canım yemine gitmiyorum bu ctesi gidicem tek başıma sürpriz yapcam bakalım ne olcak
Kızlar ben çıkıyorum, Kendinize iyi bakın, Yarın görüşürüz. Tekrar iyi geceler, rüyanızda sevdiceklerinizi görün inş.İnş. onların sesleriyle uyanırsınız
bence yiyecek götürme bir atkı alıp ver önümüzde soğuk havalar var yada eldivende olur :)
güzel olacak inşallah canım içini ferah tut
sakin ol tatlımm sıkıntı stres yook sakin olmayı öğrenmemiz lazım yoksa günler geçmez iyice araştır canım iyi temiz bi yer olsun bulursun kafanıza göre bi yer illa ki
Günaydın kızlar :) bir gün daha geçti bir şafak daha attı çooook şükür :)
ya kızlar ben anlamadım ilk defa bu akşam bi garip oldumm..spora başladım ben nişanlım gidince salı cuma 19:30 - 20:30 pilatese akşam 7 de aradı napıyosun diye dedim spora geldim başlıcaz yarım saate kaçta bitiyo dedi 8 buçuk dedim zaten ev yakın 5 dk da evdeyim biliyo nişanlımda 9 da aradı bende spordan azcık geç çıktım açtım 5 dk sonra arayabilir misin giyiniyorum dedim tamam dedi ben eve çıktım aradı sen bana 1 saat sürüyo dedin saat 9 oldu bilmem ne falan dedi dedim geç çıktım sonra 3 gündr annesini aramıyo nedn aramıyosun dedim vaktim yok dedi e beni aramaya vaktin oluyo dedim iyi aramam o zaman dedi kaldım ben tabi böyle soğuktu sanki anlamadım gündüz konuştuğumuzda manga başı olduğunu 60 kişiye silah eğitimi verdiğini yorulduğunu söylemiştii tlf kapatırken beni sevdiğini söyledi ama ne bileyim huzursuz oldum çok
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar selammmm
benikide biraz değişik oldu ama çaktırmamaya çalışıo sinsiiii :) spora gidecektim tam konuyu açtım kapamam lazım dedi çat kapadıbilerek yaptı sonra arayınca nerdesin dedi geçen evdeyim dedim ev arkadaşının sesini duyayım bi dedi ki hiç sevmez ev arkadaşımı :)) belli ki nerde olduğumu ölçüoo daha bi sürü bişi ama alttan alıorm bana kendini kasma rahatça gez dio ama eve on dk geç kaldığımı duysa huzuru kaçıo..profil resmimi değiştirdm diye bile içerledi:26::26::26::26:normalde çok fazla kıskançlık yapmaz bişime çok karışmazdı
benimki aradı şimdi hastaneye gidiorm merak etme dönünce ararım die noldu amaaa
2dk noldugunu soylıyemedı mı cnmmm yaaaaaaa sesı nasıl gelıodu :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?