• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

151 gün sonra burayı ve sizleri burada görmekk istiorm duygular heyecanlaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızlar askerlerimiz gelince kopmayalım hemen yeni bi sohbet topiği açalımmm nişan düğün bebek evimizzz :))) heşyeden bahsedelimmm olur mu o ünler acabaaa:1::1::1:

Gelsinlerrr topigin ısmıde 353 . Dönem Yarenler şimdide Dügün Nişan Bebek Ev telaşındalar dıe bı yer açarız :9::9::9::9::9::8::8::8::8::16:

kızlar öğlen ameliyatımız vardı sevgilim aradı açtım hemen kapatmam lazım dedim merak etmesin diye zar zor açtım kızdı telefonu yüzüme kapattı :43:

çok geçmiş olsun...tuğba ile barışmışlar mı peki? :26:

kızlar öğlen ameliyatımız vardı sevgilim aradı açtım hemen kapatmam lazım dedim merak etmesin diye zar zor açtım kızdı telefonu yüzüme kapattı :43:

Yakında cocuk kenndını pskljk olrk toplasın barışırlar durum onu gosterıoo :16::16::16::16::16:

Cnm anlaması lazım amelyat bu :20:

$1469940_777591268933047_910251626_n.webp I mıss you :2::2::2::2::2::2: Hepimize gelsinn kızcelerimmmmmmm :16::16::43:

kızlar Tubanın askeri için üzüldüm yahuu tamam bi anlamda askerliği bitti geldi evine döndü ama sağlıkta gitti :(( aileside yuh yani yemin törenine kadar dursaymış ne demek sanki çocuk dayanamadı pes etti geldi gibi olmuş :S

Gelsinlerrr topigin ısmıde 353 . Dönem Yarenler şimdide Dügün Nişan Bebek Ev telaşındalar dıe bı yer açarız :9::9::9::9::9::8::8::8::8::16:

ben şimdiden bayıldım bu topiğeeee ve bugüne kadar hiç buna benzer bi topik görmedimm harika olur kızlar yaa :))

tatlım geçmiş olsun umarım ciddi bi ameliyat değildir :26: bence askerine söylemelisin çünkü onların aklında bambaşka düşünceler dönüyo olabilir.. geçen aksam işten çıktım serviste eve dönüyodum normalde nişanlım burdayken serviste aradığında çok rahat konuşamazdım ve o da bunu anlardı geçen akşam aradı servisteyim falan dedim bana neden aşkım demiyosun kim var yanında falan dedi kalakaldım nişanlımdan görmediğim tepkiler görüyorum :1:

kızlar Tubanın askeri için üzüldüm yahuu tamam bi anlamda askerliği bitti geldi evine döndü ama sağlıkta gitti :(( aileside yuh yani yemin törenine kadar dursaymış ne demek sanki çocuk dayanamadı pes etti geldi gibi olmuş :S

aynen ya kötü olmuş umarım ciddi bir rahatsızlığı yoktur ya :18:

Back
X