355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

canım seni burda gördüğüme çok sevindim senin şu takvimden sipariş veriyorum ama tarihi 2014 şubata kadar gösteriyor? foto yükledim hepsini ayarladım aşağıda tarih kısmına geldiğinde

bende tarih sormadı canı sanırım ya hatırlayamadım ama

bende tarih sormadı canı sanırım ya hatırlayamadım ama

verdim canım siparişi bende de tarih sormadı ama hani her sayfaya ayrı foto koyduktan sonra gösteriyor ya foto ayarları yapıyosun orda baktım neyse verdim artık foto niyetine kullanır

verdim canım siparişi bende de tarih sormadı ama hani her sayfaya ayrı foto koyduktan sonra gösteriyor ya foto ayarları yapıyosun orda baktım neyse verdim artık foto niyetine kullanır

önemli olan düşünmek değil mi zaten

nişanlım sülüsndede 10:00 da yazmışlar ama bizimkisi 10 da almış uçak biletini yani 10 da orda olmucak ama sorun olmucağını düşünüyorum

nişanlım sülüsndede 10:00 da yazmışlar ama bizimkisi 10 da almış uçak biletini yani 10 da orda olmucak ama sorun olmucağını düşünüyorum

valla canım benim nişanlıma bin tane kağıt imzalatmışlar 10 da teslim olcak diye sistem bizi vurdu zaten :S

Canım.bnim eşimde yahşihanda kantinde tanışarlar muhakkak oraya gittiğindesoracağın merak ettiğin herhangi birşey varsa yardımcı olurum her zaman

Aynen, biletini aldı bile benim ki, kızlar bir hediye almak istiyorum sevgilime saat düşündüm ama saati var, kullanışlı, kalıcı birşeyler olsun istiyorum ama bulamıyorum..

Onu ben de bulamarım da biraz araştırma yaptım.
Bol bol don al diyorlar Acemi birliğinde banyo ve çamaşır yıkama sıkıntısı varmış. Millet kullanıp atıyormuş.

Onu ben de bulamarım da biraz araştırma yaptım.
Bol bol don al diyorlar Acemi birliğinde banyo ve çamaşır yıkama sıkıntısı varmış. Millet kullanıp atıyormuş.

Bazı yerlerde acemi birliğinde kendil verdiklerini kullandırıyorlarmış sanırım..

Bazı yerlerde acemi birliğinde kendil verdiklerini kullandırıyorlarmış sanırım..

Evet atletinden eşofmanına kadar veriyorlarmış. Ama herşeyde olduğu gibi iç çamaşırlarını da sayıyla verdikleri için asıl sorun buradan başlıyormuş. Gerçi daha sevk kağıdı alamadık. Yol parası yatmamış o yüzden vermiyorlarmış. Sabah 7 den beri sıra bekledi ama boşuna Liste veriyorlarmış sanırım. Sizde öyle birşey var mı?

Erkek arkadaşım sülüsü aldı sadece anlattığı erken gitmesine rağmen 8 kişi olmadıkları için bekledikleri, 7 kişiyiz, yok illa 8 olacaksınız diyorlarmış. Kağıtta 70 küsür lira alacakları yazmasına rağmen içeri de soracağız demişler galiba, boşuna dememişler askerliğin başladığı yerde mantık biter diye demişti.

Bir de o 70 TL küsürlü değil mi Eşime giderken şöyle dicem "mantığını sakince al ve yere bırak"

Kendimi de onu da 15 ay olduğunu düşün bi, o zaman daha zor olacaktı diye rahatlatmaya çalışıyorum.
Şimdiden döndüğü günü düşünüyorum, daha gitmedi yalnız..
Hani şimdi gözümde büyüyor ya aylar, nasıl geçicek diyorum?
Hayırlısıyla o gün gelince nasıl da geçmiş diyeceğim inşallah..

Selam kızlar benim de sevgilim kasım askeri tabi 81 li ama yeni nasip oldu nasıl dayanırım bilmiyorum çünkü hep yanyanayız bursa hem usta hem acemi jandarma merkez yazıyordu var mı bursaya giden çok uzağıma düştü

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…