Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bölük koğus hiçbişey bılmıyorum 2 dk bısey konustum 1 kere ıyıyım ama cok yoruluyorum dedı bıdahada aramadı
0358 242 0025 bu var bende
bendede sonu 24 olan ve 1327 olan bir numara var eşim şimdi aradı bu arada canım bugün rahatlarmış akşama maç izleyeme gidicekmiş hatta ama hasta işte
ne guzel sen haber almıssın darısı basıma haftasonu serbestmı bırakıyolar o zaman ?
her zaman boş bırakmazlar canım zaten bu hafta pek bişey yoktu p.tesiden itibaren asıl eğitimler bugün eşimle arkadaşları oyun salonuna falan inmişler bide dün gece arama yapılmış tekrar ama bugün arar rahat ol sen telefon kuyruğu çoktur
sağol canım Allah'ım korusun herkesın askerını beklemekten baska carem yok bı alo dese bıle yeter....
Ananem hastaymış kızlar dua edin![]()
valla bende en büyük olduğumu düşünüyorum 26 ile![]()
en büyük benim 27,5 yaş ile :)
evet insan yaşayınca anlıyor hasret adına şiirler şarkılar boşuna değilmiş hiçbirini okuyacak dinlyecek güçte psikolojide değilim eşim günlük yaz bana dedi yok ona da başlayamadım yazarsam kesin koparım ve dağılırsam toplayamam böle güçlü görünmeye çalışmak zorundayım sanırım
canım günlük olmasada ara ara yaz bi kağıda hissettiklerini bende öyle yapıcam hem rahatlarsınn hem ileriye yönelik hatıra olur gelince verirsin eşine.hareketli şarkılar dinlemeye çalış dicemde yazarken bile hiç inandırıcı gelmioo banada.. sabah aradı benimde sevgilim ve kahvaltı kalmamış asker sayısı belli olmadığından yetişmemiş herkesee kantinden yee dedim orasıda kapalıymış dün akşamda azcık sarmayla geçiştirmişler bide aç mı susuzmu diye düşünmeye başladım yediklerimi boğazıma sıra sıra diziliyor..![]()
bide aç mı susuzmu diye düşünmeye başladım yediklerimi boğazıma sıra sıra diziliyor..![]()
aman allahım..(((((
![]()
canım günlük olmasada ara ara yaz bi kağıda hissettiklerini bende öyle yapıcam hem rahatlarsınn hem ileriye yönelik hatıra olur gelince verirsin eşine.hareketli şarkılar dinlemeye çalış dicemde yazarken bile hiç inandırıcı gelmioo banada.. sabah aradı benimde sevgilim ve kahvaltı kalmamış asker sayısı belli olmadığından yetişmemiş herkesee kantinden yee dedim orasıda kapalıymış dün akşamda azcık sarmayla geçiştirmişler bide aç mı susuzmu diye düşünmeye başladım yediklerimi boğazıma sıra sıra diziliyor..![]()
bende gittiğinden beri doğru dürüst hiçbişey yiyemiyorumbide hasta şimdi ne yiyiyor ne içiyor gece horlar o yan döndürmeleri lazım gece çok terler ben hep fanilasını değiştirirdim üzerini örtmez elleri çok çabuk çatlar ufff aklıma neler neler geliyor bir bilsen allahım su gibi geçse zaman biran önce bi bitse hayırlısıyla biz delirmeden
![]()
Mutellaaaaaa beni listeye eklememişsin unuttun mu askeri aynı yerde olanlar belki iletişime geçmek isterler diye hatırlatiyim dedim![]()