- 13 Aralık 2013
- 1.074
- 542
- 88
teşekkür ederim, yarın akşam destege çok ihtiyacım olacak sanırım
Aramiza hoşgeldiniz :) ıstanbulda askeri olan yok sanırım hiç aramızda.
Aa ben bunu gormemistim cok mutlu oldum arar o seni ya inşallah artik. Kiymetini anlar inşallah
aranıza yeni katıldım kızlar benim erkek arkadaşım da 5'inde teslim oldu istanbul/eyüpte askeri olanlar kimler??
Hoşbulduk izmitten yaş 25 ve henüz atanamamıs bi öğretmenim:) peki sen?
Aynen ya ne zormus böyle beklemek.telefon ne büyük nimetmis meğer.dua edelim birbirimize inşallah ararlar rahatca.
En kucukte benim galiba
askerım bugun hıc aramadı cok merak ettım ben arıyorum verdıgı numara hep mesgul yada baska asker arıyo cok karısık burası dıyo offf kotu bısey yoktur demı :2:
Heeyytttt noluyor
Sinreyle karistirdimmesaji attiktan sora aklim başıma geldi ,
Neden ağlama smiley i koydunuz en güzel yaşlar bunlar
canım hemen panik yapma çok kalabalık kaldıkları yer sabırlı ol ne olsun allah aşkına aklına kötü şeyler getirme hemen
giderken bıraz hastaydı kalakaldım elım kolum bağlandı resmen wcye bıle telle gıdıyorum arar dıye ama yok yok yok calmıyo tel
allah hayırlısını nasib etsin canım..bende yeniyim burda yeniyim..bir kaç sorularım vardı, belki aranızdaki tecrübeli asker sevgililer vardır diye..:)
Bişey daha sorcam kızlar: acemisi belli olduktan sonra, ustlaığı daha belli olamaz degilm,??
manisadaa kuzzuu daha bugun teslim olduu ayy çok zor oluyo yaa senin bekleyiş nasıl gidiyoo gece olunca mideme öküz oturuyo sankkiiiiiii
Gidiyor mu gitmiyor mu belli degil :)
ayhh nee zormuşş bu ayrılık yaa adına şarkıların yazıldığı kadar varmışşş . aynı şehirde nefes almk bilee ne büyük bi nimetmişşş
evet insan yaşayınca anlıyor hasret adına şiirler şarkılar boşuna değilmiş hiçbirini okuyacak dinlyecek güçte psikolojide değilim eşim günlük yaz bana dedi yok ona da başlayamadım yazarsam kesin koparım ve dağılırsam toplayamam böle güçlü görünmeye çalışmak zorundayım sanırım
Her kadına nasip olmazmış deyip şımarıklığımıza şımarıklık katabilirizaynı durum bizde var ben ona lazım olabilecek bir çok seyi almıştım giderken elimi attığım her şeyde aklımdasın deyip duruyordu
ayy sana bişiy anlatıyımda güll biraz müstehcen olcak ama .. annemle babam yeni evliyken babam askere gitmişş annem ağlaya ağlaya hazırlamış valizinii e üzgün tabii sen yanlışlıkla babamın iç çamaşırlarının arasına kendininkinide koy farkında olmamış aynı renk oluncaa. babam askere gitmişti tövbe ya rabbimm ay napıcanı şaşırmış sigara filan satın almış onu çalmışlarr korkuomuşş çalan olursa diye atamıyomuşta hergün biri görcek yanlış anlıcak diye ölüp ölüp dirilmiş yaa resmen komedii
Günaydın kızlar, yola çıkıyorum 1 saat sonra, tatil bittiakşam sevdicegim de gelecek yanıma :) ve yarın sabah o veda anini ben de yasayacagim
askerı amasyada olup ulasabılen varmı bırı bıse yazsın bana nolurrr
canım bnimde orda hala aramadı sabır canım arar
canım senmı arıyosun esınmı bende tek bır numara var hep baska asker cıkıyo tek bır yerden arıyolar sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?