• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Bugun buraya giripte, nisanlimin askerden donmesine 2 gun kaldi etiketini gorunce bi tuhaf oldum ve icimden gelenleri yazdim kuzumm beniimm evet bende de var o uzuntu desem degil heyecan zaten var boyle degisik tatli bi duygu icerisindeyim Allahim cok sukur bize bugunleride gosterdi darisi tez zamanda bizden sonrakilere ins :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

1 rakamı ne güzel bir rakam ya :D hele de şafak çizelgesinde görünce aboewwww:52:
bi halay çekerisiniz artık:24::64:

Son düzenleme:
bir coooook guzel bi rakam
yarin aksam kocam evimin babasi evinde olacak
ne guzel bir duygu dort gozle bekliyoruz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iyi geceler güzelleriiim :16: cok az kaldı kavusmanıza .) bizimde bugun nişan tarihleri konusuldu.bu seferde bi aksilik cıkmazsa haziranda olcak sonunda gibi.Mutlu haberler duymak ıstıyorum artıkkk

gizoşum gözünüz aydın cnm inşallah herşey çok güzel olur çok ama çok sevindm sizin adınıza.

aynen tatlım yaaa hep derlerdi kısa dönem hemen geçer biter ben inanmazdım yok artık derdim ama hakikaten öyleymiş geriye dönüp bakmadan bundan sonrası bizim için olacak :16: iyiki tanımışım sizi , seni kader arkadaşlarım benim:nazar:

bizde iyi ki tanımışız seni cnm :16:

bir coooook guzel bi rakam
yarin aksam kocam evimin babasi evinde olacak
ne guzel bir duygu dort gozle bekliyoruz

çok az kaldı babanızın bebişinize kavuşmasına ayyy harika bir duygu giderken tek kişiyi arkasında bırakmıştı geldiğinde iki kişi onu karşılayacak. allah mutluluğunuzu bebeğinizle daim etsin cnm. bak benm oğluş 1 yaşını doldurdu :nazar: babamız giderken küçücüktü şimdi maşallah yürümeye başladı :)

sanada zor plmusrur engindeniz
allah hepimize cok buyuk sabir verdi bitirdik bu gunleri.
darisi bekleyen digerlerinin basina

Heyecandan uyku namina bisey yok gozlerimde yarin sevdigime kavusuyorum sonunda! 167 gunde yalnizca 2 kez gordum nisanlimi ki aramizda askerini hic gormeyenlerimİzde vardi..gitti mi gidicek mi neresi cikti yemin toreni plakalar derken bitti yarendaslarim bu gece benim en uzun gecem artik..

Safagim: dogan guness!!!

Heyecandan uyku namina bisey yok gozlerimde yarin sevdigime kavusuyorum sonunda! 167 gunde yalnizca 2 kez gordum nisanlimi ki aramizda askerini hic gormeyenlerimİzde vardi..gitti mi gidicek mi neresi cikti yemin toreni plakalar derken bitti yarendaslarim bu gece benim en uzun gecem artik..

ay ne güzel. Heyecanın beni de heyecanlandırdı. Benim şafak da az kaldı ama onu görmeme daha var :(

kuzum gidemedinmi hiç yanına yakın yer falan diyordun ya? neyse salla zaten artık şafak olmuş coni moni kim takar oni buni :)

ay ne güzel. Heyecanın beni de heyecanlandırdı. Benim şafak da az kaldı ama onu görmeme daha var :(

Ne kadar kaldi safagin? Allahim tez zamanda kavusmanizi nasip etsin insallah..cok garip bi duygu ya nasil yani bitti mi simdi deyip duruyoruz sabahtan berii

Back