Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bi de ben şafağı doğru mu sayıyorum bilmiyorum 7 sinde teslim tarihiydi ama o 6 sında teslim oldu silüsü hç blmiyorum :44::44:
yaşasııııın![]()
böyle herkes yazıo eğitimdelermiş şu saatte yemek yiyolarmış şu saatte uyuyolarmış yemin törenleri şu zamandaymış herkes konuştuğunu anlatıyo sanki sizin aranızdan biri değilmişim gibi hissediyorum sizin sevincinizle mutlu oluyorum ne güzel diyorum belki telefonum çalar her gün bekliyorum bilmiyorum bazen çok bunalıyorum gitmek istiyorum herşey daha kötü olur diye korkumdan çekiniyorum çok özledim sesini bi kez duymak için herşeyimi veririm.
benm ki bgn dedı kı kıbrıs gırneye gıden bı kişi bulamadım haha nerede bu kıbrıs girneciler![]()
![]()
Ben senin yerinde olsam kesinlikle arardim ve sesini duyardim mumkun oldugunca sakin olmaya alttan almaya calisirdim sonucta orada saglikli dusunemiyorlar ve cok zor bir ortamdalar bizler burada rahatiz sadece onlarin bir kere sesini duymakla havalara ucabiliyoruz ama onlar hic bilmedikleri bir ortamda tek basina ve aklinda bir suru takilan seyle bas etmeye calisiyorlar gercekten cok zor =(
Günlerden bir sabah şafak doğan güneş inşallah kızlaaarr ve inşallah ben de kavuşmuş olurum sevdiğime![]()
Biz Kıbrıs Magosacıyızzz :) Allah Allah İzmir'e gönderilenler hep Kıbrıs'a gidiomuş acaba ayırdılar mı o şekilde? :)
Kızzlllaaaarr yarın 160'ları bitiriyoruuzzz :) Öyle böyle bir hafta geçti bile.. Hadi inşallahh 150'leri 140'ları ve 40'ları bitirdiğimiz günleri de görürüüüüüzzz![]()
evet merkez jandarma :) konuşabiliyormusunuz?
Günlerden bir sabah şafak doğan güneş inşallah kızlaaarr ve inşallah ben de kavuşmuş olurum sevdiğime![]()
Dün konuştuk ama bugün aramadı. Sanırım eğitimleri başladı :26: 14 Aralık'a kadar sabredicez :26: Seninkisi aradı mı canım ?![]()
Kızlar iyi geceler. 352.dönem asker yolu bekleyenlerdenim, bugün bizden kimse yok bir de sizi yoklayım dedim![]()
Kızlar iyi geceler. 352.dönem asker yolu bekleyenlerdenim, bugün bizden kimse yok bir de sizi yoklayım dedim![]()
selamm kızlarrr =))
haklısın canım bu kadar kolay pes etmemliyim yarın arıcam ne olursa olsun sesini duycam inşallah o da iyi konuşur olmazsa yine de pes etmicem gidicem yanına görcem onu hiç olmazsa biticekse de yüz yüze bitsin son kez sarılabilme görebilme imkanım olsun
uzramm neredesn şafak attırcaktık sözdee birliktee![]()
toplanıyoruzz yavaştanSelammm hoşgeldin nbr
![]()
Deamcım, bugün göz doktoruna gittim oradanda bjk ye geçtim arkadaşlarımla buluştum. Uyumuşum eve gelince, uyanınca da annemlerle çalıkuşunu izledim. Ancak girebildim şafak attırmışsın baktım bebeğimYarın kaçırmayacağım söz bebeğim
![]()
hoşbuldummm :) iyiyim cok iyiyim bi kaç saat önce sevdiceğimle konuştum yüzümde güller laleler menekşeler açıyorr :d sizdennn naber sayın Deam =)