kızlar benim şaak 174 gün çıktı,hesap yaptım da, siz izin kullanmadınız mı da 168 falan çıkmış
Ahahah ben merakimdan catlayacagim icin kestirir kestirmez resim atti sagolsun
evet canım izin kullanmamayı düşünüyoruz biz :)
anladım canım ya dedim benimki neden çok uzun çıktı . Şu çizelgeleri bi ayarlasam , çok zaman alıomuş ya :))
izin kullanmayacaksa 21 temmuz yap terhisi 1 yada 2 gün oynar sadece oda yol izni sebebiyle canım :)
anladım canım olsun ya ooo o güne gelelim de kalsın 10 günü yaaa anammm nede güzel olacakkk
evet canım izin kullanmamayı düşünüyoruz biz :)
Kaçamaz ki illaki görecem ben onu hihi
ay evet haklısın :)
hayırlısıyla çabucak biter inşallah sen napıyorsun canım nasılsın
İzin kullancaz canım ya 12 gün yol izni 3 gün de dağıtım izni dedim:26:
Muayene olmuslar bugun spordan muaf olmus duztaban oldugu icin.. Topuklarim agriyo cok batiyo dedi dikende var galibaa
Gece 1saatlik nobeti varmis
canım benim kps yi çok istiyorsan bir an önce başla.Bak bu gün son denememe girdim :)İnşallahhh önce bi arasında :18: Bugün sözde rejime gireceğdimm de aşkım aramadı diye bozdumöyle kk da takıldım ya bir an önce ders çalışmaya başlamam lazım beni motive eder misin
sen canım?
Of biz kararsisiz...
Bnnu yemin torenine gitmeyi dusunuyor musun acaba :)
benimkinin tabanı nasıl acaba ya oda spor yapmayaydı eyiydi
Normalde ailemle olsam bende gidemem ama ogrenciyim eskisehirde olacagim gidicem insallah. Sen hangi sehirdesin kac saat aranizcanım benim kps yi çok istiyorsan bir an önce başla.Bak bu gün son denememe girdim :)
bir şekilde başladın mı inan devamı geliyor .
Nişanlın geldiğinde kps nin çok güzel geçmiş olmasını istemez misin.Evlendiğinde atanmış olmayı istemez misin.Ki seçimler dönemindeyiz bu sene en önemli sene.Alımlar da artacaktır.
canım gidemem ki ya.Tabiki isterdim ama gidemem.Bize çok uzak
Sözlüyüm henüz,ailem mümkün değil izin vermezler
canım benim kps yi çok istiyorsan bir an önce başla.Bak bu gün son denememe girdim :)
bir şekilde başladın mı inan devamı geliyor .
Nişanlın geldiğinde kps nin çok güzel geçmiş olmasını istemez misin.Evlendiğinde atanmış olmayı istemez misin.Ki seçimler dönemindeyiz bu sene en önemli sene.Alımlar da artacaktır.
Evet öyle canım başlamıştım da dağıldım son 1 ay toparlayacam inşallah aşkım bi arasaydı iyiydi niye aramıyor halaaa böyle aramayan oldu mu hiç ilk gündennnnn
yazdım canım özelden :)Bizhep biliyoduk duz taban oldugunu :)
Normalde ailemle olsam bende gidemem ama ogrenciyim eskisehirde olacagim gidicem insallah. Sen hangi sehirdesin kac saat araniz
Evet öyle canım başlamıştım da dağıldım son 1 ay toparlayacam inşallah aşkım bi arasaydı iyiydi niye aramıyor halaaa böyle aramayan oldu mu hiç ilk gündennnnn
Merhabalar kızlar benide aranıza alırmısınız. Benim nişanlımda 2 gün önce teslim oldu acemi birligi kastamonu usta birligi tokat. Yareni kastamonuda olup bugün haber alan var mi ben hiç duyamadim bugün sesini çok merak ediyorum
12:45 de gitti ama hala aramadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?