354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Günaydın kızlar, yola çıkıyorum 1 saat sonra, tatil bitti akşam sevdicegim de gelecek yanıma :) ve yarın sabah o veda anini ben de yasayacagim

Günaydın kizlar ve daima kiz kalmak istyenler psikolojim bozuk idare edin sevgilimin kapali telefonuna ask msjlari atip duruyorum azonce Günaydın maji bile attım resmen kendimle sohbet ediyorum gidişat hiç iyi değil aslında dusundum de beni sinir ettigi anlari dusunup kufur msji da atabilirim neyse yeterince sacmaladim kisacasi size Günaydın demek istedim

Geçmişi okuyodum ve buna koptum yazik adamcagz askerlik stresi mi yasasin ic çamaşır mi

aranıza yeni katıldım kızlar benim erkek arkadaşım da 5'inde teslim oldu istanbul/eyüpte askeri olanlar kimler??

Gunaydin bu arada aradi benimki yemin toreni kesin 28subat saat 10mus 6.30da milleti iceri almaya baslayacaklarmis
İl merkeze evci iznine cikabilirlermis cikaracak kisinin (akraba) vukuatli nufus ornegi ve kalacaklari yerin karti faturasi biseyi lazimmis mutlaka

Son düzenleme:

Erkek arkadaşımla farklı şehirlerde yaşıyoruz askerliği her iki dönem içinde istanbula çıktı ama bana tam olarak yerini bile söylemedi eyüp dedi sadece ..
Aslında söylememe amacı askere giderek uzaklaşmak , uzak durmayı istemek
3 yıllık bi ilişkimiz var yalnız son 2 yılı sancılı geçti maddi durum elini kolunu bağlıyo, gelecek göremiyorum deyip ayrılmamız gerektiğini söylüyor.
her neyse aramayacağım dedi gidince kızdım, istanbula inince aradı gülerek bu sondu dedi sakın habersiz bırakma dedim.. ve son konuşmamız 5 şubat saat 10:38 2:30 dk
hala aramadı dün yakınına sordum bugün aradı iyiymiş rahatmış dedi sadece canım yandı..okuyorumda herkes konuşmuş bi şekilde ama ben hala duyamadım sesini

Çok üzüldüm işiniz bizden de zor Allah sabır versin

Ayyy canım benim aramiza hoşgeldin inan gözlerim doldu okurken Kıyamam ya az da değil 3yil inşallah dua edelim duzelsin. Sen numarasini bulsan arasan tlfna istesen olur mu ki

Ayyy canım benim aramiza hoşgeldin inan gözlerim doldu okurken Kıyamam ya az da değil 3yil inşallah dua edelim duzelsin. Sen numarasini bulsan arasan tlfna istesen olur mu ki

hoşbuldum pembe_dizi çok teşekkürler hayırlısı neyse o olsun inş... aradı ben o yazıyı yazdıktan hemen sonra çok şükür duydum sesini nasıl mutlu oldum anlatamam pat diye kesildi sonra kontör bitmiştir diye ben aradım aynı numaradan başkası çıktı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…