155 çok ya. Böyle şafak olur mu atası gelmiyor insanın :)
kıyamam:) aynı kafa bizimkiler de :) hatıra olsun diye birşey vercek misin giderken? ben cüzdan takvimi yaptırıyorum Kasım 2013 başlangıç olacak şekilde her yaprağa resmimizi bastırdım netten verdim siparişi yarın gelicek inşallah güzel olmuştur:)
kötü düşünmeeee hiç bişey olmamıştr olmadı sen de ara komutanlığı acil de çağrsnlar
Alemsin canım ya güldüm vallakızlaaaaar atarsa 155 başkaa yoook ohhhh yandaaan attırmayan kalmasııın sağdan soldaaan neşelenin hareketlenin bi günü daha devirdik hadi eller havayaaa Hadi Hadi (Fatih Ürek) - YouTube
Hoşgeldin aramıza canım, Ben buradan takip ediyorum şafaklarımı kağıt hazırlamadım özellikle, hazırlayan arkadaşlar yardımcı olacaktır. :26: 93/4 sayfasında uzun dönemler var o sayfayı takip edebilirsin
Alemsin canım ya güldüm valla
Salı günü ararım eğer aramazsa bebeğim
canım hoşgeldiiinn burda uzun dönem yok bldiğim kadarıyla şafak kağıdı ben yapmadım bilmiyorum hiç nasıl yapıldığını tatlım
tamam canım teşekkür ederim bende bakıcam nasıl bilmiyorum öğrencem bi yerlerden
Ben hazırladım bir tane inşallah eşim geldiği zaman vereceğim ona. Doldursun :) excel de isimlerimizi yazdım kutu kutu. İçlerine de gün sayılarını yazdım 1 den 166 ya kadar.
155 çok ya. Böyle şafak olur mu atası gelmiyor insanın :)
155 safk mehtap 12
bi de bana sor 12 ay nasıl geçecek acaba
canım Allah seni tez zamanda sevdiceğine kavuştursun inşallah Allah kolaylık versin zaman su gibi aksın geçsiin
Ah ah amin canımm hemencik gecsin günlerimiz cok zor gercekten hele ki ben 1 gün bile ayrı kalmadıgım için cok zorlanıyorum
ahh canım benim yaa Allah sabrını verir merak etme sen üzme kendini zaman su gibi akıp geçer inşallah
inşallah hepimiz için öyle olur canım :) dua ediyorum ben de işte elimden bi o geliyoor
sıkma canınııı bk şafak attıııı hadi neşelen biraazzz
sıkma canını güzelim evet zor ama askerlik mecbur yapılcak Allah başka ayrılıklar yaşatmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?