Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bugnlerde bittiyo bıtsınde gelsınler 4.ayın ıcersındeyız gorusmeyelı artık sabırlar tukendıııııııı ozlemm fenaaaaaaaaaaaa![]()
canım nerelerdesin sen faceyi de kapatmışsın![]()
bakalım şafak kaç olmuş![]()
şafakdaşlarımm napıyosunuz bakeemm çok şükür 1 hafta daha bitti kızlar şaka maka bitiyor mu ne yahuuu atarsa 41 kere maşallah! :))
sizlerde ne var ne yok? Baharım instagram demişsin? kuzum hemen özelden yazıyosun kullanıcı adınııı ve takipliyoruz birbirimizi)
arkadaşlar sevgilim kısmetse Kasım 2013'te askere gidiyor. Okulu bu sene bitti. AÖF İşletme. tek dersi kalmıştı bütünlemeler de kalkınca moral çöküntüsü yaşadık resmen Şubat'a kalıyor diye. Ama Tek ders sınavı oldu çok şükür ve geçti. Gidip gelmesine bağlı planlarımız çünkü. Sizlerin hikayesi var mı? Haydi dertleşelim....![]()
şafakdaşlarımm napıyosunuz bakeemm çok şükür 1 hafta daha bitti kızlar şaka maka bitiyor mu ne yahuuu atarsa 41 kere maşallah! :))
sizlerde ne var ne yok? Baharım instagram demişsin? kuzum hemen özelden yazıyosun kullanıcı adınııı ve takipliyoruz birbirimizi)
ve şafaklarımız 40 olduuu yuppisiiiiiiiiiiiii![]()
Vayyy bee bugünleri de gördük yaMaşallah bize. Bitiyor çok şükür. Birşey kalmadı. Son 5 çarşı
![]()
benimki 29 yasina kadar uzatmisti iki kere aofde okudu ama yas haddinden gitmek zorunda kaldi:>ipsala edirnede yapti askerligini 3 haftada bir yanina gittim gitmeye durumum vardi bekar calisan biriydim:>bizimkisi kolay gecti olupta bitti. eskiden bu formlari askerlik kısalacakmi haberlerini cok seyrederdim. bi skeilde bitiyormus. bir bakiyorsun evlenmissin onunla bitmis hersey 2. yılın basindasin:> eger gelcekse beklenen o kadar guzel geciyorki bu zaman. saglikla kalin