• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

kızlar o değilde bi haftasonu daha geliyor tamam zaman geçsin ona itirazım yok ama h. içi işte hadi öyle böyle geçiyor zaman ama h.sonu tık olmuyo :43:

kızlar 347. dönemlerin topiğinde gördüm liste yapılmış isim ve askerlerin nereye gittiği kısa uzun dönem olduğu bizde yapsak ya?:26:

Resul Dindar - Kendine İyi Bak - YouTube

kızlar cnm çok sıkkın :14::14::14::14: hastaneye gitmişti bugün bu hafta 2. gidişi geçen haftada gitti.... bni arkadaşından aradı arkadan kikir kikir hemşirenin sesi :14::14: sesli sesli konuşuo gülüo filan canım sıkıldı onun arkadaşıyla konuşuomş nie bu kadar samimi oluolar ki:14::14: ve 3. gidişi

kızlar cnm çok sıkkın :14::14::14::14: hastaneye gitmişti bugün bu hafta 2. gidişi geçen haftada gitti.... bni arkadaşından aradı arkadan kikir kikir hemşirenin sesi :14::14: sesli sesli konuşuo gülüo filan canım sıkıldı onun arkadaşıyla konuşuomş nie bu kadar samimi oluolar ki:14::14: ve 3. gidişi

Niye gidiyor ki hastaneye? Nesi var?

Öyle insanlar da her yerde olabiliyor ama canım. Çok kafana takma derim. Zaten 8 gün kaldı.

canım birşey diyim mi hemşire bilerek böyle sesli sesli de gülmüş olabilir war öyle manyak tipler çünkü :47:

canım birşey diyim mi hemşire bilerek böyle sesli sesli de gülmüş olabilir war öyle manyak tipler çünkü :47:

insan yinede sinirleniyo herkesin etrafında cıvık insanlar var ama buna fırsat vermemek gerekiyo bence şimdi kendimi koyuyorum yerine benim tahammülll edemediğim şeylerdirrr :47:

ya çatlar insan arayamıorm da bidaha :43::43::43:

sıkma canını sennn sonuçta o senin ve sen ona güveniyosun sana yanlış bişeyde yapmaz :34: diş temziliği bahane olmuş evet ama bunaldığı içindir kaçmaya sebeb öyle düşünn hiç sıkma canınıııı gelicek yakında zatenn ve hep sende kalacak :)) gelsin o sende ağzını burnunu kırarsın ödeşirsiniz :52:

sıkma canını sennn sonuçta o senin ve sen ona güveniyosun sana yanlış bişeyde yapmaz :34: diş temziliği bahane olmuş evet ama bunaldığı içindir kaçmaya sebeb öyle düşünn hiç sıkma canınıııı gelicek yakında zatenn ve hep sende kalacak :)) gelsin o sende ağzını burnunu kırarsın ödeşirsiniz :52:

hep bnm olsun o bnm pandammm:14::14:bn göremiorm o kız niye görüo ki:14:

Ya benimki de alıştırdı beni hep aynı saatlerde aramaya. Bugün aramadı daha. Normalde arardı 2:30 gibi. Gözümü ayıramıyorum şimdi telefondan. Offf. Odaklanamıyorum hiçbir şeye :19:

Back
X