- 25 Eylül 2012
- 1.180
- 184
- 163
Anladım cnm ıyı yapmışşsın tamam yarın burada şafaklarımızı attırcaz ıns
ohh super zaten bizlerin mutlu oldugu anlar askerlerımızın aradıgı ve saatın 00.00 olması ıle bı yuzumuzde guller acıoBende iyi olmaya çalışıyorumm bı seklde :26:
neden iyi olmaya çalışıyorsun canım birşey mi oldu ?
Anladım cnm ıyı yapmışşsın tamam yarın burada şafaklarımızı attırcaz ıns
ohh super zaten bizlerin mutlu oldugu anlar askerlerımızın aradıgı ve saatın 00.00 olması ıle bı yuzumuzde guller acıoBende iyi olmaya çalışıyorumm bı seklde :26:
Uzakta ya cnm alışamadım o yuzdn :2:
Kızlar iyi geceler. 352.dönem asker yolu bekleyenlerdenim, bugün bizden kimse yok bir de sizi yoklayım dedim
Selam canım
alışırsın canım insan nelere alışmıyor ki.. sizleri anlıyorum ben biraz daha kolay alışıyorum çünkü zaten uzağız biz birbirimize ama inanki alışırsınn hem birde 5 ay göz açıp kapayıncaya kadar geçer sıkma tatlı canını =))
ben çok alakasız birşey sorabilirmiyim kızlar =) gülücük ifadelerini bulamadım birtürlüü
ben çok alakasız birşey sorabilirmiyim kızlar =) gülücük ifadelerini bulamadım birtürlüü
bi şeklde ayak uydurmaya bakıcaz işte ondn yana şanslısn ben hergn sbhtn akşama kadr gorsp aksam 11-12 de eve gırıp whtsappta olsn telefnda olsn knsmadn yapamazdık smdı cok zorlanıorm :26::26:
Allah sabır versinn ilk günler böyle olur ama gecer merak etme sadece zaman. bizde paso tlde konusurduk mesajlasırdık sanki yanımdan gondermişim gibi bi boşluğa düştüm ama sizinki daha farklıdır. onlar daha cok üzülüyorlardır bence
Ne demek canım tabi ki sorabilirsin, bebeğim telefondan giriyorsan, yazı tiplerinin olduğu kısımda gülücük işareti var oraya tıklayarak buluyorsun.Pc den giriyorsan da yazı kutucuğunun aşağısında
hepimizinkı zor cnm yanında olsun olmasn sevdıgını yollamışşsn kolaymı hep bırlıkte aşıcaz ıns şafakları bıle bırlkte attrmak buuk mutluluk ondn toplanalım bu sevncı bırlkte yaşaylm dıorm bı yerde
kızlarr ben yatıyorum sabah erken kalkmam lazım sizlere iyi sohbetler tatlı uykular
Biz de çocuk yapıcaz daKaç senelik evliyiz daha çocuk mocuk yok ortada. Hayırlısıyla gelsin de Allah'ın izniyle bi baba yapayım onu
Bu akşam yine konuştuk. Sesi çok güzel geliyor yaa... Huzuru yerinde çok mutlu. Dolayısıyla ben de mutluyum. Yemekler güzel, ortam güzel... Usta birlği de böyle olur umarım.
Sahi, kaç senelik evliydiniz? Sanırım baya olmuş, ya benim elti adayım var 26 yaşında evlendi ilk hamileliğin de 5 aylık evliydi düşük yaptı neyse, ondan sonra senesine hamile kaldı kızını dünya' ya getirdi. Ne zaman konuşsak çocuktan (benim çocuklarla pek ilgim olmadığını herkes bilir) heee bende ne çocuğu diyordum evlenince değişiyor, birimiz bir koltukta, diğerimiz bir koltukta kumanda elden ele sıkılıyor insan diyor. Ben çocuk istemem demedim ki, ilk 1-2 sene düşünmem demiştim. Bir de o herkes istiyo evlendikten sonra fikirler değişiyo deyince arkadaşımı söylemiştim ben 2 senelik evli henüz çocuğu yok diye, evlende görürüm ben seni isteyeceksin uzun süre yapmayanlar nadir diyor. Çocuk konusu açıldığında direkt buraya bağlıyor artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?