kuzum gidemedinmi hiç yanına yakın yer falan diyordun ya? neyse salla zaten artık şafak olmuş coni moni kim takar oni buni :)
şafak 6. Çok garip gerçekten inanılır gibi değilNe kadar kaldi safagin? Allahim tez zamanda kavusmanizi nasip etsin insallah..cok garip bi duygu ya nasil yani bitti mi simdi deyip duruyoruz sabahtan berii
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gokcem cok yakindi denizlideydi biliyosun ama sari gitmemizi istemedi sen gelip gittikten sonra 3 gun kendime gelemiyorum dedi yeminden sonra gittim yanina donerken cok fena oldu o yuzden dayandim psikolojisi daha onemliydi benim icin bu yuzden gitmedim..bak yaaa sende ogrenmissin artik safak olmus angelina jolide var
Gokcem cok yakindi denizlideydi biliyosun ama sari gitmemizi istemedi sen gelip gittikten sonra 3 gun kendime gelemiyorum dedi yeminden sonra gittim yanina donerken cok fena oldu o yuzden dayandim psikolojisi daha onemliydi benim icin bu yuzden gitmedim..bak yaaa sende ogrenmissin artik safak olmus angelina jolide var
gunaydin kizlar
safak dogan gunes :))))))
bitti cok sukur bir saat sonra otobus kalkacak aksamada hayirlisiyla evinde olacak esim
alllah hepimizin esini sevgilisini nisanlisini sag salim aileleeine gelmesini nasip etsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah'ım sana şükürler olsunn !
Eşim artık "Hür Generaal"
Dağa, taşa, bayıra haykırmak istiyorum kızzlar yok böyle heyecann. Resmen elim ayağım titriyor akşama kadar nasıl dayanıcam bilmiyorumm. Gökçeçim dediğin gibi 168 gün geçiyormuş da şu bi kaç saat geçmek bilmiyor bizee :26:
Darısı tüm askerlerin ve asker yarenlerinin başına inşallah.. Gerçer mi geçmez mi derken bitti bile kızlar, sabrın sonu selamet
Bir kollarıma alsam, sarıp sarmalasam, kokusunu deli gibi çeksem içimeeAyy midem de kelebekler uçuyor resmeenn
ugtap gozumuz aydin
ben dusunmemeye calisiyorum zaten on dk evde dolanip on dk yatiyorum heyecanda eklendi midem cok fena
gokce ya ruyalarima girdi bebegi soyluyorum anlamiyordu bwnim kocam :))))
sanirim otobuste biraz guzergah degisikligi var gelme saati sarkacak
ugtap gozumuz aydin
ben dusunmemeye calisiyorum zaten on dk evde dolanip on dk yatiyorum heyecanda eklendi midem cok fena
gokce ya ruyalarima girdi bebegi soyluyorum anlamiyordu bwnim kocam :))))
sanirim otobuste biraz guzergah degisikligi var gelme saati sarkacak
gizem süper haber bu kuzum çok sevindimiyi geceler güzelleriiimcok az kaldı kavusmanıza .) bizimde bugun nişan tarihleri konusuldu.bu seferde bi aksilik cıkmazsa haziranda olcak sonunda gibi.Mutlu haberler duymak ıstıyorum artıkkk
hülyacığım bitirdik şaka maka ya bu nasıl oldu hala anlamıyorum daha yeni konşuyordk kasım da gidecek falan süper bir şey bitiş olmasıHeyecandan uyku namina bisey yok gozlerimde yarin sevdigime kavusuyorum sonunda! 167 gunde yalnizca 2 kez gordum nisanlimi ki aramizda askerini hic gormeyenlerimİzde vardi..gitti mi gidicek mi neresi cikti yemin toreni plakalar derken bitti yarendaslarim bu gece benim en uzun gecem artik..
Allah'ım sana şükürler olsunn !
Eşim artık "Hür Generaal"
Dağa, taşa, bayıra haykırmak istiyorum kızzlar yok böyle heyecann. Resmen elim ayağım titriyor akşama kadar nasıl dayanıcam bilmiyorumm. Gökçeçim dediğin gibi 168 gün geçiyormuş da şu bi kaç saat geçmek bilmiyor bizee :26:
Darısı tüm askerlerin ve asker yarenlerinin başına inşallah.. Gerçer mi geçmez mi derken bitti bile kızlar, sabrın sonu selamet
Bir kollarıma alsam, sarıp sarmalasam, kokusunu deli gibi çeksem içimeeAyy midem de kelebekler uçuyor resmeenn
kocam saatler once geldi ama hala annesinde cok heyecanliyim cok
kocam simdi geldi benim gidip gormek ziyaret etmek bambaska evine gelmesi bambaskaymis
bebis heyecandan tepki veriyo :)))
allah herkesi sevdigine kavustursun saglikla
canim seninde uc gunun su olsun aksin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?