Acemilik manisa , ustalık kktc lefkoşa
Allah hayırlısıyla sağ salim gidip geldiğini göstersin hepimize inşallah
acemi birliği manisa usta birliği kıbrıs-güzelyurt çıktı
kıbrısı duyunca çok şaşırdım hiç beklemiyodum
bizimki de acemi Kütahya ama usta yazmıyo :26: havacı olarak yapacak usta nereye çıkar ki acaba :26:
ooo süper seninde canım Allah hayırlı askerlikler nasip etsin.. bizimkisi acemi kastamonu usta artvin :/ azcık uzak çıktı balıkesirliyiz biz ama napalım kısa çıktı ya başka da birşey istemem özlerim sadece ama olsun :)
Benimki de kasım 4' le 7' si arası gidecek, 6 ay askerlik diyorlar ama bildiğim kadarıyla izin kullanmazlarsa erken dönüyorlar? :44:
canım beniim kıyamam ben sana Aralıkta mı gidecek yani 2. grupta? hiiç sıkma sen o güzel canını emin ol bunda da vardır bi hayır dua et bol bol..ben nişanlımın yanındaydım sistem hem tabletten hem pcden açıktı androidle daha çabuk öğrendik tablete yeniden dene yaptım ümitsizce ve bir anda geldi sonra tabi çığlık Denizli Denizli diye
yedek subay mı??
aynen tatlım ilk aradı söledi kısa dönem dedi sora aralık ve artvini duyunca sevinemedik en başta o da brz bozuldu bende ne diyeceğimi bilemedm ama sonra dedik vardr her işte bir hayır napalm yemin töreninden sonra gidip görmem biraz zor olur ama olsun
tatlım sakın sıkma canını her şeyde bi hayır var Kasımda gitse Allah korusun belki başına bişi gelicekti :S hem ii yanından bak gideceği tarihi biliyosun ve 1 ayınız var bol bol vakit geçirin kıymetini bilin) yer için hiç üzülme egedekiler sıkıntı çekmiyolar soğuk görmüyolar diye çok çektiriyolarmış ama doğuda genelde rahat yaparlar diye duymuştum
kısa dönem er piyade olarak yapacak
hımm yedek subayların acaba usta belli olmuor mu diye düşündüm de
kısa dönem er yazıyor ve usta birliği boş görünüyor Kütahya ya çıkan tüm arkadaşlarında öyle görünüyormuş ama:44:
sevgilim aradı öğleden sonra onlar da gittiğinde orada belli olur demişler canım benim de kafama takıldı sabahtan beri bu :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?