354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Canim ben de cok israr ettim , gel hep ben seni rahatlatirim dedim , bi ihtiyacın olursa ilk bana soylicen falan filan söz verdi o da .Anlatsin da rahatlasin istiyorum, kiyamam ya :'(

Seninkide ayni kafadan o zaman. Bencede yani annesine zaten anlatmaz yazik kendi basina kafayi yer sevdicegim.

Yalovadayım benn kamuya da açık yerde duyurduk nereli olduğumuzu da neyse ben netten bakıyorum da izmitte askerlik için pek iyi demiyorlar ya bilgin var mı ordan burdan duyduğun oldu mu hiç :)
:

Ben rahat diye duymuştum ama tam net de bi bilgim yok. Ama ne güzel bak çok yakın sana şükret valla benimki benden 10 saat uzak yere gidecek

Ben rahat diye duymuştum ama tam net de bi bilgim yok. Ama ne güzel bak çok yakın sana şükret valla benimki benden 10 saat uzak yere gidecek

Sende kendine sukret benimki 22saat uzak yere gidecek belkide 24 ucakla 1.5saat ama gitmeme imkan yok cunku carsiya cikma ihtimali 0

Kızlar iki dakka elimi yüzümü yikamaya gittim bir sayfa yazılmış bismillah diip cevaplara başlıyorum

Kız sen benden küçükmüşün

Nihinihi

Ya evet öyleymiş ben de 25 yaşındayım dediğinde ilk olarak luna benden 2 yaş büyükmusss dedim :) 25 yaşında cok arkadaşım var :)

İnşallah ya inşallah tlfnu kapali oldugu halde bir sürü msj attim psikolojimne durumda tahmin et artık canım
hadi yaa :) ben de whats app a bakip duruyorum en son ne zaman gitmiş die , sanki girme ihtimali var da arada bir gidiyor aklim :))

Seninkide ayni kafadan o zaman. Bencede yani annesine zaten anlatmaz yazik kendi basina kafayi yer sevdicegim.

Annesine anlatamaz tabi , bana da anlatmasa tek başına zor ,nasıl gececek 6 ay öyle en azindan bana anlatsin moral veriim de toparlansin güç alsin

İvit demiştiniz sen, ben, bide bnnu'yu alıp sırasıyla basalım bence var mısınız

EVEEEEEETTTTT dünden varim ben , zaten son anda askerligini yakasim geldi gitmeeeee diye

Biz kastamonuya gidecez seninki uzak kalir sen tek git gelemeyiz ahahahahaha

Yok yaaa luna da eridi bitti walla , yardima geliriz biz sana lunaa :))

Size kotu espri yapayim mi ?
Yapajaaaaaammm
Luna tabi ki erir yağ değilmi sonuçta

Kendin bilirsin hahahah.

İyiymiş güzelmiş

EVEEEEEETTTTT dünden varim ben , zaten son anda askerligini yakasim geldi gitmeeeee diye

Aynen bende gel yurtdışına kaçalım demiştim

Yok yaaa luna da eridi bitti walla , yardima geliriz biz sana lunaa :))
sen gel bitek ben erees'e küstüm
Usta birliği tokat canım

Allah kavuştursun canım hayırlısı böyleymiş :)

Size kotu espri yapayim mi ?
Yapajaaaaaammm
Luna tabi ki erir yağ değilmi sonuçta

Kiz bana bak o yüzden mi adini luna koydun :) .
Saka bi yana gel de baslayalim su diyetle spora , azimlisin de bir yerden başlayalım artık.

Eneeeem benim hatlar karışmış, eres in yazdigini luna yazdi sandim uctumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…