Doğunun soğuğu farklıdır, insanın içine işlemez. Sıkı giyinirse birşey olmaz. Bende erzurumdayım iyi bilirim o soğukları. Hayırlı olsun. Umarım çabuk kavuşursun
Kızlar hepinizin askerine hayırlı tezkereler olsun inşallah... Mevla sağ salim kavuşmayı nasip etsin...
Sizin yazıları okuyunca bizim ilk zamanlar geldi aklıma...
aynen bende öyle duydum hatta batıda cehennemi yaşayacağınıza doğuda cenneti yaşayın diyolar ama şans işte komutana bağlı... aynen bnde zaten takmıorm hiç o yüzden bu iştede vardr hayır diye..
352. dönemi okudum korktum kızlar ya kötü anlamda acayip bi değişme oluyomuş askerlerimizde yandık desenizee :18:
off offf off off -30 mu hiç sevmez soğuğu da bazı yerlerde karışıyorlarmş sanırım giyeceklerine falan ama doğu bu yönden rahat olur diye düşünüyorum ve ayrıca evet ismi çok ürkütücü ama rahatladım tekrar teşekkür ederim:)
giyeceği şeylere ilk başlarda çok karışmışlar ayakkabı eşofman falan ama sonra hiç karışmamışlar alışınca orda tecrübeli, oluyosun yaa ondan sonra sana karışan pek olmuyomuş
giyeceği şeylere ilk başlarda çok karışmışlar ayakkabı eşofman falan ama sonra hiç karışmamışlar alışınca orda tecrübeli, oluyosun yaa ondan sonra sana karışan pek olmuyomuş
bide kardeşimden tavsiye ktm ye sakın girmesin diyo çok kötü çok pis yer van ktm yazarsanız çıkar googlede hava alanında inzibata görünmeden kaçsın hemen önünden erciş otobüsü kalkıyormuş :)
havaalanı var mı van da bilmiyordum en yakın diyabakıra kadar uçakla gider sonra otobüsle diye düşünmüştüm bu çok iyi olduama bu ktm olayını anlmadım bilmiyorum ki askerler niye kalıyo cahillik işte
vanda havaalanı var erciş van a 90 km güvenlik için askerleri önce ktm de topluyorlarmış ordan birliklerine helikopterle arabayla kerdeşimi helikopterle götürdüler ama gelirken babm aldı ercişten ktm ye gitmek istemedi tek başınada bırakmadılar mecbur babm getirmişti
kıyamam:) aynı kafa bizimkiler de :) hatıra olsun diye birşey vercek misin giderken? ben cüzdan takvimi yaptırıyorum Kasım 2013 başlangıç olacak şekilde her yaprağa resmimizi bastırdım netten verdim siparişi yarın gelicek inşallah güzel olmuştur:)
Merhaba Gokche8605,
Ben bu siteye tesadüf eseri askere hediye diye ararken buldum ve sizin yaptırdığınız hediye cüzdan takvim cok hoşuma gitti, o kadar ince bi fikir ki, verdiğiniz siteden ben de yaptırıcagım da tek merak ettiğim, verdiğiniz resimlerde kırpılma falan olmuş mu yani, boyutu küçülünce resimler anlaşılıyor mu? Bir de bugün versem inşallah yetişir, haftaya gidecek, kısaca siz memnun kaldınız de mi, bir sakıncası yoksa sadece bir ayın fotosunu gönderebilir misiniz? nasıl olduğunu cok merk ediyorum..Yalnız size mesaj atma hakkım yokmuş 50 tane yazı yazmam gerekmiş, o yüzden burdan yazmak durumunda kaldım, siz mesaj atarsanız gelir mi bilmiyorum:S
şimdiden cok tşk ederim..
kızlar selam herkese bizde dün itibariyle kocamın yerini öğrendik şükür. burdur merkez acemilik kırıkkale yahşihan usta birliği. allah hepsinin sağ salim gidip dönmesini nasip etsin. haftaya mevlüdümüz var. umarım hrşey yetişir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?