355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

eh canım bizde artık plakalardayızzz

Gunaydiiiiiiinnnn kizlar! Safak olmus coni moni, kim takar oni buni atarsa 20 sonunda 10 lu hanelere dusuyoruuuzz! Son 3 carsiiiii

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gel tezkere gel tezkere bitsin bu gurbet..

Şafak 19..
Ama ben doğan güneşi de saydığım için, şafak çizelgemde 20 görünüyor..

merhaba arkadaşlar şafaklar şaka maka azalıyor ve heyecan artıyor
eşim geldiğinde neler yapacağız diye planlar yapmaya başladık böyle olunca sanki yarın gelecekmiş gibi geliyor
bitiyor ya bitiyor yani gerçekten bitiyor bazen inanamıyorum

Aynen ya ben de inanamıyorum bu günlere. Allahıma şükürler olsun

Merhaba canlar, bugün ben çook mutluyumm. Gelmesini 4 gözle beklediğimiz nisan ayına girmiş bulunmaktayız. Şöyle bir geriye dönüp baktığımda askerimi gönderdiğim ilk günler aklıma geliyor ne kadar uzak gelmişti nisan ayı Allahım zaman nasıl geçicek , kasım...aralık....ocak...şubat...mart... vee NİSAN koca bir kış geçti vee baharda geldi sevdiceklerimizde geliyoor. Bu askerlik denen şey çok zor aynı zamanda benim için çok anlamlı aşkımla olan sevgimiz daha da güçlendi birbirimizin kıymetini daha çok anladık. Birlikte yan yana geçirdiğimiz 1 dakikanın bile ne kadar değerli olduğunu anladım. Ayrıcaa bana çok iyi arkadaşlarda kazandırdı burada bu sayfalarda herkes birbirine destek olmaya moral vermeye çalıştı. Belki yakınlarımızın anlayamadığı ve yakınlarımızla paylaşamadığımız dertlerimizi burada paylaştık. 353. dönem asker yarenleri doğan güneş demeye az kaldıı benim için şafak atarsaa 18 Çankırı yani soon 2 hafta hepimiz sağ salim askerlerimize kavuşalım ve bundan sonra böyle uzun ayrılıklar yaşamayalım. Gel teskere artık gel...

ne güzel yazmışsın tatlım diyecek bir şey bırakmamışsın

354/1'ler gelmiş bugün bizimkinin karakola dede olduğunuz dedim he ya daha dün biz torunduk diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…