canım seni burda gördüğüme çok sevindim senin şu takvimden sipariş veriyorum ama tarihi 2014 şubata kadar gösteriyor? foto yükledim hepsini ayarladım aşağıda tarih kısmına geldiğinde
bende tarih sormadı canı sanırım ya hatırlayamadım ama
verdim canım siparişi bende de tarih sormadı ama hani her sayfaya ayrı foto koyduktan sonra gösteriyor ya foto ayarları yapıyosun orda baktım neyse verdim artık foto niyetine kullanır
kızlar hepinizin askeri sabah saat 10:00 da mı teslim olucak? ya bizim sülüste sabah saat 10:00 da teslim olucak yazıyo bin tane evrağada 10:00 diye yazdırılıp imza atılmış ben otogardan göndermek istiyodum ama sabah saat 06:00 otobüsüyle gidicek yani gitmem imkansız((
nişanlım sülüsndede 10:00 da yazmışlar ama bizimkisi 10 da almış uçak biletini yani 10 da orda olmucak ama sorun olmucağını düşünüyorum
kızlar selam herkese bizde dün itibariyle kocamın yerini öğrendik şükür. burdur merkez acemilik kırıkkale yahşihan usta birliği. allah hepsinin sağ salim gidip dönmesini nasip etsin. haftaya mevlüdümüz var. umarım hrşey yetişir.
6 kasım saat 10:00 da teslim olacak
Aynen, biletini aldı bile benim ki, kızlar bir hediye almak istiyorum sevgilime saat düşündüm ama saati var, kullanışlı, kalıcı birşeyler olsun istiyorum ama bulamıyorum..
Onu ben de bulamarım da biraz araştırma yaptım.
Bol bol don al diyorlarAcemi birliğinde banyo ve çamaşır yıkama sıkıntısı varmış. Millet kullanıp atıyormuş.
Bazı yerlerde acemi birliğinde kendil verdiklerini kullandırıyorlarmış sanırım..
Evet atletinden eşofmanına kadar veriyorlarmış. Ama herşeyde olduğu gibi iç çamaşırlarını da sayıyla verdikleri için asıl sorun buradan başlıyormuş. Gerçi daha sevk kağıdı alamadık. Yol parası yatmamış o yüzden vermiyorlarmış. Sabah 7 den beri sıra bekledi ama boşunaListe veriyorlarmış sanırım. Sizde öyle birşey var mı?
Erkek arkadaşım sülüsü aldı sadece anlattığı erken gitmesine rağmen 8 kişi olmadıkları için bekledikleri, 7 kişiyiz, yok illa 8 olacaksınız diyorlarmış. Kağıtta 70 küsür lira alacakları yazmasına rağmen içeri de soracağız demişler galiba, boşuna dememişler askerliğin başladığı yerde mantık biter diye demişti.
Bir de o 70 TL küsürlü değil miEşime giderken şöyle dicem "mantığını sakince al ve yere bırak"
Evet, 74 küsür olması lazım ve kuruşu kuruşuna veriyorlarmış.
O zaman şimdiden hepsine sabır diliyorum. Umarım rahat bir askerlik geçirirler ve değişmezler. :18:
Kısa dönem uzun dönem farketmiyormuş psikoloji için erkek arkadaşım alıngan olup değişmeye başladı bile hafiften.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?