• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Allah kavuştursun canım benimki de 1de aradı sesi kötüydü ama iyi düşünmemiz lazım benimkinden de ses yok akşama arasınlar inşallah

aminn kuzum senide ALLAH kavuştursunn . inşallah arar akşama bende öle ümit ediyorum .. usta birliği neresi canım senin

aynen öyle canım şimdide sanki bebeğimi yollamışım gibi geliyor.Evlendiğinde anlarsın daha iyi ne demek istediğimi Rabbim hepimize sabır versin

Ben seni anlıyorum canım banada çoğu zaman bebeğim gibiymiş gibi geliyor :69:

bugün telefon gelmedi, bu saatten sonra gelmez de ama hakan altun'a bağlayıp bekliyorum. bu kadar zor olacağını hiç düşünmemiştim ben ya

Sakin olsun lütfen eğer gittiğinde konuştuysanız bu kadar üzülmenize gerek yok bence geçip gidecek inşallah:16::16:

Allah kavuştursun canım benimki de 1de aradı sesi kötüydü ama iyi düşünmemiz lazım benimkinden de ses yok akşama arasınlar inşallah

Eğer sıra yoksa arar kesin kendinizi üzmeyin bu kadar benimki dün 45 dk sıra beklemiş:31:

kızlar ben işten eve geçiyorum evde çok giremem misafirim gelicek bu akşam dua etmeyi unutmayın hepimiz için öptüm siziii

Görüşürüz sinre içini ferah tut:54::54:

Bende gene sorun mu var yine rahatladım ben :1::1:

ayy ben öyleyimm yaa geceleri sinir bozucu bi rahatlık çöküyor üstüme yatagında rahatça uyuduğunu düşünüorum heralde :1: canımmm bugun çanakkale türküsü geldi aklımaa burdakii birbirimizde olan destekleri gördükçe kimimizz nişanlııı kimimizz evlii off gençliğimmm eyvallh... çok şükürr savaşta değillerr bizden daha kötülerini düşünüp mutlu olmak,olabilmek gerek

Iyi akşamlar kızlar
Sinre eşin mi hastalandi geçmiş olsun soğuktan mi :(

Kizlar kastamonudan haber alan var mi bugün

Ben canım 10 dan sonra aradı sabah.Yemin töreniyle alakalı konuştuk sadece bugün şunu yapacaz bunu yapacaz falan demedi daha da aramadı :ssz:

ayy ben öyleyimm yaa geceleri sinir bozucu bi rahatlık çöküyor üstüme yatagında rahatça uyuduğunu düşünüorum heralde :1: canımmm bugun çanakkale türküsü geldi aklımaa burdakii birbirimizde olan destekleri gördükçe kimimizz nişanlııı kimimizz evlii off gençliğimmm eyvallh... çok şükürr savaşta değillerr bizden daha kötülerini düşünüp mutlu olmak,olabilmek gerek

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:evet aynen çok şükür rabbim uzak tutsun kötülüklerden :nazar::nazar::nazar::18::18::72::72::72: kısa dönem çok şükür ya uzun olsaydı oyhhhh geçecek geçecek duaları eksik etmeyelimmm ferah tutalım içimizi kötü şeyler düşünmeyelim o zaman daha iyi olacak herşey:31:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:evet aynen çok şükür rabbim uzak tutsun kötülüklerden :nazar::nazar::nazar::18::18::72::72::72: kısa dönem çok şükür ya uzun olsaydı oyhhhh geçecek geçecek duaları eksik etmeyelimmm ferah tutalım içimizi kötü şeyler düşünmeyelim o zaman daha iyi olacak herşey:31:

aminnnn hepimizziii inşallahh. birrr çaresiiiiiii bulunurr elbettt canımmm bi uyuyupp uyanalıımmm ah biii yolu vardır çıkmazzzlarrınn yenideeenn yaşamanıınn diee şarkımıda sölerim:1: iyi düşünce enerjisine inanmk istiyoruum . güzel düşünelim güzel olsun herşeyy

Doğru söylüyosun işte zor maalesef hepsi geçip gidecek inşallah bide sabah aradığını kaçırdığım için çok üzüldüm:43::43::43:

Ben marş yaptım müzik sesini sıkıyosa duymayım :1::1: sizde öyle bişey yapın kaçırmazsınız bakın aramış işte konuşmamışda olsanız arayabilmiş, demek ki iyi rahat olun :16::16:

Son düzenleme:
aminnnn hepimizziii inşallahh. birrr çaresiiiiiii bulunurr elbettt canımmm bi uyuyupp uyanalıımmm ah biii yolu vardır çıkmazzzlarrınn yenideeenn yaşamanıınn diee şarkımıda sölerim:1: iyi düşünce enerjisine inanmk istiyoruum . güzel düşünelim güzel olsun herşeyy

Hayat sevince güzel sevince tatlı günler bir kuşu kelebeği bir taşı sevin yeter! sevelimm sevelimm sevelimmmm:17::17:

Iyi akşamlar kızlar
Sinre eşin mi hastalandi geçmiş olsun soğuktan mi :(

Kizlar kastamonudan haber alan var mi bugün

Tatlım ben bugün 2 kere konustum yarım saat falan ilk defa böyle uzun konustuk sabah 9 ile 12 arasi bos birakmislar ama bölük bölük degisiyormus öyle dedi bide cokrahatmis tadini cıkarıyoruz buranin dedi icim cok rahatladı:)

Back
X