354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Kızlar sizinkilerin seslerinin niye kötü geldiğini biliyorum
Az önce konuştum bağırtmışlar baya bugün çok bağırdık sesim garip gelebilir dedi Hakkatende bi değişik geliyordu
Bugün dağıtım iznini kullanıp kullanmayacaklarını soracaklarmış eğer kullanırlarsa 25 temmuz kullanmazlarsa 18 temmuzda çıkacaklarmış

Ne diye bağırtmışlar ağlayasım geldi :2:

Son düzenleme:
Hadi ya ne güzel:) ben hiç gitmedim eskisehire ama orda yasıyacaz bilmem alışabilirmiyim:)

Alışırsıııııııııın alışırsınn ben ilk gittiğimde off nası öğrenecem burayı dedim sonra bi baktım heryer yakın herşey bütün halinde ayrıca tam yaşınılacak güzel bir şehir.Peki hangi şehirden eskişehire geleceksin bu da önemli

Bende 2 yıl yaşadım Eskişehir'de kesinlikle katılıyorum sana :)

Görmek isterdim açıkçası :) önceden beni de hep cebinde taşısana nereye gidersen git bende gelebilirim derdim keşke olabilseydi öyle bişey

Son düzenleme:
Ayy kıyamam ya inşallah şu zamanda anlar kıymetini de üzmez yormaz daha fazla seni

İnşallah canım. Gün içinde tekrar aradı uyuzcuk hatta dedim ben arayım diye kapattı ben aradım :)

Yemin törenine gelmek istiyorum dedim gelirsen de beni bulamazsın dedi bölük tabur bir şey bilmiyosun dedi
Acaba gitsem bulurmuyum ki?

evet birşey bilmiyorsun ama o sana bölüğünü taburunu söylerse bilmiş olursun bulabilirsin.
Biraz okudum yazdıklarını şaşırdım üzüldüm biraz da böyle yapmasına umarım herşey senin istediğin gibi olur

Söyleyecektir elbet öyle bir gıcık ki hem arıyor hem bi daha on gün sonra ararım diyor. Söylemezse de öğrenirim ama ailesi de giderse nasıl olur diye düşünüyorum bilmiyorlar beni

Söyleyecektir elbet öyle bir gıcık ki hem arıyor hem bi daha on gün sonra ararım diyor. Söylemezse de öğrenirim ama ailesi de giderse nasıl olur diye düşünüyorum bilmiyorlar beni

Hmm o aile kısmı sıkıntılıymış iyi düşün taşın kendin bilirsin ben direkt ailesiyle gideceğim öyle bi sıkıntım yok neyse ki :)

Ben canım 10 dan sonra aradı sabah.Yemin töreniyle alakalı konuştuk sadece bugün şunu yapacaz bunu yapacaz falan demedi daha da aramadı
Canim bir saat önce falan aradi , aşı olmuslar meger bir de tlf sirasi cok oluyormus. Bir de 9. Bölükmüş ya , ayni cikacak diye heyecan yapmistim :)

Hadi ya sözlüm.öyle düşünmüyor malesef , cok.kalabalık herşeyde sira var uyumak.istesen biraz zor falan filan .aşıdan sonra boş bırakmışlar ama sözlüm aşıyla biraz kötü olmuş

Görmek isterdim açıkçası :) önceden beni de hep cebinde taşısana nereye gidersen git bende gelebilirim derdim keşke olabilseydi öyle bişey
Ay inanmıyorum o da bana derdi ,seni de cebime atiim gel benle die
Piskolojim bi garip bugün yaa , en sevdiği tatliyi yaptim dolaba koydum öylece duruyor

Canim bir saat önce falan aradi , aşı olmuslar meger bir de tlf sirasi cok oluyormus. Bir de 9. Bölükmüş ya , ayni cikacak diye heyecan yapmistim :)

9.bölük gayet iyi diye okumuştum ben haberin olsun benimkide aradı ama aşıyı söylemedi bölük bölük oluyorlarsa sıraları farklıdır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…