355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Geçen hafta tam bu dakikalarda havaalanındaydık. Birtaneme el sallıyordum gözlerim yaşlı. Offf koca 1 hafta geçmiş Daha kocaman 17 gün var.

Ben yemin törenine şafak attırıyorum. Diğerine kalbim dayanmıyor

Benimki de manisa da şu an. Sesi gittikçe kötü geliyor. Zaman geçmek bilmiyor filan diyor Bana da öyle...

günaydın kızlaar hepinizee yahu 2 ye kadar maşallah bıcır bıcır konuşuyosunuz sabahları nasıl kalkıp işe gidiyosunuz keşke bende oturabilsem o saatlere kadar ben dün ilk pilatesime gittim eve geldim 9 bucuktu zaten yemek yedim azıcık banyo sonra direk yatış ve çok hoşuma gitti devam etmek istiyorum çünkü 1 haftadan beri ilk defa ağlamadan uyudum yorgunluktan uyuya kalmışım sabah yarimin sesiyle uyandımm :)) herkes aynı şeyi söylüyor sanırım benimde nişanlım 2 gündür zaman geçmiyor daha 1 hafta olmuş dedii (( gitmeden önce bana demişti ki sakın şafak kaç diye sormayalım hani şöyle 2 ay falan kalsın öyle soralım dedi tamam dedim bende bu sabah daha 1 hafta olmasına rağmen şafak kaç dedi kıyamam ya tek umudum yemin töreni diyoo (

Bende gitmek istiyorum tabii babamı ikna edebilirsem?:26:
İlk günden beri yemin törenime gelirsin derdi bana, şimdi gitmemezlik yapmak istemiyorum..
Ki, belki de tek görüşmemiz olacak yüzyüze, otobüsle İstanbul' dan 6-7 saat civarıymış manisa, uçakla falan gitmek mümkün olsaydı sık sık giderdim ne güzel..

tatlım ben izmirde yaşıyorum istanbuldan önce buraya gel istersen uçakla 45 dk 1 saat izmir manisa 45 dk zaten :))

Bizimki de 1 sene evlendikten sonra gitti. Ama askerlik engel ya. İnsan ileriye dönük plan yapamıyor. Ama biz bir iki yıl filan daha bekleriz herhalde. Ama ne olur bilinmez tabi bu işler :) Hayırlısı...

Öyle tabii, ya ben çocuğu evde yapacak birşey bulamamaktan değil anne olmak için isterim herhalde? Tabii Allahta nasip ederse, yeni evleniyorsun zaten aslında yapacak çok şeyin olur. Başbaşa film izlemek, gezmek ne biliyim? Hani çocuk öyle can sıkınıtını geçirecek bir araç değil, büyük sorumluluk. Sadece bizi eğlendirsin, onunla ilgilenirken zaman geçsin diyorsan o iş bana tuhaf geliyor.

kızlar bişey soracağım; nişanlım bu sabah dedi ki şafağı 4 kasımdan itibaren sayacakmışız dedi ama sülüsümüzde 6 kasım yazıyodu yol izni vermişler dedi ama biz izmirde yaşıyoruz nişanlımın askerliği denizliye çıktı yani 3 saat için yol izni olur mu?

tatlım ben izmirde yaşıyorum istanbuldan önce buraya gel istersen uçakla 45 dk 1 saat izmir manisa 45 dk zaten :))

Canım çok iyiymiş, benim babam inş. izin verirse otobüsle de gelirim sorun değil. Belki ailesi arabalarıyla da gidebilir, bekle diyor erkek arkadaşım sende onlarla gelirsin, bir taraftan da otobüslerde yer kalmamıış bile, arabalarıyla gelmezlerse dediğin gibi izmir oradan manisa tek çare kalıyor Bu arada izmir manisa otobüsle mi 45 dk.?

Bizimkinde de sülüste öyle yazıyordu ama 4 kasımdan itibaren asker sayılıyormuşsun.

canım benim ben özel bi havayolunda çalışıyorum havalimanındayım yani bak pegasusa falan bi bak uçak biletleri 39 tl ye inmişti en son hani en kötü 5 ay var daha o tarihlere alırsın gidemezsende 40 tl yanar pek bi kaybın olmaz yani ( normalde biletler 200 tl den başlıyo ) inersin havalimanında burdan direk otogara gidip manisa seyahatler var ordan gidersin arabayla 45 dk ama otobüsle 1 saat falan olur

Manisa da askeri olan arkadaşlar, ne kadar sıklıkla telefon da konuşuyorsunuz askerlerinizle?

1 saat iyi valla İstanbula göre İzmire de gelmek 1 saati bulsa 2 saat nedir ki? Ben böyle birşey yapıp ziyarete gidebilirim, hatta sürpriz yaparım sevgilimee..

Iyi geceler.. Hos geldin :) Nasil gidiyor bekleyis? Sizin az kaldi darisi basimiza.. Alisilabilio mu bir sure sonra? Bir de usta birliklerinde acemiden daha mi rahat oluorlar yani saatlerin belirlenmesi ve duzen acisindan?

Bekleyiş sizinkinden farklı değil aslında sadece alışıyorsun, tabi zaman zaman isyan moduna girmiyor değilsin.. Ama şunu söyleyebilirm ki kesinlikle usta birlik acemiden daha rahat oluyor. Bir kere herkesin yaptığı belli işler var; revirci,yazıcı,kollukçu gibi... Ve bir aksilik çıkmadığı sürece aradığı saatler sabit oluyor, birazdan arar diyip sosyal hayatla bağlantınızı koparıyorsunuz Sonra çarşı izinleri hem ona iyi geliyor hem de size,%90 telefon da sokuyor içeri, o size çok sık msj atamasa da sizin attığınız msjları okuyor olmasını bilmek bile sizi rahatlatıyor..

Manisa da askeri olan arkadaşlar, ne kadar sıklıkla telefon da konuşuyorsunuz askerlerinizle?

Genelde 2 kere. Hatta saatleri de belli :) Bi 14:30 civarı bir de 20:00 civarı arıyor. Dün dedi ki kapatmam lazım 5 dakika ara vermişlerdi içtimaya gidiyorum şimdi. 5 dakika arasında gelmiş beni aramış Çok mutlu oldum :)

Seninki ne sıklıkla arıyor?

1 saat iyi valla İstanbula göre İzmire de gelmek 1 saati bulsa 2 saat nedir ki? Ben böyle birşey yapıp ziyarete gidebilirim, hatta sürpriz yaparım sevgilimee..

Ama arada aktarma falan yapmak gerekecek. O aktarmaları da hesap et istersen. Bir de sabah 10 da mı 9 da mı tören. Ben 9 diye biliyorum.

Yarım saat erkenden orada olmak gerek. 1:30 saat aktarma 1:30 saat uçak. Yani törenden 3 buçuk 4 saat önceki uçağa binmen gerek. Öyle de bir uçak yok maalesef :/

Biz de eşimin bir arkadaşı ile gideceğiz. Yoldan kuzenini alacağız. Dönüşte de askerimizi alıp geri döneceğiz :)

canım benim evet aktarmalarda yapıyosun ama tabi istanbul dan izmire otobuüsle gelmekten daha kısa oluyor yemin töreni için bilemem ama önümüzdeki 5 ay için bilet alabilirsin şimdiden )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…