354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Iyi akşamlar kızlar
Sinre eşin mi hastalandi geçmiş olsun soğuktan mi

Kizlar kastamonudan haber alan var mi bugün

Canimmm

Iyi akşamlar kızlar
Sinre eşin mi hastalandi geçmiş olsun soğuktan mi

Kizlar kastamonudan haber alan var mi bugün

malesef canım çok susamış o ara içememiş işlerden sonrada birden içinde boğazları şişmiş bana öyle dedi ama bilmiyorum mahvoldum yaa koşa koşa gidesim var uff allahım sen yardım et

Kızlar biz farklı farklı otobuslerle gidiyoruz gebzeye sevgilimle, bursada molada görüştük az önce :) dün akşam evde tüm akrabalar toplanmis, kınasını da yakmislar küçük parmağına :)

ayy ne güzell canım tadını çıkarım molada görüşmeye bile razıyım inann hayırlı olsun askerinin kınasıdaa

malesef canım çok susamış o ara içememiş işlerden sonrada birden içinde boğazları şişmiş bana öyle dedi ama bilmiyorum mahvoldum yaa koşa koşa gidesim var uff allahım sen yardım et
Cok geçmiş olsun , benim de ödüm patliyor hasta olcak die :18:

bugün telefon gelmedi, bu saatten sonra gelmez de ama hakan altun'a bağlayıp bekliyorum. bu kadar zor olacağını hiç düşünmemiştim ben ya

kızlar ben işten eve geçiyorum evde çok giremem misafirim gelicek bu akşam dua etmeyi unutmayın hepimiz için öptüm siziii

ya kızlar, yeniyim burda okay..ama gerçekten eşleriniz, nişanlılarınız, sevgilileriizniz GERÇEKTEN çok şanslılar !!! Çok duyarlı seviyoruz biz..

bunu bi söyliyeyim dedim..

ayrica birbirinize ne güzel destek oluyorsunuz..ama keşke birinizin de acemisi Foçada olsaydı yada yedek subay tecrüberlinizden bahs etseydi..:) belki çıkar biri..inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…