355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

ben yaptim panomu ama gidince gunu tam belli
olacak gun sayimiz duser

Kızlar benim aklıma birşey geldi ama yapmadan bi size sorayim dedim hem belki size de fikir olur
Sevdicegimin bavulunu beraber hazirlicaz , bende goturecegi kıyafetlerin ceplerine küçük kagitlara guzel sozler yazip koymayi düşündüm ama birliğe teslim olunca valizdeki kıyafetlerin ceplerine kadar arama yapiyorlarmi bilmiyorum eger ki aranmiyorsa bunu yapmayi düşünüyorum yaa cok güzel olmaz mi gorunce cok şaşırır yaninda oldugumu hisseder sizce ?

yansimasal kocamin dedigine gore xray den gacirip ariyorlarmis yani oyle detayli bakmiyorlarmis banada fikir verdin valla :)

Hayirli olsun CNm bnm esim yahsihan da aklina takilirsa ozelden yazabilirsin CNm

Esim de bu kasim kisa donem piyade olarak askere gidiyor. Bakalim nasil olacak... Allah hepimize sabir versin.

Manisa merkez giden var mi?

canım benim napıyosunn??
senin şu takvimden yaptırmaya karar verdim bendee haftaya pztsi teslim olucak sipariş versem hemen gelir mi? birde bu dediğin sitede resim açılmıyor ben kasımdan nisana kadar istiyorum bu şekilde yapılıyomu? özel değilse senin takvimin resmini gönderebilir misin?

canım ben salı günü sipariş etmiştim cuma günü geldi ama araya şimdi 29 ekim falan girecek bilemedim ki istersen bi ara öğren yetişir büyük ihtimal. 12 aylık yapılıyor canım benim kasım2013-kasım2014 arası 6 aylık yapmıyorlar resim gönderiyim ama buraya ekleyemedim bir türlü telefondan bilgisayara aktaramıyorum fotoyu

bizimki de acemi Kütahya ama usta yazmıyo :26: havacı olarak yapacak usta nereye çıkar ki acaba :26:

Kütahya da okuduk biz, isterdik oraya çıkmasını askerliğinin bildiğimiz bir yerdi en azından, arkadaşımın kardeşi orada uzun dönem yaptı usta birliğini de orada yaptı. Genelde orada kalıyorlarmış sanırım, ama erkek arkadaşımın abisi Kütahya' dan İzmire gitmişti usta birliğine hayırlısı olsun canım..

Kısa dönem, hem acem hem usta birliği manisa merkez. Jandarma Sizinki ne olarak yapacak askerliğini?

Piyade. Nami-diger bitli piyade. :) Ama Manisa'da kalacaklari egitim cavusu yapiyorlarmis. Hi istemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…