hadi bakalım yaptık panomuzu da :))
bilsem bende yapacam ama bilmiyorum
kızlar selam herkese bizde dün itibariyle kocamın yerini öğrendik şükür. burdur merkez acemilik kırıkkale yahşihan usta birliği. allah hepsinin sağ salim gidip dönmesini nasip etsin. haftaya mevlüdümüz var. umarım hrşey yetişir.
yansimasal kocamin dedigine gore xray den gacirip ariyorlarmis yani oyle detayli bakmiyorlarmis banada fikir verdin valla :)
Hayirli olsun CNm bnm esim yahsihan da aklina takilirsa ozelden yazabilirsin CNm
ya sorma bende nette araştırırken bir yerde gördüm Fotoğraf Baskı, Poster, Canvas, Takvim, Foto Hediye, Bardak, Kupa, Kişisel Hediyeler, Kişisel Takvimler diye siteden yapılabiliyor canım. orda sağdan seçiyorsun nasıl bir takvim istediğini ben rahatça yanında taşıyabilir diye cüzdan boy takvim yapırdım. sitede benim siparişin fotoğrafını bulamadım canım ama bugün kargoya vermişler (salı sipariş etmiştim düşün hızları gayet iyi) yarın bende olur fotoğrafını çeker yollarım sana...
canım benim napıyosunn??
senin şu takvimden yaptırmaya karar verdim bendee haftaya pztsi teslim olucak sipariş versem hemen gelir mi? birde bu dediğin sitede resim açılmıyor ben kasımdan nisana kadar istiyorum bu şekilde yapılıyomu? özel değilse senin takvimin resmini gönderebilir misin?
bizimki de acemi Kütahya ama usta yazmıyo :26: havacı olarak yapacak usta nereye çıkar ki acaba :26:
Esim de bu kasim kisa donem piyade olarak askere gidiyor. Bakalim nasil olacak... Allah hepimize sabir versin.
Manisa merkez giden var mi?
Benim erkek arkadaşım da Manisa merkez piyade olarak gidiyor canım
izin kullanmazsa 21-22 nisan gibi burada seninki:)
Kisa donem mi uzun mu :) Usta birligi neresi biliyor musun? Benimkisi ayni yer.
Kısa dönem, hem acem hem usta birliği manisa merkez. Jandarma Sizinki ne olarak yapacak askerliğini?
Kisa donem mi uzun mu :) Usta birligi neresi biliyor musun? Benimkisi ayni yer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?