Manisa da usta birliğine kalanlar için yaşadınız, çok rahat geçer falan diyorlarmış. Benimkinin de sesi iyidi, aradığı telefon bozuk sanırım ses bir gidiyo bir geliyo bi o ne? diyo bi ben, günler geçmiyor dedi en son, ilk günler heyecan vardı, hiç bilmediğin bir yer baştan istemesen de geçer zaman, alışıyor artık o rutine tabii..
benimde gtmem zor olucaktı aslında yemin töreni erken başlıyomuş çünkü sabah 10daymış sabah binsem yetişemezdim
ama üni.den oda arkadaşım manisada yaşıyor onda kalıcam 2 gün görüşme saatleri varmış zaten 2 günde grüşme saatlerine gdip gelirim
bol bol fotograf çekerim canım
Bende gitmek istiyorum tabii babamı ikna edebilirsem?:26:
İlk günden beri yemin törenime gelirsin derdi bana, şimdi gitmemezlik yapmak istemiyorum..
Ki, belki de tek görüşmemiz olacak yüzyüze, otobüsle İstanbul' dan 6-7 saat civarıymış manisa, uçakla falan gitmek mümkün olsaydı sık sık giderdim ne güzel..
Bizimki de 1 sene evlendikten sonra gitti. Ama askerlik engel ya. İnsan ileriye dönük plan yapamıyor. Ama biz bir iki yıl filan daha bekleriz herhalde. Ama ne olur bilinmez tabi bu işler :) Hayırlısı...
tatlım ben izmirde yaşıyorum istanbuldan önce buraya gel istersen uçakla 45 dk 1 saat izmir manisa 45 dk zaten :))
kızlar bişey soracağım; nişanlım bu sabah dedi ki şafağı 4 kasımdan itibaren sayacakmışız dedi ama sülüsümüzde 6 kasım yazıyodu yol izni vermişler dedi ama biz izmirde yaşıyoruz nişanlımın askerliği denizliye çıktı yani 3 saat için yol izni olur mu?
canım benim ben özel bi havayolunda çalışıyorum havalimanındayım yani bak pegasusa falan bi bak uçak biletleri 39 tl ye inmişti en son hani en kötü 5 ay var daha o tarihlere alırsın gidemezsende 40 tl yanar pek bi kaybın olmaz yani ( normalde biletler 200 tl den başlıyo ) inersin havalimanında burdan direk otogara gidip manisa seyahatler var ordan gidersin arabayla 45 dk ama otobüsle 1 saat falan olur
Iyi geceler.. Hos geldin :) Nasil gidiyor bekleyis? Sizin az kaldi darisi basimiza.. Alisilabilio mu bir sure sonra? Bir de usta birliklerinde acemiden daha mi rahat oluorlar yani saatlerin belirlenmesi ve duzen acisindan?
Manisa da askeri olan arkadaşlar, ne kadar sıklıkla telefon da konuşuyorsunuz askerlerinizle?
1 saat iyi valla İstanbula göre İzmire de gelmek 1 saati bulsa 2 saat nedir ki? Ben böyle birşey yapıp ziyarete gidebilirim, hatta sürpriz yaparım sevgilimee..
Manisa da askeri olan arkadaşlar, ne kadar sıklıkla telefon da konuşuyorsunuz askerlerinizle?
Geçen hafta bugun teslim oldu yarimm
Ama arada aktarma falan yapmak gerekecek. O aktarmaları da hesap et istersen. Bir de sabah 10 da mı 9 da mı tören. Ben 9 diye biliyorum.
Yarım saat erkenden orada olmak gerek. 1:30 saat aktarma 1:30 saat uçak. Yani törenden 3 buçuk 4 saat önceki uçağa binmen gerek. Öyle de bir uçak yok maalesef :/
Biz de eşimin bir arkadaşı ile gideceğiz. Yoldan kuzenini alacağız. Dönüşte de askerimizi alıp geri döneceğiz :)
Tören tam kaçta başlıyor. Net bilgisi olan varm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?