- 20 Kasım 2010
- 5.043
- 10.131
- 448
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ilk defa yazdım ona ama nasıl yazdım sadece 5 günü anlattım ama anlatırken mahvoldum allahım sen yardım et
Günlük mu yazdin canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ilk defa yazdım ona ama nasıl yazdım sadece 5 günü anlattım ama anlatırken mahvoldum allahım sen yardım et
Allah kavuştursun canım benimki de 1de aradı sesi kötüydü ama iyi düşünmemiz lazım benimkinden de ses yok akşama arasınlar inşallah
aynen öyle canım şimdide sanki bebeğimi yollamışım gibi geliyor.Evlendiğinde anlarsın daha iyi ne demek istediğimi Rabbim hepimize sabır versin
Ben seni anlıyorum canım banada çoğu zaman bebeğim gibiymiş gibi geliyor
bugün telefon gelmedi, bu saatten sonra gelmez de ama hakan altun'a bağlayıp bekliyorum. bu kadar zor olacağını hiç düşünmemiştim ben ya
Sakin olsun lütfen eğer gittiğinde konuştuysanız bu kadar üzülmenize gerek yok bence geçip gidecek inşallah
Allah kavuştursun canım benimki de 1de aradı sesi kötüydü ama iyi düşünmemiz lazım benimkinden de ses yok akşama arasınlar inşallah
Eğer sıra yoksa arar kesin kendinizi üzmeyin bu kadar benimki dün 45 dk sıra beklemiş
kızlar ben işten eve geçiyorum evde çok giremem misafirim gelicek bu akşam dua etmeyi unutmayın hepimiz için öptüm siziii
Görüşürüz sinre içini ferah tut![]()
Bende gene sorun mu var yine rahatladım ben![]()
Iyi akşamlar kızlar
Sinre eşin mi hastalandi geçmiş olsun soğuktan mi
Kizlar kastamonudan haber alan var mi bugün
ayy ben öyleyimm yaa geceleri sinir bozucu bi rahatlık çöküyor üstüme yatagında rahatça uyuduğunu düşünüorum heraldecanımmm bugun çanakkale türküsü geldi aklımaa burdakii birbirimizde olan destekleri gördükçe kimimizz nişanlııı kimimizz evlii off gençliğimmm eyvallh... çok şükürr savaşta değillerr bizden daha kötülerini düşünüp mutlu olmak,olabilmek gerek
aminn kuzum senide ALLAH kavuştursunn . inşallah arar akşama bende öle ümit ediyorum .. usta birliği neresi canım senin
benimde yaş 26 muhasebeciyim :) evliyim kocamı bekliyorum :) eskişehirdeyim
Eğer sıra yoksa arar kesin kendinizi üzmeyin bu kadar benimki dün 45 dk sıra beklemiş![]()
Doğru söylüyosun işte zor maalesef hepsi geçip gidecek inşallah bide sabah aradığını kaçırdığım için çok üzüldüm![]()
evet aynen çok şükür rabbim uzak tutsun kötülüklerden
:18::18:
kısa dönem çok şükür ya uzun olsaydı oyhhhh geçecek geçecek duaları eksik etmeyelimmm ferah tutalım içimizi kötü şeyler düşünmeyelim o zaman daha iyi olacak herşey
![]()
Askerim dönünce bizde dügün yapip eskisehirde yaşıcaz:)
Aminnnn canım benim usta birliği Kıbrıs seninki neresi?
Doğru söylüyosun işte zor maalesef hepsi geçip gidecek inşallah bide sabah aradığını kaçırdığım için çok üzüldüm![]()
aminnnn hepimizziii inşallahh. birrr çaresiiiiiii bulunurr elbettt canımmm bi uyuyupp uyanalıımmm ah biii yolu vardır çıkmazzzlarrınn yenideeenn yaşamanıınn diee şarkımıda sölerimiyi düşünce enerjisine inanmk istiyoruum . güzel düşünelim güzel olsun herşeyy
Iyi akşamlar kızlar
Sinre eşin mi hastalandi geçmiş olsun soğuktan mi
Kizlar kastamonudan haber alan var mi bugün
bende eskişehirdeyimm![]()
aaa bnmdee kıbrıss girneeee
Ben marş yaptım müzik sesini sıkıyosa duymayımsizde öyle bişey yapın kaçırmazsınız bakın aramış işte konuşmamışda olsanız arayabilmiş, demek ki iyi rahat olun
![]()
Güzel düşünmüşsünüzdoğru doğru çok şükür