- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın tatlım Allah yardimcin olsun aglamamaya calisGünaydın kızlar, yola çıkıyorum 1 saat sonra, tatil bittiakşam sevdicegim de gelecek yanıma :) ve yarın sabah o veda anini ben de yasayacagim
![]()
ayy sana bişiy anlatıyımda güll biraz müstehcen olcak ama .. annemle babam yeni evliyken babam askere gitmişş annem ağlaya ağlaya hazırlamış valizinii e üzgün tabii sen yanlışlıkla babamın iç çamaşırlarının arasına kendininkinide koy farkında olmamış aynı renk oluncaa. babam askere gitmişti tövbe ya rabbimm ay napıcanı şaşırmış sigara filan satın almış onu çalmışlarr korkuomuşş çalan olursa diye atamıyomuşta hergün biri görcek yanlış anlıcak diye ölüp ölüp dirilmiş yaa resmen komedii![]()
Günaydın tatlım Allah yardimcin olsun aglamamaya calis![]()
aranıza yeni katıldım kızlar benim erkek arkadaşım da 5'inde teslim oldu istanbul/eyüpte askeri olanlar kimler??
teşekkür ederim, yarın akşam destege çok ihtiyacım olacak sanırım
Aramiza hoşgeldiniz :) ıstanbulda askeri olan yok sanırım hiç aramızda.
Pof olurmuki oyle yemin toreninden sonra sokulurmu iceri kullanirlrmiBizimde 4.günümüz ilk zamanlar kadar zor değil neyse ki alışmak tabiki değil ama rahat olmasının bildiği rahatlık olabilr :) ah ah yemin etseler ayak üstü çıksalar ya çarşı iznine alsalar telefon girseler içeri bizde zorlanmasak bu kadar :)
:) hayatta birşeyi planlı yaparsanız eger, fazla sürprizler beklemez :)
ve evet, evleneceğiz..
yedek subaylık cıkacagını pek tahmin etmedik, yüksek lisanslı olduğu için..ama hazırlıklıydık..planlarımızı zaten askerliğe odakladık..
hayırlısı neyse onun cıkacağını diledik allahtan..e buymuş meğer..:)
Hadi hayirlisi :)
Pof olurmuki oyle yemin toreninden sonra sokulurmu iceri kullanirlrmı
Canım ben soruyorum arada bizimkine çaktırmadan olur olur oda olur zamanı var sadece diyor usta da alırlar alırlar :) sen çarşı iznine cıkmayacak dıyorsun benim kuzenim çukurcada yaptı çarşı izni yoktu dağın başı ama oradan akıllı telefon almıştı onu kullanıyordu nasıl olmuştu sormadım ama senin için bi sorarım :)
Çok üzüldüm işiniz bizden de zor
Erkek arkadaşımla farklı şehirlerde yaşıyoruz askerliği her iki dönem içinde istanbula çıktı ama bana tam olarak yerini bile söylemedieyüp dedi sadece ..
Aslında söylememe amacı askere giderek uzaklaşmak , uzak durmayı istemek![]()
3 yıllık bi ilişkimiz var yalnız son 2 yılı sancılı geçti maddi durum elini kolunu bağlıyo, gelecek göremiyorum deyip ayrılmamız gerektiğini söylüyor.
her neyse aramayacağım dedi gidince kızdım, istanbula inince aradı gülerek bu sondu dedi sakın habersiz bırakma dedim.. ve son konuşmamız 5 şubat saat 10:38 2:30 dk
hala aramadı dün yakınına sordum bugün aradı iyiymiş rahatmış dedi sadececanım yandı..okuyorumda herkes konuşmuş bi şekilde ama ben hala duyamadım sesini
![]()
Çok üzüldüm işiniz bizden de zorAllah sabır versin
Canım ben soruyorum arada bizimkine çaktırmadan olur olur oda olur zamanı var sadece diyor usta da alırlar alırlar :) sen çarşı iznine cıkmayacak dıyorsun benim kuzenim çukurcada yaptı çarşı izni yoktu dağın başı ama oradan akıllı telefon almıştı onu kullanıyordu nasıl olmuştu sormadım ama senin için bi sorarım :)
Aaaay cok sagool![]()
amin hepimize versin canım. ben bunları yazdıktan hemen sonra aradı nasıl mutlu oldum anlatamam ama telefon kesildi konuşurken at diye :26:
oh iyi bari sesini duymuş oldun en azından için rahatlar :)
Ayyy canım benim aramiza hoşgeldin inan gözlerim doldu okurken Kıyamam ya az da değil 3yil inşallah dua edelim duzelsin. Sen numarasini bulsan arasan tlfna istesen olur mu ki
Erkek arkadaşımla farklı şehirlerde yaşıyoruz askerliği her iki dönem içinde istanbula çıktı ama bana tam olarak yerini bile söylemedieyüp dedi sadece ..
Aslında söylememe amacı askere giderek uzaklaşmak , uzak durmayı istemek![]()
3 yıllık bi ilişkimiz var yalnız son 2 yılı sancılı geçti maddi durum elini kolunu bağlıyo, gelecek göremiyorum deyip ayrılmamız gerektiğini söylüyor.
her neyse aramayacağım dedi gidince kızdım, istanbula inince aradı gülerek bu sondu dedi sakın habersiz bırakma dedim.. ve son konuşmamız 5 şubat saat 10:38 2:30 dk
hala aramadı dün yakınına sordum bugün aradı iyiymiş rahatmış dedi sadececanım yandı..okuyorumda herkes konuşmuş bi şekilde ama ben hala duyamadım sesini
![]()
amin hepimize versin canım. ben bunları yazdıktan hemen sonra aradı nasıl mutlu oldum anlatamam ama telefon kesildi konuşurken at diye :26:
Ayyy canım benim aramiza hoşgeldin inan gözlerim doldu okurken Kıyamam ya az da değil 3yil inşallah dua edelim duzelsin. Sen numarasini bulsan arasan tlfna istesen olur mu ki