walla işte sülüs kağıdını aralık başında alıcak o yüzden net belli değil 2. grup alımları 14-16 aralık arasıymış. o civarlar gidecek
walla işte sülüs kağıdını aralık başında alıcak o yüzden net belli değil 2. grup alımları 14-16 aralık arasıymış. o civarlar gidecek
'AŞK'erime yazdığım ilk mektubu sizlerle de paylaşmak istedim... düşüncelerinizi merak ediyorum kader ortaklarım :)
Ömrüm..
Ömrüme gelen en güzel varlığım. Sen gideli bugün 6 gün oldu, gecemiz gündüze girdiği, gündüzün geceye küfrettiği, dinmek bilmeyen göz yaşları içinde sabahlamak,geceden kalıp işe gelmek,yalandan gülmek güldükçe ağlamak ağladıkça gülmek geçmek bilmeyen zamanın içinde sen arayacaksın diye saatleri saymak... Herşey ne kadarda allak bullak. Evet aşkım sen gideli böyle 6 gün oldu. Sen gideli herşey alt üst oldu.
Sana demiştim ya nefes borumda bişey var bazen büyüyo nefes alamıyorum diye işte o şey hep orda, hep büyük... Canım acıyo, canım yanıyo. Böylesine zor olacağını tahmin etmemiştim. Bana telefonda 'biz ne yaptık aşkım, ben nereye geldim, nereye düştüm' dedin, bu sözlerin aklımdan hiç çıkmıyo. Biliyorum ben burda nasılsam sen orda öylesin bitanem. İyiyim diyosun, gülüyosun, espiri yapıyosun işte tamda o anda acını hissediyorum.
Önüme bakıyorum şafak sayılmayacak kadar çok aşkım ve bugünlerden korkuyorum, nasıl geçecekler yada geçeceklermi bilmiyorum çünkü sensin hiçbir günüm geçmiyo aşkım dün bugünden farksız, yarın herşeyden anlamsız. Herkes aynı, cümleler aynı, teselliler aynı, bakışlar aynı... Bana hüzünle bakıyolar 'nasılsın' derken bi anda sesleri inceliyo ve kısılıyo sonra o bilindik cümle ''sayılı gün çabuk geçer'' sayıyorum inatla aşkım 6 gün bugün çabuk mu geçti? sonra gülüyorum Rabbim diyorum ya-sabır...
Allah senden razı olsun aşkım bulduğun her fırsatta beni arıyosun. Sesini duyabildiği saniyelere şükürler ediyorum, ellerim hep telefonda iyiyim ben ömrüm desende içim rahatlasa diye bekliyroum. Birikmiş okadar çok şey varki aşkım, ağlanacak bi dünya acı, gülünecek bi dünya anı, ama en zoru özlem aşkım en çok o yakıyor canımı, sen vatana askersin ben sana sevdiğim...
Ardı arkadası kesilmiyor düşüncelerimin dertsiz tasasız seni geri almak istiyorum gittiğin o yerden. Çok zor aşkım burda herşey çok zor. Saydığım o karanlık şafak sırf kimsesizliğimde herşeyim ol diye. Herşeye rağman güçlü olmaya çalışıyorum çünkü sen benim iyi olmamı istiyosun. Senin için yaşanacak güzel günler için güçlü olucam Ömrüm...
Sabırla, hasretle, özlemle aklım kalbim herşeyimle, şafağın doğan güneş olacağı o geceyi bekliyorum. Seni çok seviyorum, Yaratana emanet ediyorum sevgi yüküm...
canlar napıyosunuz bakalımm bakın 1 gün daha bittii.. 5 ay da böyle geçecek mi ne dersiniz? gerçi hoş herkes bak 15 gün oldu bile diyor ama birde gelin bana sorun o 15 gün nasıl geçti diyorum.. alışmak diye bişey yok yalan o kim diyosa yok öyle bi dünya derler ya aynen öyle! sabır diliyorum hepimize ya-sabır...
