Hadi biraz kafamızı dağıtalım :) siz tanıştınız muhtemelen ama ben yeni olduğum için tanımak istiyorum sizi birazcık çok sevdim çünkü burayı) beni anlayan aynı duyguları yaşayan insanlar olması çooook güzelmiş kiii )
cnm komutanının rutbesi nedir acaba hep boyle haberler dolaşıyor seviniyoruz asparagas çıkıyor rutbeli mi diyen acaba??
aaa kızlar yapmayın böyle salmayın kendinizi sakınnn
bakın yemin töreninden sonra görüşeceğiz azıcık kaldı sonrası daha iyi gececek inanın buna dua edin ferah tutun gönlünüzü :26: çarsı izinleri olacak yaptıkları iş belli olacak bu kdr yorulmayacaklar blki her gün değil iki günde bir görüşeceğiz ama orada rahat ettiklerini bilelim biz burada birbirimizi teselli ediyoruz suan hepimizin ortak bir noktası var ve gelecekleri günü iple çekiyoruz :) hem kıbrıs içinde kötü seyler düşünmeyin yakın zamanda gidenlerden bilgi alın artık kısa dönemler daha rahat ediyorlar inşallah başlarına gelen komutanlarda çok iyi olurda bizlerde daha mutlu oluruz
evet cnm çok iyi oluyor burası :26:
hoşgeldinnnn :26:
bende aynı şeyi düşünüyorum canım burada ortak hislerle muhabbet etmek rahtlatıyor insanı:)
Aynen bilmediğin şeyler öğreniyosun hem de kafan dağılıyo
benimki de dedi ama kesin değil olabilirmiş dedi inşallah olur
inşallah olur
Aynen bilmediğin şeyler öğreniyosun hem de kafan dağılıyo
ayy canımda burdayımısss
Hoşgeldin :):):)Bende burdayımmm
Bende burdayımmm 😊
Burdayım bebeğimDün gelememiştim, bu gece buradayım Şafak attırı verecez gari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?