• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

21 :55:
Saygılar abla:52::52:
28 de olsam kendimi yaşlı bulacağımı düşünüyorum tam olgunluk seviyesi olarak görüyorum şuanda :10:

anaaaam, iyice küçükmüşün kız sen :37:

yaşımdan memnunum da işte şu evlilik falan biraz kötümser yapıyo, arkadaşlarımın %99'u evli-mutlu-çocuklu :27:

anaaaam, iyice küçükmüşün kız sen :37:

yaşımdan memnunum da işte şu evlilik falan biraz kötümser yapıyo, arkadaşlarımın %99'u evli-mutlu-çocuklu :27:

Eziiiiiiiiiiin ezin ezin beni küçüküm diye hiç çekinmeyin buyruuuuuuuuuuun efenim :35:
Sizinkinin zamanı varmış ki olmamış daha şu askerlik engeli kalksın da kısa zamanda sizde arkadaşlarınız gibi olursunuz Allahın izniyle :42:

merhaba kızlar..yeniyim bu forumda ilk kez bişey paylaşıyorum..hihi..

internete de çok aradım - taradım fakat el ile tutlacak bi bilgi bulamadım.

Yedek Subaylar evlenebilirmiş, öyle bi hakları varmış..fakat düğünden sonra ne gibi avantajlar doğar acaba?

Atandığı yere beraber taşınabilme şansımız olurmu acaba? (memur felan değilim) Bilgisi olan varsa çok sevinirim vallaha..:46: her türlü, her ne konuda olursa olsun..:)

teşekkürler ve iyi akşamlar

ps: ayrıbir thread açmama gerek yok sanırım..!?

manisadaa kuzzuu daha bugun teslim olduu ayy çok zor oluyo yaa senin bekleyiş nasıl gidiyoo gece olunca mideme öküz oturuyo sankkiiiiiii

merhaba kızlar..yeniyim bu forumda ilk kez bişey paylaşıyorum..hihi..

internete de çok aradım - taradım fakat el ile tutlacak bi bilgi bulamadım.

Yedek Subaylar evlenebilirmiş, öyle bi hakları varmış..fakat düğünden sonra ne gibi avantajlar doğar acaba?

Atandığı yere beraber taşınabilme şansımız olurmu acaba? (memur felan değilim) Bilgisi olan varsa çok sevinirim vallaha..:46: her türlü, her ne konuda olursa olsun..:)

teşekkürler ve iyi akşamlar

ps: ayrıbir thread açmama gerek yok sanırım..!?

Yedek subaylar tipki subaylar gibi aksam 5de isi biter eve gidebilir. Evli olmasa bile yedek subay oldugu sehirde ev tutma hakki vardir yani 5den sonra ozgurdur. Bu yuzden evlenme haklari vardir

Gidiyor mu gitmiyor mu belli degil :)

Benideeee tutmuyoor pof

Gidiyormu bizden mi götürüyor belli değil :(
ilk zamanlarda seninle aynı zamanlarda aranıyorduk tesadüf senin yorumunu görünce bile artık aklıma geliyor sanki az şey varmış yokluğunu hissettriecek gibi birde bunu ekledik :)

Yedek subaylar tipki subaylar gibi aksam 5de isi biter eve gidebilir. Evli olmasa bile yedek subay oldugu sehirde ev tutma hakki vardir yani 5den sonra ozgurdur. Bu yuzden evlenme haklari vardir

ayy daha bi mutlumu oldum şimdi ben geçe geçe..?? :))))) çok tşkler..

kızlar, allah hepinize birer birer sabır versin..sevdiğinizede de kolaylık versin..inşallah bir an evvel kavuşursunuz..<3

çok zor olduğunu hepimiz biliyoruz..:43:

Gidiyor mu gitmiyor mu belli degil :)

ayhh nee zormuşş bu ayrılık yaa adına şarkıların yazıldığı kadar varmışşş . aynı şehirde nefes almk bilee ne büyük bi nimetmişşş
Haklisinn
Gidiyormu bizden mi götürüyor belli değil :(
ilk zamanlarda seninle aynı zamanlarda aranıyorduk tesadüf senin yorumunu görünce bile artık aklıma geliyor sanki az şey varmış yokluğunu hissettriecek gibi birde bunu ekledik :)

İlk zaman dedigin 2gun once :D
Gorunmeyeyim madem gozune :P

Back
X