• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Günaydın kızlar, yola çıkıyorum 1 saat sonra, tatil bitti :( akşam sevdicegim de gelecek yanıma :) ve yarın sabah o veda anini ben de yasayacagim :(

Günaydın kizlar ve daima kiz kalmak istyenler:37: psikolojim bozuk idare edin :52: sevgilimin kapali telefonuna ask msjlari atip duruyorum azonce Günaydın maji bile attım resmen kendimle sohbet ediyorum gidişat hiç iyi değil:1: aslında dusundum de beni sinir ettigi anlari dusunup kufur msji da atabilirim:52: neyse yeterince sacmaladim kisacasi size Günaydın demek istedim:42:

ayy sana bişiy anlatıyımda güll biraz müstehcen olcak ama .. annemle babam yeni evliyken babam askere gitmişş annem ağlaya ağlaya hazırlamış valizinii e üzgün tabii sen yanlışlıkla babamın iç çamaşırlarının arasına kendininkinide koy farkında olmamış aynı renk oluncaa. babam askere gitmişti tövbe ya rabbimm ay napıcanı şaşırmış sigara filan satın almış onu çalmışlarr korkuomuşş çalan olursa diye atamıyomuşta hergün biri görcek yanlış anlıcak diye ölüp ölüp dirilmiş yaa resmen komedii:1::1::1:

Geçmişi okuyodum ve buna koptum :52: yazik adamcagz askerlik stresi mi yasasin ic çamaşır mi :1:

aranıza yeni katıldım kızlar benim erkek arkadaşım da 5'inde teslim oldu istanbul/eyüpte askeri olanlar kimler??

Bizimde 4.günümüz ilk zamanlar kadar zor değil neyse ki alışmak tabiki değil ama rahat olmasının bildiği rahatlık olabilr :) ah ah yemin etseler ayak üstü çıksalar ya çarşı iznine alsalar telefon girseler içeri bizde zorlanmasak bu kadar :)
Pof olurmuki oyle yemin toreninden sonra sokulurmu iceri kullanirlrmi
:) hayatta birşeyi planlı yaparsanız eger, fazla sürprizler beklemez :)

ve evet, evleneceğiz..:9:

yedek subaylık cıkacagını pek tahmin etmedik, yüksek lisanslı olduğu için..ama hazırlıklıydık..planlarımızı zaten askerliğe odakladık..

hayırlısı neyse onun cıkacağını diledik allahtan..e buymuş meğer..:)

Hadi hayirlisi :)

Gunaydin bu arada aradi benimki yemin toreni kesin 28subat saat 10mus 6.30da milleti iceri almaya baslayacaklarmis
İl merkeze evci iznine cikabilirlermis cikaracak kisinin (akraba) vukuatli nufus ornegi ve kalacaklari yerin karti faturasi biseyi lazimmis mutlaka

Son düzenleme:

Erkek arkadaşımla farklı şehirlerde yaşıyoruz askerliği her iki dönem içinde istanbula çıktı ama bana tam olarak yerini bile söylemedi :( eyüp dedi sadece ..
Aslında söylememe amacı askere giderek uzaklaşmak , uzak durmayı istemek :(
3 yıllık bi ilişkimiz var yalnız son 2 yılı sancılı geçti maddi durum elini kolunu bağlıyo, gelecek göremiyorum deyip ayrılmamız gerektiğini söylüyor.
her neyse aramayacağım dedi gidince kızdım, istanbula inince aradı gülerek bu sondu dedi sakın habersiz bırakma dedim.. ve son konuşmamız 5 şubat saat 10:38 2:30 dk :(
hala aramadı dün yakınına sordum bugün aradı iyiymiş rahatmış dedi sadece :( canım yandı..okuyorumda herkes konuşmuş bi şekilde ama ben hala duyamadım sesini :43:

Pof olurmuki oyle yemin toreninden sonra sokulurmu iceri kullanirlrmı

Canım ben soruyorum arada bizimkine çaktırmadan olur olur oda olur zamanı var sadece diyor usta da alırlar alırlar :) sen çarşı iznine cıkmayacak dıyorsun benim kuzenim çukurcada yaptı çarşı izni yoktu dağın başı ama oradan akıllı telefon almıştı onu kullanıyordu nasıl olmuştu sormadım ama senin için bi sorarım :)

Erkek arkadaşımla farklı şehirlerde yaşıyoruz askerliği her iki dönem içinde istanbula çıktı ama bana tam olarak yerini bile söylemedi :( eyüp dedi sadece ..
3 yıllık bi ilişkimiz var yalnız son 2 yılı sancılı geçti maddi durum elini kolunu bağlıyo, gelecek göremiyorum deyip ayrılmamız gerektiğini söylüyor.
her neyse aramayacağım dedi gidince kızdım, istanbula inince aradı gülerek bu sondu dedi sakın habersiz bırakma dedim.. ve son konuşmamız 5 şubat saat 10:38 2:30 dk :(
hala aramadı dün yakınına sordum bugün aradı iyiymiş rahatmış dedi sadece :( canım yandı..okuyorumda herkes konuşmuş bi şekilde ama ben hala duyamadım sesini :43:
Çok üzüldüm işiniz bizden de zor :( Allah sabır versin

Canım ben soruyorum arada bizimkine çaktırmadan olur olur oda olur zamanı var sadece diyor usta da alırlar alırlar :) sen çarşı iznine cıkmayacak dıyorsun benim kuzenim çukurcada yaptı çarşı izni yoktu dağın başı ama oradan akıllı telefon almıştı onu kullanıyordu nasıl olmuştu sormadım ama senin için bi sorarım :)

Aaaay cok sagool :D

Ayyy canım benim aramiza hoşgeldin inan gözlerim doldu okurken Kıyamam ya az da değil 3yil inşallah dua edelim duzelsin. Sen numarasini bulsan arasan tlfna istesen olur mu ki

Ayyy canım benim aramiza hoşgeldin inan gözlerim doldu okurken Kıyamam ya az da değil 3yil inşallah dua edelim duzelsin. Sen numarasini bulsan arasan tlfna istesen olur mu ki

hoşbuldum pembe_dizi ;) çok teşekkürler hayırlısı neyse o olsun inş... aradı ben o yazıyı yazdıktan hemen sonra çok şükür duydum sesini nasıl mutlu oldum anlatamam pat diye kesildi sonra kontör bitmiştir diye ben aradım aynı numaradan başkası çıktı ya :30:

Back
X