354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

ay evet haklısın :)
hayırlısıyla çabucak biter inşallah sen napıyorsun canım nasılsın

İnşallahhh önce bi arasında :18: Bugün sözde rejime gireceğdimm de aşkım aramadı diye bozdum öyle kk da takıldım ya bir an önce ders çalışmaya başlamam lazım beni motive eder misin

sen canım?

Muayene olmuslar bugun spordan muaf olmus duztaban oldugu icin.. Topuklarim agriyo cok batiyo dedi dikende var galibaa
Gece 1saatlik nobeti varmis

canım benim kps yi çok istiyorsan bir an önce başla.Bak bu gün son denememe girdim :)
bir şekilde başladın mı inan devamı geliyor .
Nişanlın geldiğinde kps nin çok güzel geçmiş olmasını istemez misin.Evlendiğinde atanmış olmayı istemez misin.Ki seçimler dönemindeyiz bu sene en önemli sene.Alımlar da artacaktır.

Of biz kararsisiz...
Bnnu yemin torenine gitmeyi dusunuyor musun acaba :)

canım gidemem ki ya.Tabiki isterdim ama gidemem.Bize çok uzak
Sözlüyüm henüz,ailem mümkün değil izin vermezler

benimkinin tabanı nasıl acaba ya oda spor yapmayaydı eyiydi

Bizhep biliyoduk duz taban oldugunu :)
Normalde ailemle olsam bende gidemem ama ogrenciyim eskisehirde olacagim gidicem insallah. Sen hangi sehirdesin kac saat araniz

Evet öyle canım başlamıştım da dağıldım son 1 ay toparlayacam inşallah aşkım bi arasaydı iyiydi niye aramıyor halaaa böyle aramayan oldu mu hiç ilk gündennnnn

Evet öyle canım başlamıştım da dağıldım son 1 ay toparlayacam inşallah aşkım bi arasaydı iyiydi niye aramıyor halaaa böyle aramayan oldu mu hiç ilk gündennnnn

sorunun cevabını bilmiyorum amaa arar müsayit olunca arayacakk

Bizhep biliyoduk duz taban oldugunu :)

Normalde ailemle olsam bende gidemem ama ogrenciyim eskisehirde olacagim gidicem insallah. Sen hangi sehirdesin kac saat araniz
yazdım canım özelden :)

canım sözlüm 1buçukta gitmişti ancak 6 buçukta arayabilmişti.Sabret biraz illa ki arar.Yerleşmeleri biraz zor oluyor.
Kps yi de toparla tatlım .Burada gruplar falan var bi bak istersen siteye , belki teşvik ederler sana da iyi gelir

Merhabalar kızlar benide aranıza alırmısınız. Benim nişanlımda 2 gün önce teslim oldu acemi birligi kastamonu usta birligi tokat. Yareni kastamonuda olup bugün haber alan var mi ben hiç duyamadim bugün sesini çok merak ediyorum

merhaba.benimki orda 5 inde teslim oldu bugun 3.günü.ben bugun 2 kere konuştum aslında seninkinin vakti olmamıştır muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…