çok şanslısınnn kısa dönem
benimkide gidecek
herkesinki hayırlısıyla gidip gelsin inşallah.
Benim ki İzmir-Narlıdere İstihkam okulu
Ustabirliği Kıbrıs-Güzelyurt
üzülme canım benim bende senin adına seviyorum ne güzel erkenden kavuşacaksın sevdiceğine :))
benmkıde kıbrısaa gıdıo yaa offfffffffffffffff:2::2:
şafak o kadar karanlık canım benim saymıyorum
Üzülme canım bizim içinde hayırlısı buymuş ne yapalım?
Doğuya gitmektense burası daha iyidir eminim ama işte telefon sıkıntı,gidip görmek istesek uzak :26:
Öyle dusunme karamsarlık yokk yoksa bıtteremyız
valla bunu dışardan birisi söylese güler geçerdim uzaktan davulun sesi hoş geliyo derdim ama derdimden anlayan birisi söylüyo o yüzden ciddiye alıyorum karamsarlık yok elbet bitecek :) Rabbim nasip kısmet etsin can sağlığı versin ben burda onu beklerim :)
benimkide gidecek
herkesinki hayırlısıyla gidip gelsin inşallah.
Ne zaman gidiyor?? yoksa aralıkta mı??? nolur seninki bari aralık olsun kimse yok konuyu ben açtım ama hiç muhabbete dahil olamıyorum herkes kasımda göndermiş bitek bizimkisi aralık heralde die düşünüyorum artık
Aynen bende cok kotuydum ılk gunler 3 kilo verdm 3 gunde blıo msn nasıl oldu anlamadımm hala yuzum benzim bembeyaz hıc bsı yapmıorum onsuz yapamıyorum.. Çokta özlem var ama kendımızı karamsarlıga ıttıkce hem zaman gecmıo hemde kendımz kotu oluyrz Askerlerımze moral vermek ıcın bzm ayakta durmamız gerekıo sorumlulugumuz buyukkBunu düşüne düşüne sabır çekıyorum tavsıye ederm Özellıkle şimdikii avuntum Mehtap 9 gün sonra burada onu dusunrk moral buluyorum sende oyle yaap gorscgnz gune ne kdr kaldıysa ozellkle onu saay Haftaya burda dıe dusunup moral topluyorm moral verıorm cnmm yoksa askerlık bıtmez
kısa dönemken bile bitmez diyosun :) bitecek ve hepimiz evli mutlu çocuklu olcaz inşallah :) sabırr sabır sabırr....
Canım aşk olsunn muhabbtmze her zaman bekleriiiz Seniii ve herkezii burda bzmlee her sıkntını paylaşablrsn kı :26:
canım teşekkür ederim zaten hep takip ediyorm naptınız ne ettiniz günlerinizi nasıl geçiyor diye ama işte daha aynı şeyleri hissedemiorm ya sizle ondan yani
anladm pekı cnm ztn az kaldı ne yazıkkı aynı seylerı hıssedeceksn :/ kaçında gdıodu aralıgın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?