al bendende o kadar sabah 7 den bu yana duymadım sesini boğuluyo gibi oluyorum
Evet senide tanıyalım bnnu aynı devre yarenleriyiz sonuçta kaynaşalım:)
Hoşgeldiniz :) sinre'ye yazmışken bende atlayım dedimben luna 25 yaşındayım yüksek lisans yapıyorum ve kpss'ye hazırlanıyorum :)
haa bide inşallah aşkım ustalığını izmitte yapacak :)
:85::85::85: aynı duyguları paylaşıyoruz canım tek yapabileceğimiz iyi olmaları için dua etmek sağlıkları için dua etmek onun dışında bişey yapamayız maalesef. Evet saat 10 da yatılıyomuş artık arayamaz canım.
Allahım sen askerimi koru içine ferahlık ver yalnız hissetmesin kendini(AMİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNN)
O ne gı? Anlayamadum ben seni
Bende :) ben giderken aşkıma söz verdim o yüzden elimden geleni yapacam şevk kaynağım bu :) sizde böyle bir şey düşünebilirsiniz :)):) çok memnun oldum hem kpss ye hazırlanıp hemde askerini bekleyen baya var galiba bu ikisi bir yürür mü çok terettütlüyüm:) sevdicegumu düşünmekten başka hiçbirsey yapasım yok:)
Hem de bu soğukta. ... düşün icim gitti resmen , cekip alasim geldi ,hic kalp denen birşey yok ki
Aynen ya ne zormus böyle beklemek.telefon ne büyük nimetmis meğer.dua edelim birbirimize inşallah ararlar rahatca.
Hep dua ediyorum aman ski giyin aman üşütme dikkat et diye , offf düşündükce içim daraldi
Yeter ki onlar iyi olsunBende :) ben giderken aşkıma söz verdim o yüzden elimden geleni yapacam şevk kaynağım bu :) sizde böyle bir şey düşünebilirsiniz :))
Offffff aramamasına dayanabilirim belki ama iyi olduğu müddetçe yoksa çok zor olurAllah sağlık sıhhat versin askerlerimize(AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNN)
Amin inşallah, memnun oldum tanıştığımiza .Allah kavuştursun canimAllah kolaylık versin inş. Atanırız en hayırlı yerlere...
Usta birliği cok iyi yere cıkmıs burda cok rahat eder sana çok uzak değilse gel misafir ediyim seni bol bol sevdigini görürsün:)
Inşaat mühendisiyim , ayrıca iş güvenliği uzmaniyim ama çalışmıyorum , şu an varimi yoğumu kps ye verdim :) 23 yaşındayim
Aminnnn hemde en içten amin diyorum bu duana bütün mehmetciklerimizi korusun Rabbim. Luna sen nerelisin gi falan yazmişsinda
hahayyy hani kendini tanittin ya ona dedim kiz
Canim bi usta birligine gecsinler o zaman tlf konusunda rahat ederiz Insallah
Bu arada kızlar sevdiğinin yatak numarasını öğrenen var mı bizimkinin 333 müş he he:)
Ya seninki yine anlatiyo ne guzel benimki olsa üzülürüm diye saklar. Ama gitmeden soz verdirdim hakkimi helal etmem anlatmazsan skntilarini dedim
Bu arada kızlar sevdiğinin yatak numarasını öğrenen var mı bizimkinin 333 müş he he:)
Biz sana dedik musayit olunca arar diyee :)Aradı aşkım benim için 45 dk sırada beklemiş :85::85::85: orada kaldı yalnız başına çok yormuşlar onu :85::85:
al bendende o kadar sabah 7 den bu yana duymadım sesini boğuluyo gibi oluyorum
Sağol canım :) ama üzüldüm ne yapacak oralarda tek başınabi yemek sırası bile 1,5-2 saat sürüyomuş :85:
Yaaa demedi hiccc benimkide oturdu kesin ooff uzuldumAynen oyle dedi, sabah 5 buçukta kalk kişisel bakim icin sıraya gir , yemek yencek siraya gir , tlf edilecek siraya gir, yatakları bile cok sıkışıkmis once birileri girmeden yerlesemiyormus yine sira bekle, bugün bi de yarim saat konusma yapmislar yere oturun demisler bu soğukta taşa oturmuş içim gitti hic mi vicdanları yok ya
Gel beraber gidip kaciralimHem de bu soğukta. ... düşün icim gitti resmen , cekip alasim geldi ,hic kalp denen birşey yok ki
İnşallah ya inşallah tlfnu kapali oldugu halde bir sürü msj attim psikolojimne durumda tahmin et artık canım
İnşallah ya inşallah tlfnu kapali oldugu halde bir sürü msj attim psikolojimne durumda tahmin et artık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?