başlarda yazıyodum bu topiğe ama sonradan giremez oldum bide nickimi değiştirdim
şafaklar birer birer azaltı 36 gündeyiz bugün![]()
hg :) Atarsada 35 ohh beeeee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
başlarda yazıyodum bu topiğe ama sonradan giremez oldum bide nickimi değiştirdim
şafak attırmaya senide bekliyoruz yalnz bırakma bizleri cnm![]()
hg :) Atarsada 35 ohh beeeee![]()
senimi kırıcam beklerim
kıbrıs güzelyurttan varmı buralarda hiç gördün mü:26:
deam seni hatırladımm sanırım acemi birlik manisamıydı
çok şükür iyi canım son zamanlar sıkıldı bunladı hepsi giibi seninki nasıl?iyi olmana sevndm cnm
ben ara ara giriyorum yazdıklarınızı okuyorum ama hiç yorum yazasım gelmiyor çünkü girdiğimde kimse olmuyor.işteykende giriyorum gecede giriyorum sadece şafak attırmaya kalamıyorum ama artık şafak attırmayada gelmeye çalışcam.askern nasl
merhababaşlarda yazıyodum bu topiğe ama sonradan giremez oldum bide nickimi değiştirdim
[sıze=3]00.00 şafakmatik saatine az kaldı nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz gelin[/sıze]
çok şükür iyi canım son zamanlar sıkıldı bunladı hepsi giibi seninki nasıl?
merhabaönceki nickin neydi ki :26:
geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim bebeğim şafağım 41 olacak![]()
hahhaha hazır ve nazır şafakmatigimiz attırılmak üzere beklıyorrr 41 'in ile kuzum![]()
Eki Görüntüle 1023497 Eki Görüntüle 1023499
veeeeeeeee şafaklar attı![]()
:92::92:
:124::124::124:
selam olsun sana kırşehirrr
denizimmm bittiriyormuyuz ne ya![]()
galiba bitiriyoruz baharım çok şükürr bitsin zaten artık bugün hüngür hüngür ağladm çok özledim yaaa eşimi...akşam bilet alıp gidesim geldi ama gidemedim çünkü gündüz demişti bak sakın gelme kafanı kırarım senin diyeo da haklı tekrar ayrılması çok zor ama yeter ki 1 gün göreyim dedim ama olmadı gidemedim offf offfff bitsinnnnnnn bitsiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn
oy kıyamam sana en son ne zmn goruştunuz cnmm:26:
geçen ay izine gelmişti 1 haftalığına ama ben çalışıyordum izin alamamıştım...
sanki 1 yıldır görüşmüyo gibiyiz bugün birde diğer günlerden ayrıydı hiç böyle olmamıştım ewet özlüyordum ama sadece özlüyordum bu defa ona ihtiyacm olduğunu hissettim öyle bir özlemdi yani çok garip aslında tarif edemiyorum
ah kuzum ah gene ıyı bız 4 aydır görmedık :/
kesinlikle haklısın cnm ama işte gönül ferman dinlemiyor