355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

kötü bi konuşma olmuş gibi :18:

kızlar ne olur beni aydınlatınn...... şafak hesaplamaya girdim bu sonuç çıktı

Hesaplama Sonuçları
Toplam Askerlik Süresi: 365 gün
Şafak Tarihi: 12 Eylül 2014, Cuma
Şafağa Kalan Süre: 295 gün kaldı
Resmi Terhis Tarihi: 07 Ekim 2014, Salı

şafak tarihi 12 eylül 2014 ise şafağa kalan süre nasıl 295 luyo ben bişey anlamadım??
birde sevgilim ayın 9 unda teslim oldu ama ben 7 si itibari ile sayıyorum doğru dimi yol izniyle?

canm bu siteyi biliorm bana da 7 mayıs dedi notmalden 15 gün fazla şok oldum anlamadım:26::26:

7 ekim silus tarhı ıse ve 1 gun yol ıznı kullandıysa benm telde şafak ölçer var dogru gıdıyo bnm şafagımla.. ordada 295 gün kaldı yazıyor hesapladım smdı 12 eylul 2014 de ıse dönüş tarıhı gosterıo cnm

kızlar benim şafak yanlış mı o zaman ya? 4 kasımdan itibaren 167 saydığımda 20 nisana tekabül ediyorr oysa ne kadarda çok sevinmiştim 4 ay kaldığını okuyunca

sanırım çözdüm olayı şimdi 4 kasım sevk tarihi olduğu için herkes 4 ünden itibaren saymaya başlıyo 1 günde yol izni koydum yani 5 kasımdan itibaren 167 sayıyorum 21 nisana geliyor böylelikle 151 gün var daha ya oooooooooooooooooffffffff

ya bn netten baktım 22 nisan yazıodu bnmki tuttrdu izin alcam die en az 1 haftaymış izinler....ee bn çalışıorm sadece 1 gün tam görecek diğeri akşamları sadece alma dedim kırılıo (

tatlım askerin belki şuan çok sıkıldığı için öyle diyordur hani izin almak istiyosa bile bence bişey deme belki ihtiyacı vardır çok sıkılmıştır seni ailesini 1 güncük bile görse kendini iyi hissedecektir bide o yanından bak olaya :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…