- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
huhuuuuuuu kızlar şafaklar atttıııısevinçç çığlıklarını duyayımmmmmmmmm
aramıza hoşgeldinizzzz, nereye gönderdiniz askerinizi
söylesene kız, kaç kaç
21
Saygılar abla
28 de olsam kendimi yaşlı bulacağımı düşünüyorum tam olgunluk seviyesi olarak görüyorum şuanda
iyi geceler karamanhuhuuuuuuu kızlar şafaklar atttıııısevinçç çığlıklarını duyayımmmmmmmmm
anaaaam, iyice küçükmüşün kız sen
yaşımdan memnunum da işte şu evlilik falan biraz kötümser yapıyo, arkadaşlarımın %99'u evli-mutlu-çocuklu
kızlar şafak kaçtan başlıyo 160 mıı yardımmm
ooff offf kii neee offf olmuyorrr geceler sabaaahh
merhaba kızlar..yeniyim bu forumda ilk kez bişey paylaşıyorum..hihi..
internete de çok aradım - taradım fakat el ile tutlacak bi bilgi bulamadım.
Yedek Subaylar evlenebilirmiş, öyle bi hakları varmış..fakat düğünden sonra ne gibi avantajlar doğar acaba?
Atandığı yere beraber taşınabilme şansımız olurmu acaba? (memur felan değilim) Bilgisi olan varsa çok sevinirim vallaha..her türlü, her ne konuda olursa olsun..:)
teşekkürler ve iyi akşamlar
ps: ayrıbir thread açmama gerek yok sanırım..!?
Gidiyor mu gitmiyor mu belli degil :)kızlaaarr nasıl gidiyorr bekleyişşş bi günn bittti çok şüküüüürrr
yalnız olmadığıma sevindim uyku tutmuyor benideseninki neredeydi canım
Gidiyor mu gitmiyor mu belli degil :)
ayhh nee zormuşş bu ayrılık yaa adına şarkıların yazıldığı kadar varmışşş . aynı şehirde nefes almk bilee ne büyük bi nimetmişşş
Gidiyor mu gitmiyor mu belli degil :)
Benideeee tutmuyoor pof
Yedek subaylar tipki subaylar gibi aksam 5de isi biter eve gidebilir. Evli olmasa bile yedek subay oldugu sehirde ev tutma hakki vardir yani 5den sonra ozgurdur. Bu yuzden evlenme haklari vardir
HaklisinnGidiyor mu gitmiyor mu belli degil :)
ayhh nee zormuşş bu ayrılık yaa adına şarkıların yazıldığı kadar varmışşş . aynı şehirde nefes almk bilee ne büyük bi nimetmişşş
Gidiyormu bizden mi götürüyor belli değil
ilk zamanlarda seninle aynı zamanlarda aranıyorduk tesadüf senin yorumunu görünce bile artık aklıma geliyor sanki az şey varmış yokluğunu hissettriecek gibi birde bunu ekledik :)
İlk zaman dedigin 2gun once
Gorunmeyeyim madem gozune
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?