354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

:85::85::85::85::85::85:.................................................................................................Ben çıkıyorum hepinize iyi geceler şimdiden..........................................................................

Son düzenleme:
12:45 de gitti ama hala aramadı
Canim sabret yerlesememistir

Merhaba hoşgeldin canim ,benimki de kastamonuda , bugün iki kere konuştuk, musait olunca hemen arar merak etme

:85::85::85::85::85::85:.................................................................................................Ben çıkıyorum hepinize iyi geceler şimdiden..........................................................................

Nereye kuzum üzülme ama
Iyi geceler
merhba kızlar birgün daha bttiiyoo birgün aha yaklaşıyoruzzzz

Merhaba deam , bir gün daha bitiyor diye seviniyorum gerçekten inanır misin :)
Ya ben mi yanlış goruyorum dün banlanmamis miydin noldu

Caniiiim uzulmeee musayit olamamistiiir

Hoşbulduk canım umarım arar çok zormuş telefon elinde beklemek

Iyi akşamlar kizlaar nolur bana biseyler soleyin cok kotuyum.suan öğlen konustuk teslim olmadan bide aksam 6bucuk gibi 1, 5dk cok özledim onu haber alamayinca cildirck gibi hissediyorum

Hoşbulduk canım umarım arar çok zormuş telefon elinde beklemek

Aynen , bir dakika olsun yanimdan ayirmiyorum arar da ulasamaz korkusuyla ,ki bugün disaridayken tlf çekmemiş, aramis ulasamamis 5 dk sora bi daha aradi actim tlf nie kapali diyor o da korkmuş, 3 kere telefonun ceksin tamam mi dikkat et dio :) ,halbuki avm alt kattaydim ücra bi yerde de degildim , neyse ki bi daha aramış yoksa ben de cok üzülürdüm.

Iyi akşamlar kizlaar nolur bana biseyler soleyin cok kotuyum.suan öğlen konustuk teslim olmadan bide aksam 6bucuk gibi 1, 5dk cok özledim onu haber alamayinca cildirck gibi hissediyorum

Canim iki kere konusmussun rahat ol sen

Canim iki kere konusmussun rahat ol sen

Ya normalde tekirdag malkarada olmasi gerekti acemiligi ama hayraboluya gondermisler orda yapcn diye.sesi cok durgundu. Ne zormus boyle ya ben onunla msjlasmadan konusmdan nasi uyucm sabah Günaydın msjni gormeden gune baslayamam ki off ilk gun mu bole yarin daha mi iyi olurum nolurum

Biz ayrı onlar dahada ayrı bi merak ederlerdir bizi. iyiki tekrar aramış içi rahat etmiştir ah ah bende bugün bi sesini duyabilsem 1 dkcik bile olsa

Son düzenleme:

Biz ayrı onlar dahada ayrı bi merak ederlerdir bizi. iyiki tekrar aramış içi rahat etmiştir ahh ah bende bugün bi sesini duyabilsem 1 dkcik bile olsa[/QUOTE]

Seni o kadar iyi anlıyorum ki bir dk konuşmak icin haber almak için neler vermezdim

1kerecik bile arasa telaslanmaya gerek yok her dk arayamazlar ki sakin ol icini ferah tut yatmaya gitmediler onla bunla ugrasiyorlardir :)

Alisacaksin benim 3.gunum alismaya basliyor insan meeecburen hep aglayarak uzulerek gecmez ki zamann :)

Dağıtım yapılabiliyormus canim ,
Her sabah gözümü acar acmaz ona günaydın diyebilmenin kıymeti daha da artti demi ,aynen ...
Ilk gün diye böyle canim , onun sesi de durgundu ben biraz enerji vermeye çalışıyorum o ararken moral vermeye calisiyorum ,sesi aynen cok durgun geliyor, ama onlar da alisacaktir ilk günler normal böyle olmasi ,Sabir Sabir, dua dua ...

Biz ayrı onlar dahada ayrı bi merak ederlerdir bizi. iyiki tekrar aramış içi rahat etmiştir ah ah bende bugün bi sesini duyabilsem 1 dkcik bile olsa

Tabiki hem onlar hem biz , aklimiz hep birbirimizde...
Bir dakikacik bile gercekten cok kiymetli :)
Müsait olunca illa ki ararlar hatta onlar daha cok ister aramayi

Aradı aşkım benim için 45 dk sırada beklemiş :85::85::85: orada kaldı yalnız başına çok yormuşlar onu :85::85:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…