355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Piyade. Nami-diger bitli piyade. :) Ama Manisa'da kalacaklari egitim cavusu yapiyorlarmis. Hi istemiyor.

:) Bitli piyadeyi duyunca bizde çok şaşırmıştık, sınıfı istihkam yazıyordu erkek arkadaşımın yapı ile ilgili işlermiş, savaş hazırlığı yapan askerlermiş sınıfı istihkam olanlar? Kimi diyor toprak kazdırırlar sana bol bol, kimi diyor çok rahat geçer hayırlısı artık..

Piyade. Nami-diger bitli piyade. :) Ama Manisa'da kalacaklari egitim cavusu yapiyorlarmis. Hi istemiyor.

:) Bitli Piyadeyi duyunca bizde şaşırıp gülmüştük, sınıfı ne yazıyor peki? Biz de istihkam yazıyor, yapıyla ilgili şeylermiş savaş hazırlığı vs.

günaydın herkese kızlar nişanlım sülüsünü aldı İzmirde yaşıyoruz Denizli çıkmasına rağmen 6 kasım saat 10:00 da teslim olcak 4 kasım diye düşünmüştük 2 gün daha uzadı ( neyse vardır bi hayır sizinkiler ne durumda aldınız mı sülüsleri

canım benim nişanlım sülüsü aldı 6 kasımda gidicek yani 2 günde ordan var yarın çalışmıyorum evdeyim yarın sipariş vericem ç.ok teşekkür ederimm

Merhaba kızlar, yeni katıldım aranıza, benim erkek arkadaşımda İstanbul Tuzla'ya gidiyor kısa dönem er olarak. İşin güzel tarafı bende İstanbul'da yaşıyorum :)
Ayrıca fikir vermek için erkek arkadaşım için hazırlattığım asker pastası :

Eklentiler

• $1385442_10151923652367716_1814368189_n.jpg
    36,7 KB · Görüntüleme: 44

İstanbulda olmanın şansı işte Pasta harika olmuş. Malesef diğer illere gönderim yapmıyorlar pastacılar Gerçi yapsalar da erzuruma gelene kadar haşat olur.

İstanbulda olmanın şansı işte Pasta harika olmuş. Malesef diğer illere gönderim yapmıyorlar pastacılar Gerçi yapsalar da erzuruma gelene kadar haşat olur.

fotografını alıp, oradaki pastanelerden isteyebilirsin yaptırmak isterseniz ya da yeşil ıspanaklı pasta yapın :)

çok güzelmiş aslında bende istiyordum böyle bir şey yapmayı fikir güzel olur :)

canım benim nişanlım sülüsü aldı 6 kasımda gidicek yani 2 günde ordan var yarın çalışmıyorum evdeyim yarın sipariş vericem ç.ok teşekkür ederimm

büyük ihtimal yetişir canım takvimin :) bizimki daha almadı 14 aralıkta teslim olacak daha vaktimiz var yani..

Kısa dönem canım, manisa merkez ama 2 ayrı birlikte yapacak..

Benimki de ayrı birlikte yapacak. Ama ikisi de Manisa merkez.

Yani kısacası bütün pis işler onlara kalacak Hele bir de eğitim çavuşu olursa donunu toplayamayan, bağcığını bağlayamayan, kaşık tutmayan herkesten sorumlu olacak

Son düzenleme:
Bu arada kasımda giden grubun geliş tarihi belli mi? Ona göre çizelge yapacağım da

Bir de GooglePlay de "Durum çubuğunda geri sayım" diye bir uygulama var. Aynen şöyle duruyor.

Evet eşim hala burada ama ben saymaya başladım bile

hahaha iyiymiş:)) ben bunu yapıp yapmama konusunda kararsızım bu sefer iyice vakit geçmeyecek gibime geliyor telefondan hergün psikopata bağlarım sanki :/ kasımda gidecekler izin kullanmazlarsa 21-22 nisan gibi dönecekler

Çok teşekkürler...

Çok teşekkür ederim canım size de hayırlı olsun Allah tez zamanda kazasız belasız bitirmesini nasip eder inşallah

Çok teşekkür ederim canım size de hayırlı olsun Allah tez zamanda kazasız belasız bitirmesini nasip eder inşallah

Teşekkür ederim canım amin, inşallah.
Manisa' nın da Kütahya' dan pek bir farkı yokmuş yüksek yüksek tepeler bakımından..

Teşekkür ederim canım amin, inşallah.
Manisa' nın da Kütahya' dan pek bir farkı yokmuş yüksek yüksek tepeler bakımından..

Kütahya'yı daha görme fırsatım olmadı ama sevgilim sayesinde orayı da görüp gezeceğim

kızlar hepinizin askeri sabah saat 10:00 da mı teslim olucak? ya bizim sülüste sabah saat 10:00 da teslim olucak yazıyo bin tane evrağada 10:00 diye yazdırılıp imza atılmış ben otogardan göndermek istiyodum ama sabah saat 06:00 otobüsüyle gidicek yani gitmem imkansız ((

bizimki daha sülüsü almadığı için net bir şey diyemeyeceğim canım ama çoğunlukla bende 10:00'd teslim diye duymuştum

bizimki daha sülüsü almadığı için net bir şey diyemeyeceğim canım ama çoğunlukla bende 10:00'd teslim diye duymuştum

canım seni burda gördüğüme çok sevindim senin şu takvimden sipariş veriyorum ama tarihi 2014 şubata kadar gösteriyor? foto yükledim hepsini ayarladım aşağıda tarih kısmına geldiğinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…