Kızlar eşim yemin töreni için silahla jimnastik göstersi için seçilmiş. Çok yoruluyormuş ama eğlencelymiş. O yüzden artık her akşam arayamıyor. Çok yorulduğu için sızıp kalıyormuş.
Desene bizimkiler yorgun savasci olup ciktilar basimiza :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar eşim yemin töreni için silahla jimnastik göstersi için seçilmiş. Çok yoruluyormuş ama eğlencelymiş. O yüzden artık her akşam arayamıyor. Çok yorulduğu için sızıp kalıyormuş.
inşallah canım hayırlısıyla bi usta olsalardı bizde onlarla birlikte acemilik yaşıyoruz resmen :2: acemi yarenlerBence acemilikte boyle olacak ustada daha rahat olur diye dusunuyorum bende birgun hangi saatte ararsa ertesi gun o saate sartliyorum kendimi
galiba ben özel mesaj gönderemiyorum canım sen benide eklesenetamam o zamann :) baslatiyorum o zaman kizcelerimm 353. donemi Safak matige kendini ekletmek isteyenler bana ozelden msj attsin lutfen 00.00 da bgn safak matigimiz aticaak:) lazm olanlar 1) Safak sayiniz 2) askerinizin acemi ve usta birlikleri hergun saat 00.00 'da safak matikte atilcakk uzun donem kisa donem fark etmez safak matige ekletmek isteyenler ozelden bana mesaj atsn boylesi dha iyi olcak karışmaz heemm kiminki neredeydı bılırız ehe opuldunuz :)
Kizlar fikrimi begenen tum arkadaslara tesekkuuur ediyorum :)) 347. Donemlere baktim bizden 6 donem once hani biraz moral olsun onlarda beklediler kavustular zaman geciyor gibisinden bi baktim hepsinin altinda takvim ayni 1 aylik evli olan var 2 aylik olan var duygulaniyo insan bizde oyle olucaz kizlar yarindan itibaren 4 aylara dusuyoruz ve haftaya yemin torenleri var aslina bakinca zaman oyle boyle geciyorr Deam, bu isi zaten en iyi sen yurutursun tatlim nasil geldimi baya msjlar? Kizlar bu arada Tubayi cok merak ediyorum gorusen var mi?
galiba ben özel mesaj gönderemiyorum canım sen benide ekleseneşafak 150 manisa-kıbrıs
![]()
inşallah canım hayırlısıyla bi usta olsalardı bizde onlarla birlikte acemilik yaşıyoruz resmen :2: acemi yarenler![]()
Güzel olcak guzll aklını seveyımcnmm ben gorusuyorum cocuk brz kendnı toplasın barışcaklar arada arıyck yanında olck ıyıye dogru gdıolrr brz zmn lazm sdce
![]()
Kiyamam kizcagiz simdi kimbilir ne haldedir geldiginemi sevinsin sagligina mi uzulsun ah yavrum ya konustugumda bizden cok selam soyle ozletmesin kendini gelsin arada dualarimiz hep onunla
Aynen yalniz disardan nasil gorunuyoruz acaba tlf hep elinde, caldiginda panikleyen hemen alooo bitanem diye acan ve dokunsalar aglayacak olan kizlar :)) bi dusundumde tatli geldi suan sanki :))
Kizlar diyorum ki askerlerimize soyle guzel bi supriz yapalim, kurabiye, dolma falan mi gondersek? Ptt yiyecek kabul ediyornu? Kargolar gitmiyor sanirim askeriyeye ne dersiniz yapalimmi boyle bisey? Soyle guzel kalpli kalpli kurabiyeler? Ben kitap gonderdim ptt ile eline ulasti ama biz bu zamanlari 1 kez yasicaz iyi yonunden bakaliz askerlerimizin gonlinu fethedecek hatira kalicak biseyler?
Kizlar diyorum ki askerlerimize soyle guzel bi supriz yapalim, kurabiye, dolma falan mi gondersek? Ptt yiyecek kabul ediyornu? Kargolar gitmiyor sanirim askeriyeye ne dersiniz yapalimmi boyle bisey? Soyle guzel kalpli kalpli kurabiyeler? Ben kitap gonderdim ptt ile eline ulasti ama biz bu zamanlari 1 kez yasicaz iyi yonunden bakaliz askerlerimizin gonlinu fethedecek hatira kalicak biseyler?
olur ama artık usta bırlgnde yaparz cnku haftaya burdalar cnm :26:
daha önce ki konulara bakmıştım yapıp göndermişler ama nasıl gider o var işte neskafe falan göndermişler gerek yok bence neskafe her yerde neskafe ama özel birşyler süper olur güzel fikir çıkarsa bende yaparım:)))
daha önce ki konulara bakmıştım yapıp göndermişler ama nasıl gider o var işte neskafe falan göndermişler gerek yok bence neskafe her yerde neskafe ama özel birşyler süper olur güzel fikir çıkarsa bende yaparım:)))
ben telefon kartı gönderiyim dedim ulaşmaz burda gönderme dedi o yüzden hiçbişi göndermeyi düşünmemiştim![]()
sen nereye gönderdin canım ? bide kaç günde gitti geç mi kaldım acaba göndersem yarın ? bide minicik not iliştiriyim içine parfümlü parfümlüValla ben gonderdim hatta fazla fazla gonderdim orda ailesine ulasamayan cocuklar varmis sevdigim onlara vermis kiyamam ptt ile gonderdim tatlim