Canımm yüreğine sağlıkk hepımızın ne kadar benzer cumlelerii hıssettıklerı asker yarenlerinin ortak dusuncelerı demek Allah senı , bizleri onlara bağışlasın Tez zamanda..
Bende bunu aşkıma yazdım günlüge
Uyanacaksın. Yorgun , argın. Etrafına bakacaksın farklı bi ev. Tanıdık gelecek gözüne ilk anda afallayacaksın. Sonra kafanı çevireceksin dolapta asılı duran gelinlik. Yüzüne bi gülümseme gelecek yatagın diğer tarafına bakıp beni göreceksin. Hayallerimiz gerçek olmuş olacak o an. Ben senin olmuşum ve yanımda uyanıyorsun. İzleyeceksin biraz. Sonra saçımla oynayacaksın. Vücuduma dokunacaksın. Sonra uyandıracaksın beniii. Bakacaksın öyle uzun uzuun. Ne oldugunu anlamıcam ve sarılacaksın bana. Gögsüme koyacaksın başını kapatacaksın gözünü.
Bak bu gelecekten birgün. Yani diyecegim kaderden kaçılmaz. Seni çok seviyorum Herşeyim. Şafak 152
tatlım birgün daha yaklaştıgımız ıcın ıyıyz ama özlem dahaada artıo ben şafak deglde haftaya gorucegmm anı sarıldgm anı dusunyrm teeek ya sabır
diğer şafak forumlarına göz gezidrdim de herkes bizim topiğe bayılmış kızlar aile olduk resmen burda maşallah bize
ne bileyim akşam olunca bi hüzün çöküyo işteçıkıcam şimdi evet gidip yemek sonra spor ve duş yorulmak istiyorum hemen uyumak için.. dün gece yarimi gördüm rüyamda gece yarısı kalkııp tişörtünü giymişim ama hatırlamıyorumm o kadar çok özledim kokusunu
1 günün bittiğine bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi ne zor geciyormus bu günler yaa :18: küçük şafağı hesaplamaya karar verdim şafak 9her ay böle düşünsek daha mı çabuk biter acaba saatten çok takvime bakıyorum sanki her baktığımda azalacak gibi gecen saniyeye bakarak gecirdim zamanımı psikopata bağlıyorum bu işi
diğer şafak forumlarına göz gezidrdim de herkes bizim topiğe bayılmış kızlar aile olduk resmen burda maşallah bize
Kızlar yaa o ne mektuplar öyle yaaa ağlayacağım şimdibende sabahtan beri sevgilimin kokusunu sıkıyorum sonra bakıyorum kokusu var ama kendisi yok e o zaman o daha çok acı veriyor bi de şimdiden düşünmeye başladım hadi şimdi mehtap 9 iyi güzel sayıyoruz, e o bitince ne olacak? niyeyse bugün bi karamsarlık var içimde kızlar ama avutuyorum işte kendimi.. İyi ki başladı, başladı ve bitecek sonra sevgilin gelecek, sonra güzel günleri ardı ardına yaşamaya başlayacaksınız.. Hayaller kuruyorum..
arar cnm aksama ... canim ya bnmki giriste ins sokucak bakalm:)
Kızlar yaa o ne mektuplar öyle yaaa ağlayacağım şimdibende sabahtan beri sevgilimin kokusunu sıkıyorum sonra bakıyorum kokusu var ama kendisi yok e o zaman o daha çok acı veriyor bi de şimdiden düşünmeye başladım hadi şimdi mehtap 9 iyi güzel sayıyoruz, e o bitince ne olacak? niyeyse bugün bi karamsarlık var içimde kızlar ama avutuyorum işte kendimi.. İyi ki başladı, başladı ve bitecek sonra sevgilin gelecek, sonra güzel günleri ardı ardına yaşamaya başlayacaksınız.. Hayaller kuruyorum..
hayallerinin hepsi gerçek olacak inşallah :) sabır..
Canımmm aynen Geldıgı gunu dusunyrm teek gıdeceeekmıss gbı dusunmedn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?