355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

ayy aynı şeyi düşündüm bende topiğimizin ilk bebişi darısı diğer güzel haberlerin başına

Sizden sonra da bizde
Gel 20 temmuz geeeeeeeeeeeeeel

ahh ahhh hepimizin hayatı hep bir beklemeceyle geçiyor be canım wakit geçiyor kalmıyor yerinde ama yoruyor

Hemde nasil yoruyooor

herkesin gözü aydın kavuştuk askerlerimize zordu ama bitti şimdi kocam yanımda işten eve gelirken büyük bir mutlulukla geldim 6 aydır bu duyguyu yaşamamıştım akşam olunca eşimle çocuğumla vakit geçirmeyi çok özlemişim.tekrar hepimizin gözü aydın ve yine söylüyorum iyi ki sizler vardınız.herkese hayatında mutluluklar diliyorum arada uğrarım kendinize iyi bakınn

oyy kıyamammm Allahımm yüzünüzü güldürsün hep

Merhaba arkadaşlarım :) öncelikle sevdiklerine kavuşanlara gözaydınlığı diliyorum, yol gözleyenlere hayırlı tezkereler diliyorum. Benim erkek arkadaşım da asteğmen olarak yapıyor, 11 kasım da gitti askere. Benim sizlere bir sorum var, ben bu şafak hesaplamayı hiç bilmiyorum. sanırım 24 günlük izin hakkı oluyormuş. O hepsini kullandı. Böylelikle tam 365 gün mü yapması gerek. Ben de şafak attırmak istiyorum ama hesabı bilmediğim için sıkıntı oluyor, işin tuhaf tarafı o da emin değİl hesabından :):):)

döndüm baktımda arkaya ne çabuk geçti zaman sizler kavuştunuz bizimde kaldı 1 ayımız :)) şurda yazdıklarınıza ağladığım günü falan biliyorum yahu... gerçi benim şimdi zor geçicek günlerim var son günler geçmek bilmiyor ama en azından 160lardaki gibi zor değil

canımm bende aynı şeyi düşündüm artık dönüş planları yapılmaya başlandı ya sanki hiç geçmiyor günler (( olsun bunadA ŞÜKÜR 168'ten buralara geldik biz:))

canımm bende aynı şeyi düşündüm artık dönüş planları yapılmaya başlandı ya sanki hiç geçmiyor günler (( olsun bunadA ŞÜKÜR 168'ten buralara geldik biz:))

evet cnmm evet :)) uçak biletleri falanda alındı mayıs geldi yaaa hemen 15i gelicek 15inden sonra hemen sonu olucak :))) oh yaz başı burdalar :))

canım googleden araştır şafakmatik falan tutuyo kısmen son günlerde tam belli oluyo tarih zaten ama kestirebilirsin o hesaplamalarla Allah kavuştursun

kızlar sizinkide bitiyo hadi bakalım alın askerlerinizi artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…