HoşbuldummHoşgeldin Allah kavuştursun :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HoşbuldummHoşgeldin Allah kavuştursun :)
Ben mesaj atamıyorum telefondan beni de eklermisiniz lütfen(( Manisa merkez Kıbrıs Magosa şafak 151
(
gönderen de çokmş aslında belki bazı yerlere gitmiyordurben telefon kartı gönderiyim dedim ulaşmaz burda gönderme dedi o yüzden hiçbişi göndermeyi düşünmemiştim![]()
bizimde 1 nisan 7. yıldönümümüz ayrı geçirecez ama dedğin gibi gelecek 20 gün sonraBiz 2. Yildonumumuzu ayri gecircez( o zaman daha ozel bisey yapmam lazim gerci 13 nisan yildonumu nisanlim 20 nisanda burda en guzel hediyen bana :)) ben 352. Yarenlerine yazdim bakalim elbet iclerinden gonderen olmustur
o olabilir hiç aklıma gelmemiştiCanim nescafe gondermelerinin amaci; bazi askeriylerde ne cay var ne kahve eger askerin cay veya kahve icmeyince basi agriyanlardansa mutlaka gonderiyosun :)) benimkinin birlige nescafe makinesi gelmis butun herkes basinda toplanmis ilk defa goruyosun sanki diyo
![]()
KIZÇELER ŞAFAKMATİK TABLOSU
353. DÖNEM ( KASIM 2013) ASKER YARENLERİ
![]()
PLAKALARA DÜŞMÜŞ ASKER YARENLERİ
![]()
PLAKALARA AZ KALDI !! BEKLE BİZİ PLAKALAR DİYEN ASKER YARENLERİ
ÇİFT HANELER BİİZ GELİYORUZ DİYEN ASKER YARENLERİ
bonsai -> Şafak 151 -> Gemlik
cimcime_89 -> Şafak 151 ->Acemi birliği Amasya - Usta birliği Van
DEAM -> Şafak 151 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Girne
exelanss -> Şafak 151 -> Acemi birliği Denizli - Usta birliği Denizli jandarma
YÜZLERE DÜŞELİM YETER ARTIK DİYEN ASKER YARENLERİ
![]()
:13: İKİ YÜZLERDEYİZ SABREDİYORUZ DIYEN ASKER YARENLERİİ :13:
HoşbuldummAllah sağsalim kavuşmamızı nasip eder inş. günler inat gibi hiç geçmiyo kızlar yaa hele bide aramadığı günler
sizler yemin törenine gidebilecek misiniz ben gidemiyorummm
![]()
gönderen de çokmş aslında belki bazı yerlere gitmiyordur
bizimde 1 nisan 7. yıldönümümüz ayrı geçirecez ama dedğin gibi gelecek 20 gün sonra
o olabilir hiç aklıma gelmemişti
canıııım ellerine ağlık çok güzel olmuşuz![]()
maalesef bende gidemeyenlerdenm canım![]()
galiba ben özel mesaj gönderemiyorum canım sen benide ekleseneşafak 150 manisa-kıbrıs
![]()
Amasya da canım evet uzakmis bayaseninki nerde tatlım. benim ki edirnede antalyayla arası çok uzak usta birliğide orası keşke başka bi yer olsaydı gelirdi görürdüm![]()
tamam o zamann :) baslatiyorum o zaman kizcelerimm 353. donemi Safak matige kendini ekletmek isteyenler bana ozelden msj attsin lutfen 00.00 da bgn safak matigimiz aticaak:) lazm olanlar 1) Safak sayiniz 2) askerinizin acemi ve usta birlikleri hergun saat 00.00 'da safak matikte atilcakk uzun donem kisa donem fark etmez safak matige ekletmek isteyenler ozelden bana mesaj atsn boylesi dha iyi olcak karışmaz heemm kiminki neredeydı bılırız ehe opuldunuz :)
evet cnm yaa çok uzak ama hala bi yol bulup gtme fikri var aklımda off offffAmasya da canım evet uzakmis baya
tatlım bn mesaj atamıyorum benide eklerseniz sevinirim. şafak 151 ustalıkta acemilikte edirne. ellerine sağlık bu arada![]()
bekliyoruz tatlımmmTamam cnm eklıyorum.. 00.00 'da yayınlıycam canlar şafakmatiğimizi:13::13:![]()
Inşallah canım inşallah git herkes sevdiğine kavussunevet cnm yaa çok uzak ama hala bi yol bulup gtme fikri var aklımda off offff![]()
Inşallah canım inşallah git herkes sevdiğine kavussun[/QUO
pek ümidim yok ama yine de düşünmedeyim tatlım :44: seninki gelecek mi ustalık için
Arkadaslar, biliyor musunuz, yemin töreni kaç saat sürüyor?
Arkadaslar, biliyor musunuz, yemin töreni kaç saat sürüyor?
Çooook merak ettim şafakmatikimizi)