sevgilim olsa bunu duysa bana çok kızar.. hep anı yaşa sonrasını düşünme önce mutlu ol üzüleceğin zaman gelince üzülürsün der.. ama Kıbrıs yaa uufff.. düşünmeden edemiyorum.. gitsek bile nerede kalıcaz? yanlarına nasıl ulaşacağız? her şey çok yabancı..
Aynen canım öyle illet bı yerkıı tanımıyoruz etmıyoruzz !!! ulkende olsa genede dha rht olr onuda gectm kıbrıs ıcın hıc ıı seyler duyymadm
vayy be daha neler öğrencez küçük şafağın bi adı mı varmış :26: mehtap 9152 diye bişi yok
ya ülkemiz evet ama türkiyeden çok farklı olduğunu duydum.. hadi her şeyi geçtim aynen yani bende hiç iyi şeyler duymadım.. ama dua edelim askerlerimizin başına düşen komutanlar adam gibi adam olsunlar, insancıl olsunlar en önemlisi o...
Bugün farklı bir boşluk hissediyorum kızlar bensanki ilk gittiği gün gibi bugün neden böyle oldum ben ;((
tabı cnm ızne gelecegıı gunu saymaya mehtap denılıo:)
Off ınss kıbrıslalr turk askernıde sevmıomus bakalmmm
Bugün farklı bir boşluk hissediyorum kızlar bensanki ilk gittiği gün gibi bugün neden böyle oldum ben ;((
Aman biz sanki bayılıyoruz onlara da kıbrıslarına dasevmiyorlarmış bizim askerlerimiz de bayılmıyor onların adalarına ama onları korumak için gidiyorlar yine de oraya mecburen inşallah askerlerimiz bir de bu sıkıntıyla karşılaşmazlar orada..
Ay bugün bende bi garibim ya.. bi karamsarlık var üzerimde
Gözyaşları hazır gözümde göğsümde bir acı ;( alışmak gerekiyo zaman geçtikçe ama ben her gün Kıbrıs'a daha da yaklaştığımız için daha kötü oluyorum ;((
Aman biz sanki bayılıyoruz onlara da kıbrıslarına dasevmiyorlarmış bizim askerlerimiz de bayılmıyor onların adalarına ama onları korumak için gidiyorlar yine de oraya mecburen inşallah askerlerimiz bir de bu sıkıntıyla karşılaşmazlar orada..
Ay bugün bende bi garibim ya.. bi karamsarlık var üzerimde
Sende bızdensn hee kıbrıs benıde cok dusunduruyo burda kalsaydı keske dıyorum
sormaa yaaa hıc yyollamk ıstemıorm hıc
Evett evet aynıyım bende bugün ;(( neden böyle olduk acaba ya ;((
Sende bızdensn hee kıbrıs benıde cok dusunduruyo burda kalsaydı keske dıyorum
sormaa yaaa hıc yyollamk ıstemıorm hıc
Kizlar bugun hepimizde biseyler var havalardanmidir nedir bende bugun bi garibim cok fazla ozledim sanirim hasret artiyor ama kavusamiyoruz sanirim artik dayanamiyoruz demekki tahammul 15 gunmus( askerim her aksam bu saatte arardi bu aksam aramadi merak ediyorum alay komutani gelicekti bugun hala ordamidir acaba ondanmi arayamamistir belkide cok yorgundur ( kizlar o degilde gecmiyor zaman gecmiyor nasil dayanicaz (
Ne zaman gidiyor?? yoksa aralıkta mı??? nolur seninki bari aralık olsun kimse yok konuyu ben açtım ama hiç muhabbete dahil olamıyorum herkes kasımda göndermiş bitek bizimkisi aralık heralde die düşünüyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?