Bizimkinde de sülüste öyle yazıyordu ama 4 kasımdan itibaren asker sayılıyormuşsun.
Genelde 2 kere. Hatta saatleri de belli :) Bi 14:30 civarı bir de 20:00 civarı arıyor. Dün dedi ki kapatmam lazım 5 dakika ara vermişlerdi içtimaya gidiyorum şimdi. 5 dakika arasında gelmiş beni aramış Çok mutlu oldum :)
Seninki ne sıklıkla arıyor?
Merhaba arkadaşlar yazdıklarınızı 1 haftadır takip ediyorum.Benim eşim de Edirne Keşan da asker geçen hafta çarşamba ellerimle teslim ettim onu birliğineHer gün arıyor yaklaşık 20 dakika konuşuyoruz çok rahatmış ama ne kadar rahat olsa da benden uzak (17Kasım doğum günü ona hediye hazırlayıp göndermeyi düşünüyorum 29 Kasım da da yemin törenine gideceğim inşalllllaaaah.Bu arada usta birliği de Çanakkale Gelibolu hafta sonu evci iznine çıkartıp 2 gün eşimle vakit geçireceğim çok mutluyum:)
ama benim anlamadığım nişanlım 6 kasımda teslim oldu yani 6 kasımdan itibaren askersin ve otarihten itibaren 167den saymamız gerekmez mi?
teslim oldugu tarih degil sevk baslangic tarihi gecerlidirama benim anlamadığım nişanlım 6 kasımda teslim oldu yani 6 kasımdan itibaren askersin ve otarihten itibaren 167den saymamız gerekmez mi?
merhaba tatlım hoşgeldin aramızaa :)) benim ilk aklıma gelen atkı oldu açıkcası ama kendin örmelisin) hatta ucuna isimlerinizin baş harfinide örebilirsin böylelikle karışmamış kaybolmamış olur :))
şimdi o zaman 4 kasımdan itibaren mi 167 sayıyoruz?
Hoşbuldumm:)
Vakit çok kısa yetiştiremem diye endişeliyim çalışıyorum ama denemeye değer yetişmezse kısmet yemin törenine artık
canım boşuna kızmışsın ve üzmüşsün kendini bak aramış özür dilemiş vermiş şifresini de sorun kalmamış işte böyle şeylerle sıkma kendini şu an o zaten yeterince bunalıyodur büyütme konuyu hiç olmamış gibi devam et
Canım şöyle bir görün baktın ki sana kızacak gibi o zaman hiç yanına yaklaşma uzaktan görüp çekil hem senin için rahatlar hem de o seni bi görmüş olur bak der ne kadar kıymetliyim ki görmeye gelmiş o dediklerime rağmen der...
yarın bi arıcam bakalım nasıl konuşcak ne dicek inşallah her şey güzel olur yoksa dayanamcam dua edin banaa
değişiyor cnm belli olmuyor ama 6 'da yemek yıyolrmıs 6dan snra olabilir yda 12 ogle araları .. Sen bıde kaçta aramıştn gene o saatlerde ara derim ben :44:
4 Kasım + yol izni kaçsa düşüceksin cnm mesela şuanda benim 4 Kasım 1 gün yol izni şuanda 158 gün :)
valla bizde yol ini diye bişey yoktu 3 saatlik yola izin vermemişler anlayacağnız :)) neyse ben 6 sından itibaren diyeyimde sonra 2 gün birden düşerse mutlu olurum :))
akşam 6 da aradım birisi çıktı yemekteler istersen çağırayım dedi bn yok dedim 7 gibi başla aramaya yoksa 10 ' a kadar çok yoğun
olsun canım benim elinden geldiği kadar :)) evli olupta asker bekleyenlerin sabrına ayrıca hayranım biliyomusun biz nişanlı olduğumuz halde bu kadar özlüyoruz allah size bin kat daha sabır versin
1 gun dıyede olsa verırler dıe dusunuyorum 4 kasım ama sen bılırsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?