Bugun buraya giripte, nisanlimin askerden donmesine 2 gun kaldi etiketini gorunce bi tuhaf oldum ve icimden gelenleri yazdim kuzumm beniimm evet bende de var o uzuntu desem degil heyecan zaten var boyle degisik tatli bi duygu icerisindeyim Allahim cok sukur bize bugunleride gosterdi darisi tez zamanda bizden sonrakilere ins :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
1 rakamı ne güzel bir rakam yahele de şafak çizelgesinde görünce aboewwww
bi halay çekerisiniz artık
Teeeeeeeeey teeeeeeeeeeeeeeeey
ne heyecanlı demibizi düşünüyorum da ahahah halaya trabzondan başlayıp ankara konya izmit Yalova dan geçip eskişehirde bitiricez
Aaaaaaaaaah aaaaaaaaaah nerdee o günler
Çok yakındaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Var be daha kandırma kendiniiiiiiiiiiiii
hadi len ordan sen uzak dersen uzak olur, ne kaldı ki şurada, mayıs haziran sadecetemmuz da sıkıntı yok zaten
1 rakamı ne güzel bir rakam yahele de şafak çizelgesinde görünce aboewwww
bi halay çekerisiniz artık
bir coooook guzel bi rakam
yarin aksam kocam evimin babasi evinde olacak
ne guzel bir duygu dort gozle bekliyoruz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hemde ne halayyy 81 ili gezip Adanada durucaz canım :)))
hemde ne halayyy 81 ili gezip Adanada durucaz canım :)))
iyi geceler güzelleriiimcok az kaldı kavusmanıza .) bizimde bugun nişan tarihleri konusuldu.bu seferde bi aksilik cıkmazsa haziranda olcak sonunda gibi.Mutlu haberler duymak ıstıyorum artıkkk
aynen tatlım yaaa hep derlerdi kısa dönem hemen geçer biter ben inanmazdım yok artık derdim ama hakikaten öyleymiş geriye dönüp bakmadan bundan sonrası bizim için olacakiyiki tanımışım sizi , seni kader arkadaşlarım benim
bir coooook guzel bi rakam
yarin aksam kocam evimin babasi evinde olacak
ne guzel bir duygu dort gozle bekliyoruz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ay ne güzel. Heyecanın beni de heyecanlandırdı. Benim şafak da az kaldı ama onu görmeme daha varHeyecandan uyku namina bisey yok gozlerimde yarin sevdigime kavusuyorum sonunda! 167 gunde yalnizca 2 kez gordum nisanlimi ki aramizda askerini hic gormeyenlerimİzde vardi..gitti mi gidicek mi neresi cikti yemin toreni plakalar derken bitti yarendaslarim bu gece benim en uzun gecem artik..
Heyecandan uyku namina bisey yok gozlerimde yarin sevdigime kavusuyorum sonunda! 167 gunde yalnizca 2 kez gordum nisanlimi ki aramizda askerini hic gormeyenlerimİzde vardi..gitti mi gidicek mi neresi cikti yemin toreni plakalar derken bitti yarendaslarim bu gece benim en uzun gecem artik..
ay ne güzel. Heyecanın beni de heyecanlandırdı. Benim şafak da az kaldı ama onu görmeme daha var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?