354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Allah kavuştursun canım benimki de 1de aradı sesi kötüydü ama iyi düşünmemiz lazım benimkinden de ses yok akşama arasınlar inşallah

aminn kuzum senide ALLAH kavuştursunn . inşallah arar akşama bende öle ümit ediyorum .. usta birliği neresi canım senin

Bende gene sorun mu var yine rahatladım ben

ayy ben öyleyimm yaa geceleri sinir bozucu bi rahatlık çöküyor üstüme yatagında rahatça uyuduğunu düşünüorum heralde canımmm bugun çanakkale türküsü geldi aklımaa burdakii birbirimizde olan destekleri gördükçe kimimizz nişanlııı kimimizz evlii off gençliğimmm eyvallh... çok şükürr savaşta değillerr bizden daha kötülerini düşünüp mutlu olmak,olabilmek gerek

Iyi akşamlar kızlar
Sinre eşin mi hastalandi geçmiş olsun soğuktan mi

Kizlar kastamonudan haber alan var mi bugün

Ben canım 10 dan sonra aradı sabah.Yemin töreniyle alakalı konuştuk sadece bugün şunu yapacaz bunu yapacaz falan demedi daha da aramadı

evet aynen çok şükür rabbim uzak tutsun kötülüklerden :18::18: kısa dönem çok şükür ya uzun olsaydı oyhhhh geçecek geçecek duaları eksik etmeyelimmm ferah tutalım içimizi kötü şeyler düşünmeyelim o zaman daha iyi olacak herşey

aminnnn hepimizziii inşallahh. birrr çaresiiiiiii bulunurr elbettt canımmm bi uyuyupp uyanalıımmm ah biii yolu vardır çıkmazzzlarrınn yenideeenn yaşamanıınn diee şarkımıda sölerim iyi düşünce enerjisine inanmk istiyoruum . güzel düşünelim güzel olsun herşeyy

Doğru söylüyosun işte zor maalesef hepsi geçip gidecek inşallah bide sabah aradığını kaçırdığım için çok üzüldüm

Ben marş yaptım müzik sesini sıkıyosa duymayım sizde öyle bişey yapın kaçırmazsınız bakın aramış işte konuşmamışda olsanız arayabilmiş, demek ki iyi rahat olun

Son düzenleme:

Hayat sevince güzel sevince tatlı günler bir kuşu kelebeği bir taşı sevin yeter! sevelimm sevelimm sevelimmmm

Iyi akşamlar kızlar
Sinre eşin mi hastalandi geçmiş olsun soğuktan mi

Kizlar kastamonudan haber alan var mi bugün

Tatlım ben bugün 2 kere konustum yarım saat falan ilk defa böyle uzun konustuk sabah 9 ile 12 arasi bos birakmislar ama bölük bölük degisiyormus öyle dedi bide cokrahatmis tadini cıkarıyoruz buranin dedi icim cok rahatladı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…