Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım öyle peki genel olarak bütün askerlerin serbest olduğu bi zaman dilimi yok mumerhaba.benimki orda 5 inde teslim oldu bugun 3.günü.ben bugun 2 kere konuştum aslında seninkinin vakti olmamıştır muhtemelen
Canim sabret yerlesememistir12:45 de gitti ama hala aramadı![]()
Merhaba hoşgeldin canim ,benimki de kastamonuda , bugün iki kere konuştuk, musait olunca hemen arar merak etmeMerhabalar kızlar benide aranıza alırmısınız. Benim nişanlımda 2 gün önce teslim oldu acemi birligi kastamonu usta birligi tokat. Yareni kastamonuda olup bugün haber alan var mi ben hiç duyamadim bugün sesini çok merak ediyorum![]()
:85::85::85::85::85::85:.................................................................................................Ben çıkıyorum hepinize iyi geceler şimdiden..........................................................................
merhba kızlar birgün daha bttiiyoo birgün aha yaklaşıyoruzzzz![]()
Oyle bisi yok galiba bilmiyorum ama sabah ariyor 12den once aksam 6 7 8 arasi ariyo ve 9.30dan sonra ariyorSanırım öyle peki genel olarak bütün askerlerin serbest olduğu bi zaman dilimi yok mu
Yaa dimi dimi :)merhba kızlar birgün daha bttiiyoo birgün aha yaklaşıyoruzzzz![]()
:85::85::85::85::85::85:.................................................................................................Ben çıkıyorum hepinize iyi geceler şimdiden..........................................................................
Canim sabret yerlesememistir
Merhaba hoşgeldin canim ,benimki de kastamonuda , bugün iki kere konuştuk, musait olunca hemen arar merak etme
Nereyekuzum üzülme ama
Iyi geceler
Merhaba deam , bir gün daha bitiyor diye seviniyorum gerçekten inanır misin :)
Ya ben mi yanlış goruyorum dün banlanmamis miydinnoldu
![]()
Hoşbulduk canım umarım arar çok zormuş telefon elinde beklemek![]()
Iyi akşamlar kizlaar nolur bana biseyler soleyin cok kotuyum.suan öğlen konustuk teslim olmadan bide aksam 6bucuk gibi 1, 5dk cok özledim onu haber alamayinca cildirck gibi hissediyorum![]()
Canim iki kere konusmussun rahat ol sen
Aynen , bir dakika olsun yanimdan ayirmiyorum arar da ulasamaz korkusuyla ,ki bugün disaridayken tlf çekmemiş, aramis ulasamamis 5 dk sora bi daha aradi actim tlf nie kapali diyor o da korkmuş, 3 kere telefonun ceksin tamam mi dikkat et dio :) ,halbuki avm alt kattaydim ücra bi yerde de degildim , neyse ki bi daha aramış yoksa ben de cok üzülürdüm.
OTE=bnnu;33909310]Aynen , bir dakika olsun yanimdan ayirmiyorum arar da ulasamaz korkusuyla ,ki bugün disaridayken tlf çekmemiş, aramis ulasamamis 5 dk sora bi daha aradi actim tlf nie kapali diyor o da korkmuş, 3 kere telefonun ceksin tamam mi dikkat et dio :) ,halbuki avm alt kattaydim ücra bi yerde de degildim , neyse ki bi daha aramış yoksa ben de cok üzülürdüm.
Iyi akşamlar kizlaar nolur bana biseyler soleyin cok kotuyum.suan öğlen konustuk teslim olmadan bide aksam 6bucuk gibi 1, 5dk cok özledim onu haber alamayinca cildirck gibi hissediyorum![]()
Biz ayrı onlar dahada ayrı bi merak ederlerdir bizi. iyiki tekrar aramış içi rahat etmiştir ah ah bende bugün bi sesini duyabilsem 1 dkcik bile olsa![]()
Ya normalde tekirdag malkarada olmasi gerekti acemiligi ama hayraboluya gondermisler orda yapcn diye.sesi cok durgundu. Ne zormus boyle ya ben onunla msjlasmadan konusmdan nasi uyucm sabah Günaydın msjni gormeden gune baslayamam kioff ilk gun mu bole yarin daha mi iyi olurum nolurum
![]()
Dağıtım yapılabiliyormus canim ,Ya normalde tekirdag malkarada olmasi gerekti acemiligi ama hayraboluya gondermisler orda yapcn diye.sesi cok durgundu. Ne zormus boyle ya ben onunla msjlasmadan konusmdan nasi uyucm sabah Günaydın msjni gormeden gune baslayamam kioff ilk gun mu bole yarin daha mi iyi olurum nolurum
![]()
Biz ayrı onlar dahada ayrı bi merak ederlerdir bizi. iyiki tekrar aramış içi rahat etmiştir ah ah bende bugün bi sesini duyabilsem 1 dkcik bile olsa![]()
Canim arayamaz artik 10da yat emri geliyor malesref
dua ediyim de o zaman yarın ilk fırsatta arasın beni :.(