• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Gözünüz aydın sevdiği dönenler benimde aşk-erime kavuşmama çok az kaldı ama son günler geçmiyomuş gerçekten

Kizlarr ben geldimmm sarima kavustum bugun geldi cok sukur sag salim hepimizin gozu aydin safagi azicik kalanlarada simdiden hayirli tezkereler aglayamadim yani sevincimi nasil ifade edecegimi sasirdim ama her yerim agriyor suan sanirim 6 ay nasil kastiysam kendimi rahatladigm bittigi bu sekilde cikiyor :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hülyaaammm gözün aydın tatlımmm yaa imzaya bak "Gözüm aydın askerim döndü" :))) o imza bize gözükcekmi Allahhımmmm ben artık özlemekten ağlayamıyorum bile aynı kaskatılık bendede olmaya başladı

biz bugunun tadini cikarrak geziyoruz
yareni gelen herkesin gozu aydin olsun
bebegi soyledim aksam esime sok oldu ama cok sevindi
sabahta doktora gidip gorduk herseyi gayet saglikli masallah :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Şafak; Doğan Güneş:72:
Güneş bizim için doğdu bugün..:31:
Dün geldi ama biz bugün görüşebildik, zayıflamış yaramış benimkine askerlik..
:16:
Hala şoktayım ama inanamıyorum bittiğine..:48:

Hepinize tesekkur ederim kizlar evet sag salim kavustum cok sukur askerime :) gokcemm sorma daha dun gibi hatirliyorum kasimda mi gidicek aralikta mi diye dusunuyoduk bak dondu bile darisi sizin basiniza ins :)) hepimizin gozuaydin hepimize gecmis olsun

evet sonunda bizimde beklediğimiz gün geldi veeeee
şafak doğan güneş diyorum :21::21::21::21:
Hepimizin gözü aydın kızlar sabrettik ve sonunda sevdiklerimize kavuşuyoruz.darısı diğer yarenlerin başına
gece yola çıkıyorum sabah eşimi ankarada karşılamak üzere çok mutluyum çok heyecanlıyım şuan işteyim ve yerimde zor duruyorum biran önce mesai bitse de kuaföre gidip kocacığıma hazırlansam :)

ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ

darısı tüm bekleyenlerin başına:16::16::16::16:

:64::64::64::64::64::64::64:
:21::21::21::21::21::21::21:
:32::32::32::32::32::32::32:
:62::62::62::62::62::62::62:
:66::66::66::66::66::66::66::

evet sonunda bizimde beklediğimiz gün geldi veeeee
şafak doğan güneş diyorum :21::21::21::21:
Hepimizin gözü aydın kızlar sabrettik ve sonunda sevdiklerimize kavuşuyoruz.darısı diğer yarenlerin başına
gece yola çıkıyorum sabah eşimi ankarada karşılamak üzere çok mutluyum çok heyecanlıyım şuan işteyim ve yerimde zor duruyorum biran önce mesai bitse de kuaföre gidip kocacığıma hazırlansam :)

oyoyoyoyyyyy gözleriniz aydın olsun canlarrrrr artık sıra da bizdeee:10::10:

gozunuz aydin :)))))))

Gozunuz aydin kizlarr cok sukur sag salim bitirdik hepimiz :)) darisi bizden sonrakiler hayirlisiyla ins :))

Kızlar hepimizin gözü aydıınn :) Sonunda sağ salim kavuştuk sevdiceklerimize bin şükürr :16:
Biter mi bitmez mi derken büyük bir engel daha kalktı hayatlarımızda. İnşallah bundan sonra bu topik hepimizin en güzel, en mutlu haberlerini paylaştığı yer olur :)
gozunuz aydin :)))))))

Zahtercim seninde gözün aydın olsun :) Ne mutlu size çifte mutluluk var :) Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip eder inşallah :nazar:
Böylelikle topiğimizin bebişleri de gelmeye başladıı kızlarrr :1: :emir_bebek::emir_bebek:

Back