355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

neden iyi olmaya çalışıyorsun canım birşey mi oldu ?

inş. bebeğimm

Uzakta ya cnm alışamadım o yuzdn :2:

alışırsın canım insan nelere alışmıyor ki.. sizleri anlıyorum ben biraz daha kolay alışıyorum çünkü zaten uzağız biz birbirimize ama inanki alışırsınn hem birde 5 ay göz açıp kapayıncaya kadar geçer sıkma tatlı canını =))

bi şeklde ayak uydurmaya bakıcaz işte ondn yana şanslısn ben hergn sbhtn akşama kadr gorsp aksam 11-12 de eve gırıp whtsappta olsn telefnda olsn knsmadn yapamazdık smdı cok zorlanıorm :26::26:

ben çok alakasız birşey sorabilirmiyim kızlar =) gülücük ifadelerini bulamadım birtürlüü

Ne demek canım tabi ki sorabilirsin, bebeğim telefondan giriyorsan, yazı tiplerinin olduğu kısımda gülücük işareti var oraya tıklayarak buluyorsun. Pc den giriyorsan da yazı kutucuğunun aşağısında

bi şeklde ayak uydurmaya bakıcaz işte ondn yana şanslısn ben hergn sbhtn akşama kadr gorsp aksam 11-12 de eve gırıp whtsappta olsn telefnda olsn knsmadn yapamazdık smdı cok zorlanıorm :26::26:

Allah sabır versinn ilk günler böyle olur ama gecer merak etme sadece zaman. bizde paso tlde konusurduk mesajlasırdık sanki yanımdan gondermişim gibi bi boşluğa düştüm ama sizinki daha farklıdır. onlar daha cok üzülüyorlardır bence

hepimizinkı zor cnm yanında olsun olmasn sevdıgını yollamışşsn kolaymı hep bırlıkte aşıcaz ıns şafakları bıle bırlkte attrmak buuk mutluluk ondn toplanalım bu sevncı bırlkte yaşaylm dıorm bı yerde

Kesinlikle bebeğim, iyi diyorsun

Biz de çocuk yapıcaz da Kaç senelik evliyiz daha çocuk mocuk yok ortada. Hayırlısıyla gelsin de Allah'ın izniyle bi baba yapayım onu

Sahi, kaç senelik evliydiniz? Sanırım baya olmuş, ya benim elti adayım var 26 yaşında evlendi ilk hamileliğin de 5 aylık evliydi düşük yaptı neyse, ondan sonra senesine hamile kaldı kızını dünya' ya getirdi. Ne zaman konuşsak çocuktan (benim çocuklarla pek ilgim olmadığını herkes bilir) heee bende ne çocuğu diyordum evlenince değişiyor, birimiz bir koltukta, diğerimiz bir koltukta kumanda elden ele sıkılıyor insan diyor. Ben çocuk istemem demedim ki, ilk 1-2 sene düşünmem demiştim. Bir de o herkes istiyo evlendikten sonra fikirler değişiyo deyince arkadaşımı söylemiştim ben 2 senelik evli henüz çocuğu yok diye, evlende görürüm ben seni isteyeceksin uzun süre yapmayanlar nadir diyor. Çocuk konusu açıldığında direkt buraya bağlıyor artık.

Son düzenleme:
Bu akşam yine konuştuk. Sesi çok güzel geliyor yaa... Huzuru yerinde çok mutlu. Dolayısıyla ben de mutluyum. Yemekler güzel, ortam güzel... Usta birlği de böyle olur umarım.

Manisa da usta birliğine kalanlar için yaşadınız, çok rahat geçer falan diyorlarmış. Benimkinin de sesi iyidi, aradığı telefon bozuk sanırım ses bir gidiyo bir geliyo bi o ne? diyo bi ben, günler geçmiyor dedi en son, ilk günler heyecan vardı, hiç bilmediğin bir yer baştan istemesen de geçer zaman, alışıyor artık o rutine tabii..

Bizimki de 1 sene evlendikten sonra gitti. Ama askerlik engel ya. İnsan ileriye dönük plan yapamıyor. Ama biz bir iki yıl filan daha bekleriz herhalde. Ama ne olur bilinmez tabi bu işler :) Hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…