ayy daha bi mutlumu oldum şimdi ben geçe geçe..?? :))))) çok tşkler..
kızlar, allah hepinize birer birer sabır versin..sevdiğinizede de kolaylık versin..inşallah bir an evvel kavuşursunuz..<3
çok zor olduğunu hepimiz biliyoruz..
Haklisinn
İlk zaman dedigin 2gun once
Gorunmeyeyim madem gozune
ilk zaman o kadar yakın işteaman Allahım bana bildiğin asır geliyor daha bir hafta olmadı
ilk zaman o kadar yakın işteaman Allahım bana bildiğin asır geliyor daha bir hafta olmadı
3.gununu gecirdi orda benimki..
Bende tirsmaya basladim ama elden bisi gelmiyor iyi dusunelim iyi olsun :)
5 şubatta teslim oldu, tekirdağ/malkara her ikisi de
3.gununu gecirdi orda benimki..
Bende tirsmaya basladim ama elden bisi gelmiyor iyi dusunelim iyi olsun :)
Bizimde 4.günümüz ilk zamanlar kadar zor değil neyse ki alışmak tabiki değil ama rahat olmasının bildiği rahatlık olabilr :) ah ah yemin etseler ayak üstü çıksalar ya çarşı iznine alsalar telefon girseler içeri bizde zorlanmasak bu kadar :)
Evlenecekmisiniiiz yoksa? Yedek subaylik bitince ne olacak :)
biz sevgilililerimizi bekleyenler olarak çok tatlıyız bencegece gece yine şımarıklığım üstümde . canımmm hatırlamamak na-mümkünn askerlerimizi herşey hatırlatıo bende de diş fırçamı bile sevgilim almış bugun dayanamadım değiştirdim yani o dereceee
Her kadına nasip olmazmış deyip şımarıklığımıza şımarıklık katabilirizaynı durum bizde var ben ona lazım olabilecek bir çok seyi almıştım giderken elimi attığım her şeyde aklımdasın deyip duruyordu
ayy yazıkk yaa ölede yapmasaymışın :) şaka bi yanaa geçicekk bu günlerrr geldiklerinde üzüldüğümüze bile üzülebiliriz keşke üzülmeseydikk hemen geçtiii baakk diyeebugun 5 kere aradı elimden geldiğince moral vermeye çalıştım erkek muhabbetleri güzel olur eğlenceli zaman geçir bana geldiğinde bi çok güzel anın olsun diye .. arayınca sizde moral vermeye çalışınn yazık onlar için çok daha zorr . bizimm rahatımız yerinde en azındann
ah bi geçseee o gün üzülmeye razıyımbizde aynı 4 5 kere konusuyorz yarın hafta sonu eğitimde olmaz bolca konusuruz inşallaah haklısın canım ekstra düşünceli olmak lazım şu zamanlarda
Asker için elbetde daha zor..benim tek düşündüğüm 'iyimi,rahatmı,biyeri acıyormu'düşündükçe olacakları..çok üzülüzorum..
ki nişanlım daha asker degil yani..
gelecek hafta teslim olacak..Foça kom. egt. e gidecek..bakalım..ustalığı sanırım daha belli değil..
ayy inşallahh sevgilim aradığında da konuşamadı yazık arkasında çok bekleyen varmış sanırım .burda çok asker var diyebildi ne zannediyoduysaakesinliklee ben sulu göz biri olarakk ağladığımı görürse çok üzülür dayanamaz die gönderirken ağlamamaya çalıştımm moralde çok önemlii yaa .piskolojileri iyi durumda değil çünkü ince düşünmek lazım
hahahgece gece güldüm 1 yıl önce onun yerinde ben vardım ve o beni 1 gun olsun üzmemiştir hep tam destek şimdi o yüzden sıra bende kesinlikle psikoloji moral cok onemli şükür ki bizimler yine iyiler rahatlar dağda bayırda değiller bir süre sonra burada herkes aynı herkes birbirine benziyor diyecekler
hepimiz birbirimize benzioruzzhemm arada özlem iyidirr yaa insan birbirinin kıymetinii anlarr.çok güzel bir yerdeler canım çok şükürr kutsal görev yanii . askerr nişanlılarıı hiçç üzülmez bikerem başları hep dikk olurr bencede sende görevinii yapmalısınn hiç üzmee yarinii. bu arada onun yerinde ben vardım derken ?? burada çok asker var dedin mi sende D ayy şapşal ya aklıma geldikçe gülüorum
ayy sen söyledikçe bende gülüyorum
ayy sana bişiy anlatıyımda güll biraz müstehcen olcak ama .. annemle babam yeni evliyken babam askere gitmişş annem ağlaya ağlaya hazırlamış valizinii e üzgün tabii sen yanlışlıkla babamın iç çamaşırlarının arasına kendininkinide koy farkında olmamış aynı renk oluncaa. babam askere gitmişti tövbe ya rabbimm ay napıcanı şaşırmış sigara filan satın almış onu çalmışlarr korkuomuşş çalan olursa diye atamıyomuşta hergün biri görcek yanlış anlıcak diye ölüp ölüp dirilmiş yaa resmen komedii
ayyyy bitmez o askerlikkkkkkkkk
ayy öldümm gülmekten gece gece yaa sevgilim görse aferim bu kadar çok üzülmeseydin yaa derben artık yatıyım canım gecen iyi olsunn görürüşüz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?