354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Hoşgeldiniz :) sinre'ye yazmışken bende atlayım dedim ben luna 25 yaşındayım yüksek lisans yapıyorum ve kpss'ye hazırlanıyorum :)

haa bide inşallah aşkım ustalığını izmitte yapacak :)

Usta birliği cok iyi yere cıkmıs burda cok rahat eder sana çok uzak değilse gel misafir ediyim seni bol bol sevdigini görürsün:)

Aminnnn hemde en içten amin diyorum bu duana bütün mehmetciklerimizi korusun Rabbim. Luna sen nerelisin gi falan yazmişsinda

:) çok memnun oldum hem kpss ye hazırlanıp hemde askerini bekleyen baya var galiba bu ikisi bir yürür mü çok terettütlüyüm:) sevdicegumu düşünmekten başka hiçbirsey yapasım yok:)
Bende :) ben giderken aşkıma söz verdim o yüzden elimden geleni yapacam şevk kaynağım bu :) sizde böyle bir şey düşünebilirsiniz :))
Hem de bu soğukta. ... düşün icim gitti resmen , cekip alasim geldi ,hic kalp denen birşey yok ki

Offffff aramamasına dayanabilirim belki ama iyi olduğu müddetçe yoksa çok zor olur Allah sağlık sıhhat versin askerlerimize(AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNN)

Son düzenleme:
Hep dua ediyorum aman ski giyin aman üşütme dikkat et diye , offf düşündükce içim daraldi

Ya seninki yine anlatiyo ne guzel benimki olsa üzülürüm diye saklar. Ama gitmeden soz verdirdim hakkimi helal etmem anlatmazsan skntilarini dedim

Yeter ki onlar iyi olsun

Allah kolaylık versin inş. Atanırız en hayırlı yerlere...
Amin inşallah, memnun oldum tanıştığımiza .Allah kavuştursun canim

Usta birliği cok iyi yere cıkmıs burda cok rahat eder sana çok uzak değilse gel misafir ediyim seni bol bol sevdigini görürsün:)

Yalovadayım benn kamuya da açık yerde duyurduk nereli olduğumuzu da neyse ben netten bakıyorum da izmitte askerlik için pek iyi demiyorlar ya bilgin var mı ordan burdan duyduğun oldu mu hiç :)
Inşaat mühendisiyim , ayrıca iş güvenliği uzmaniyim ama çalışmıyorum , şu an varimi yoğumu kps ye verdim :) 23 yaşındayim

Kız sen benden küçükmüşün

Aminnnn hemde en içten amin diyorum bu duana bütün mehmetciklerimizi korusun Rabbim. Luna sen nerelisin gi falan yazmişsinda

Yalovadan katılıyorum aranıza efenim :)

hahayyy hani kendini tanittin ya ona dedim kiz

Nihinihi

Ya seninki yine anlatiyo ne guzel benimki olsa üzülürüm diye saklar. Ama gitmeden soz verdirdim hakkimi helal etmem anlatmazsan skntilarini dedim

Canim ben de cok israr ettim , gel hep ben seni rahatlatirim dedim , bi ihtiyacın olursa ilk bana soylicen falan filan söz verdi o da .Anlatsin da rahatlasin istiyorum, kiyamam ya :'(

Bu arada kızlar sevdiğinin yatak numarasını öğrenen var mı bizimkinin 333 müş he he:)

Aradı aşkım benim için 45 dk sırada beklemiş :85::85::85: orada kaldı yalnız başına çok yormuşlar onu :85::85:
Biz sana dedik musayit olunca arar diyee :)

al bendende o kadar sabah 7 den bu yana duymadım sesini boğuluyo gibi oluyorum

Bogulmaa gececekkk :)
Sağol canım :) ama üzüldüm ne yapacak oralarda tek başına bi yemek sırası bile 1,5-2 saat sürüyomuş :85:

Hay siralari batsiin be

Yaaa demedi hiccc benimkide oturdu kesin ooff uzuldum
Hem de bu soğukta. ... düşün icim gitti resmen , cekip alasim geldi ,hic kalp denen birşey yok ki
Gel beraber gidip kaciralim
Bu arada kızlar sevdiğinin yatak numarasını öğrenen var mı bizimkinin 333 müş he he:)

Hemenn yarin ogrenmeliyim hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…