355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

kızlaar ben çıkıyorumm yarından itibaren pek girebileceğimi sanmıyorum malum vizelerim başlıyo cumartesi sizi bilgilendircem hepinizi öpüyorumm rüyanızda askerinizi görün inşallahhh iyi gecelerrrr

sakin ol tatlımm sıkıntı stres yook sakin olmayı öğrenmemiz lazım yoksa günler geçmez iyice araştır canım iyi temiz bi yer olsun bulursun kafanıza göre bi yer illa ki

Her yer şimdiden dolmuş full canım, çok fazla seçenekte yok internetten araştırınca, pansiyonlar ben ondan tut haberini bekleyene kadar fullendi zaten, bir yerle görüştüm 2-3 kez rezervasyonu ayarladım, bankaya havale istiyorlar yoksa rezervasyon iptal, çünkü çok talep var yemin töreninden dolayı, hala başka yerlere bak mutlaka vardır hani seçeneğim çok olsun diyor. Bakıyorum aynı yerler çıkıyor, oteller ateş pahası bütçesi yetmiyor zaten, bende direkt ilgilendiğim için gördüm yani başka yerlerle konuşup askıda kaldığından orayı da kaybedecek diye korktum. Sonuçta 1 gece de olsa özgürce hareket edebilecek yat emri kalk emri olmadan..

Son düzenleme:
merhaba hanımlar topıgınızı bı zıyaret edeyım dedım.. nasılsınız.. yemın torenıne gıdecekler hazırlık yapmaya baslamıstır

hepinizeee tünaydınnn napıyosunuz bakalımmm

tubacım hakkında hayırlısı olsun git bi konuş bakalım sana önceden de dediğim gibi yengesine pek güvenme he he de geç yani anlıcağın

Selam kızlaaar şafağımız 1 gün daha attı çok şükür, yemin töreni için gün sayıyoruz şimdilik daha kısa süreleri sayında daha çabuk geçiyor sanki:)

benikide biraz değişik oldu ama çaktırmamaya çalışıo sinsiiii :) spora gidecektim tam konuyu açtım kapamam lazım dedi çat kapadı bilerek yaptı sonra arayınca nerdesin dedi geçen evdeyim dedim ev arkadaşının sesini duyayım bi dedi ki hiç sevmez ev arkadaşımı :)) belli ki nerde olduğumu ölçüoo daha bi sürü bişi ama alttan alıorm bana kendini kasma rahatça gez dio ama eve on dk geç kaldığımı duysa huzuru kaçıo..profil resmimi değiştirdm diye bile içerledi:26::26::26::26:normalde çok fazla kıskançlık yapmaz bişime çok karışmazdı

Askerlik pskıljsyle yapıo demkkı senınkı sabır et cnm :13:

2dk noldugunu soylıyemedı mı cnmmm yaaaaaaa sesı nasıl gelıodu :S

ya çok acil konuştu.. gittiğinden beri rahatsızdı soğuk algnlığı ama maalesef tüm ilaçlara aleerjisi var içerse komalık olur komutana sölemişti.. takmadılar.. umarım ilaç iğne yapmamışlardır bilinçsiz olarakşimdi hastaneye gidiorum burayı ararda bulamaz merak edersn die aradm müsait olduğumda ararım seni seviorm dedi kapadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…