Bugün farklı bir boşluk hissediyorum kızlar bensanki ilk gittiği gün gibi bugün neden böyle oldum ben ;((
bugün ben de bi garip hissediyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün farklı bir boşluk hissediyorum kızlar bensanki ilk gittiği gün gibi bugün neden böyle oldum ben ;((
tabı cnm ızne gelecegıı gunu saymaya mehtap denılıo:)
Off ınss kıbrıslalr turk askernıde sevmıomus bakalmmm![]()
Slm kizlar nasilsiniz sanirim haftaya ins yemin torenleriniz olacak ondan sonra daha cok hizli geciyor zaman duygusal sarki film vs uzak durun zaman degil saniyeler cok aci geciyor ozaman nefes siz kaliyorsunuZ bnim oglum oyaliyor kendi bize kitap spor vs ilginizi dagitacak bisiler bulun derim akil vermek gibi algilanmasin bazen de geliyorlar ozaman ne yaparsan yap gecmiyor![]()
Slm kizlar nasilsiniz sanirim haftaya ins yemin torenleriniz olacak ondan sonra daha cok hizli geciyor zaman duygusal sarki film vs uzak durun zaman degil saniyeler cok aci geciyor ozaman nefes siz kaliyorsunuZ bnim oglum oyaliyor kendi bize kitap spor vs ilginizi dagitacak bisiler bulun derim akil vermek gibi algilanmasin bazen de geliyorlar ozaman ne yaparsan yap gecmiyor![]()
bana hep yemin töreninden sonra zor geçecek gibi giliyor daha uzun bi dönem olduğu için sanırım evet gerçekten zaman hiç geçmiyor
cnmm dogru dıyorsn ama blmıorm bı kaç saatır cok durgnm onun sesınıde durgun duydum emınm yoruluodrda ne bılym![]()
Kizlar napiyosunuz bi ugrayayim dedim.. Bugun tam size yazarken nisanlim aradi beni alistirdin hergun ayni saatte aramaya simdi 5 dk gecince hemen merak ediyorum dedim kiyamam bugun ben onu degil o beni teselli etti cok garibim bi tuhaf oldum bugun sanirim tahammulum ancak 15 gunmus dedim bana diyor ki gececek bitecek bak 15 gun oldu bile diyor dedim benim sana moral vermem gerekirken sen veriyosun burasi cok baska bi yer tlfda cok konusamiyoruz ama inan cok kotu bi yer dedi dolabindaki askilarin be ayni yone baktigini komutanin kontrol ettigi bi yer dedi tlf cok fazla anlatilmiyor yuzyuze anlaticam dedi 15 dk konustuk ilk defa bu kadar uzun bis durma ceyiz yap diyor bana askerim benim ya cok ozledim kizlar ben bugun ozellikle hat safhada
bende durgunm bugn...
alışılır mı canım ya mümkün mü?
Sürekli hüzünlü şarkı dinliyorum alamıyorum kendimi bugünallah allah bugün hepimiz niye böyleyiz ya allah hayırlara çıkarsın
(
Ocak ayında askerlik 12 gün düşer büyük ihtimal demiş komutannnnnnnnnnn![]()
Hadi biraz kafamızı dağıtalım :) siz tanıştınız muhtemelen ama ben yeni olduğum için tanımak istiyorum sizi birazcık çok sevdim çünkü burayı) beni anlayan aynı duyguları yaşayan insanlar olması çooook güzelmiş kiii
)