• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

ben telefon kartı gönderiyim dedim ulaşmaz burda gönderme dedi o yüzden hiçbişi göndermeyi düşünmemiştim :51:
gönderen de çokmş aslında belki bazı yerlere gitmiyordur
Biz 2. Yildonumumuzu ayri gecircez :(( o zaman daha ozel bisey yapmam lazim gerci 13 nisan yildonumu nisanlim 20 nisanda burda en guzel hediyen bana :)) ben 352. Yarenlerine yazdim bakalim elbet iclerinden gonderen olmustur
bizimde 1 nisan 7. yıldönümümüz ayrı geçirecez ama dedğin gibi gelecek 20 gün sonra:16::16:
Canim nescafe gondermelerinin amaci; bazi askeriylerde ne cay var ne kahve eger askerin cay veya kahve icmeyince basi agriyanlardansa mutlaka gonderiyosun :)) benimkinin birlige nescafe makinesi gelmis butun herkes basinda toplanmis ilk defa goruyosun sanki diyo
o olabilir hiç aklıma gelmemişti:1:
:16: :72: KIZÇELER ŞAFAKMATİK TABLOSU :72::16:

:16: 353. DÖNEM ( KASIM 2013) ASKER YARENLERİ :16:

:64:PLAKALARA DÜŞMÜŞ ASKER YARENLERİ :64:

:52:PLAKALARA AZ KALDI !! BEKLE BİZİ PLAKALAR DİYEN ASKER YARENLERİ :52:

:10: ÇİFT HANELER BİİZ GELİYORUZ DİYEN ASKER YARENLERİ :10:

bonsai -> Şafak 151 -> Gemlik

cimcime_89 -> Şafak 151 ->Acemi birliği Amasya - Usta birliği Van

DEAM -> Şafak 151 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Girne

exelanss -> Şafak 151 -> Acemi birliği Denizli - Usta birliği Denizli jandarma

:30: YÜZLERE DÜŞELİM YETER ARTIK DİYEN ASKER YARENLERİ :30:

:13: İKİ YÜZLERDEYİZ SABREDİYORUZ DIYEN ASKER YARENLERİİ :13:

canıııım ellerine ağlık çok güzel olmuşuz:16::16::16:

galiba ben özel mesaj gönderemiyorum canım sen benide eklesene :17: şafak 150 manisa-kıbrıs :72:

kıbrısın neresi cnmm onuda eklıyımm sonradn kıbrs yarenı olursa belkı aynı yerde olur askerlernz habrleşrsnz usta bırlıklerının tam nerede oldgnu yazn kızlar hepınız (:

tamam o zamann :) baslatiyorum o zaman kizcelerimm 353. donemi Safak matige kendini ekletmek isteyenler bana ozelden msj attsin lutfen 00.00 da bgn safak matigimiz aticaak :10: :) lazm olanlar 1) Safak sayiniz 2) askerinizin acemi ve usta birlikleri hergun saat 00.00 'da safak matikte atilcakk uzun donem kisa donem fark etmez safak matige ekletmek isteyenler ozelden bana mesaj atsn boylesi dha iyi olcak karışmaz heemm kiminki neredeydı bılırız ehe opuldunuz :)

tatlım bn mesaj atamıyorum benide eklerseniz sevinirim. şafak 151 ustalıkta acemilikte edirne. ellerine sağlık bu arada :34:

:16::72:KIZÇELER ŞAFAKMATİK TABLOSU:72::16:

]:nazar::16:353. DÖNEM ( KASIM 2013) ASKER YARENLERİ:16::nazar:

:64:PLAKALARA DÜŞMÜŞ ASKER YARENLERİ:64:

:52:PLAKALARA AZ KALDI !! BEKLE BİZİ PLAKALAR DİYEN ASKER YARENLERİ:52:

:10:ÇİFT HANELER BİİZ GELİYORUZ DİYEN ASKER YARENLERİ:10:

bonsai -> Şafak 150 -> Gemlik

cimcime_89 -> Şafak 150 ->Acemi birliği Amasya - Usta birliği Van

DEAM -> Şafak 150 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Girne

exelanss -> Şafak 150 -> Acemi birliği Denizli - Usta birliği Denizli jandarma

Kubrah -> Şafak 150 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

Konya17 -> Şafak 149 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Magosa

merveali0507 -> Şafak 150 -> Acemi - Usta birliği Edirne

Plniko -> Şafak 150 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

:30:YÜZLERE DÜŞELİM YETER ARTIK DİYEN ASKER YARENLERİ:30:

:13:İKİ YÜZLERDEYİZ SABREDİYORUZ DIYEN ASKER YARENLERİİ:13:

İSTEYEN OLURSA ŞAFAKMATİGE İSMİNİ YAZDIRMAK UZUN DÖNEM KISA DÖNEM FARK ETMEZ HEPİMİZİN AMACI BELLİİ ÖZELDEN MESAJ ATABİLİRSİNİZ SİZİDE EKLERİM AMA USTABİRLİKLERİ TAM NERESİ YAZINKİ AYNI YERDE OLAN KIZÇELERLE BIRBIRINIZI BULMANIZ KOLAY OLSUN ... BİRGÜN DAHA YAKLAŞTIK SEVDİKLERİMİZE , Allah nasip etsin hepmize ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ DEMEYİ :nazar::72::16:

Back
X