ya ailesi istemio babası dio biz çok mu umrundayız senin için geliobide dediki yemin törenine bile gitmek istemiorm çünkü senden başka kimsenin gitmesi önemli değil bi sen varsın sanki sevineceğini bilsem koşarak giderm ama emnm sen olmayınca umrunda olmayız dedi (( çok mahçup oldum
wi pşedgıj wifo :)) size adigabze bi günaydın dedim :))) kızlar ben adigeyim varmı aranızda kuzey kafkaslı olanlar :))
benim sevgilim de çerkez şapsığ boyundan
kızlar ne olur beni aydınlatınn...... şafak hesaplamaya girdim bu sonuç çıktı
Hesaplama Sonuçları
Toplam Askerlik Süresi: 365 gün
Şafak Tarihi: 12 Eylül 2014, Cuma
Şafağa Kalan Süre: 295 gün kaldı
Resmi Terhis Tarihi: 07 Ekim 2014, Salı
şafak tarihi 12 eylül 2014 ise şafağa kalan süre nasıl 295 luyo ben bişey anlamadım??
birde sevgilim ayın 9 unda teslim oldu ama ben 7 si itibari ile sayıyorum doğru dimi yol izniyle?
kızlar ne olur beni aydınlatınn...... şafak hesaplamaya girdim bu sonuç çıktı
Hesaplama Sonuçları
Toplam Askerlik Süresi: 365 gün
Şafak Tarihi: 12 Eylül 2014, Cuma
Şafağa Kalan Süre: 295 gün kaldı
Resmi Terhis Tarihi: 07 Ekim 2014, Salı
şafak tarihi 12 eylül 2014 ise şafağa kalan süre nasıl 295 luyo ben bişey anlamadım??
birde sevgilim ayın 9 unda teslim oldu ama ben 7 si itibari ile sayıyorum doğru dimi yol izniyle?
Eki Görüntüle 867921
Kızlar merhaba ben askerime böyle birşey yaptırmak istiyorum.Resimli künye :) nasıl fikir?
Eki Görüntüle 867921
Kızlar merhaba ben askerime böyle birşey yaptırmak istiyorum.Resimli künye :) nasıl fikir?
canm bu siteyi biliorm bana da 7 mayıs dedi notmalden 15 gün fazla şok oldum anlamadım:26::26:
1 gün yazdığı günü görmek istiyorum burda :)
ya bn netten baktım 22 nisan yazıodu bnmki tuttrdu izin alcam die en az 1 haftaymış izinler....ee bn çalışıorm sadece 1 gün tam görecek diğeri akşamları sadece alma dedim kırılıo(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?