Sabah 164 gün gözüme çok az gözüküyordu şu an arttı mı ne sanki ?Niye aramadı beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kızlar benim şaak 174 gün çıktı,hesap yaptım da, siz izin kullanmadınız mı da 168 falan çıkmış
Merhabalar kızlar benide aranıza alırmısınız. Benim nişanlımda 2 gün önce teslim oldu acemi birligi kastamonu usta birligi tokat. Yareni kastamonuda olup bugün haber alan var mi ben hiç duyamadim bugün sesini çok merak ediyorum
canım şuan seninle aynı moddayım benide aramadı sadece sabah 7 de konuştuk 9 da aramış yoldaydım işe gidiyodum duymadım ve bu akşamda aramadı allahııımm sen sabrını ver
Iyi akşamlar kizlaar nolur bana biseyler soleyin cok kotuyum.suan öğlen konustuk teslim olmadan bide aksam 6bucuk gibi 1, 5dk cok özledim onu haber alamayinca cildirck gibi hissediyorum
Aradı aşkım benim için 45 dk sırada beklemiş :85::85::85: orada kaldı yalnız başına çok yormuşlar onu :85::85:
merhaba hoşgeldin aramıza :) nerdensin kaç yaşındasın naparsın :)))
canım toplamda 180 gün 12 gün için düş 168 oda 3 şubat sevk tarihinden başlıyor şuan 164 o yüzden
Hoşgeldiniz :) sinre'ye yazmışken bende atlayım dedimHoşbulduk izmitten yaş 25 ve henüz atanamamıs bi öğretmenim:) peki sen?
Sağol canım :) ama üzüldüm ne yapacak oralarda tek başınabi yemek sırası bile 1,5-2 saat sürüyomuş :85:
Aynen oyle dedi, sabah 5 buçukta kalk kişisel bakim icin sıraya gir , yemek yencek siraya gir , tlf edilecek siraya gir, yatakları bile cok sıkışıkmis once birileri girmeden yerlesemiyormus yine sira bekle, bugün bi de yarim saat konusma yapmislar yere oturun demisler bu soğukta taşa oturmuş içim gitti hic mi vicdanları yok ya
Hoşgeldiniz :) sinre'ye yazmışken bende atlayım dedimben luna 25 yaşındayım yüksek lisans yapıyorum ve kpss'ye hazırlanıyorum :)
haa bide inşallah aşkım ustalığını izmitte yapacak :)
Hoşgeldiniz :) sinre'ye yazmışken bende atlayım dedimben luna 25 yaşındayım yüksek lisans yapıyorum ve kpss'ye hazırlanıyorum :)
Aynen oyle dedi, sabah 5 buçukta kalk kişisel bakim icin sıraya gir , yemek yencek siraya gir , tlf edilecek siraya gir, yatakları bile cok sıkışıkmis once birileri girmeden yerlesemiyormus yine sira bekle, bugün bi de yarim saat konusma yapmislar yere oturun demisler bu soğukta taşa oturmuş içim gitti hic mi vicdanları yok ya
Taşa mı oturtmuşlar :85: Ya bnnu askerlerimizi kaçıralım ordan yaaaa :85::85:
Allah razı olsun kizlar gerçekten iyi geldiniz. Bu satten sonra aramaz yani beklemeyim mi. O da ddi cok sira var diye ustumuzu fln aramadilar telefon sokablrmsm ddi. Ne zor olur simdi ilk gece ona kogusta tanimadgi insanlar beton heryer of ofben kendimi hazirlamistim arayamaz az knscz diye ama meger ne kadar hazirlasanda olmuomus.
Hep dua ediyorum aman ski giyin aman üşütme dikkat et diye , offf düşündükce içim daraldiOyy Kıyamam ya vicdansiz adamlar ya insan yerine koymuolar resmen hasta olmazlar inşallah yazik günah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?