• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Sabah 164 gün gözüme çok az gözüküyordu şu an arttı mı ne sanki ? :( Niye aramadı beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

canım şuan seninle aynı moddayım benide aramadı sadece sabah 7 de konuştuk 9 da aramış yoldaydım işe gidiyodum duymadım ve bu akşamda aramadı allahııımm sen sabrını ver

Merhabalar kızlar benide aranıza alırmısınız. Benim nişanlımda 2 gün önce teslim oldu acemi birligi kastamonu usta birligi tokat. Yareni kastamonuda olup bugün haber alan var mi ben hiç duyamadim bugün sesini çok merak ediyorum:(

merhaba hoşgeldin aramıza :) nerdensin kaç yaşındasın naparsın :)))

canım şuan seninle aynı moddayım benide aramadı sadece sabah 7 de konuştuk 9 da aramış yoldaydım işe gidiyodum duymadım ve bu akşamda aramadı allahııımm sen sabrını ver

Allah yardım etsin canım nişanlım bütün gün ayaktaymış hiç oturmamış ayaklarım ağrıyor dedi :( çok sıra varmış 2 kere telefon sırası değişmiş :( o yüzden arayamamış olabilir yorulmuştur ama iyidir merak etmeyin

Son düzenleme:
Iyi akşamlar kizlaar nolur bana biseyler soleyin cok kotuyum.suan öğlen konustuk teslim olmadan bide aksam 6bucuk gibi 1, 5dk cok özledim onu haber alamayinca cildirck gibi hissediyorum :43::14:

al bendende o kadar sabah 7 den bu yana duymadım sesini boğuluyo gibi oluyorum :(

Hoşbulduk izmitten yaş 25 ve henüz atanamamıs bi öğretmenim:) peki sen?
Hoşgeldiniz :) sinre'ye yazmışken bende atlayım dedim :23: ben luna 25 yaşındayım yüksek lisans yapıyorum ve kpss'ye hazırlanıyorum :)

haa bide inşallah aşkım ustalığını izmitte yapacak :)

Son düzenleme:
Sağol canım :) ama üzüldüm ne yapacak oralarda tek başına :( bi yemek sırası bile 1,5-2 saat sürüyomuş :85:

Aynen oyle dedi, sabah 5 buçukta kalk kişisel bakim icin sıraya gir , yemek yencek siraya gir , tlf edilecek siraya gir, yatakları bile cok sıkışıkmis once birileri girmeden yerlesemiyormus yine sira bekle :( , bugün bi de yarim saat konusma yapmislar yere oturun demisler bu soğukta taşa oturmuş içim gitti hic mi vicdanları yok ya

Aynen oyle dedi, sabah 5 buçukta kalk kişisel bakim icin sıraya gir , yemek yencek siraya gir , tlf edilecek siraya gir, yatakları bile cok sıkışıkmis once birileri girmeden yerlesemiyormus yine sira bekle :( , bugün bi de yarim saat konusma yapmislar yere oturun demisler bu soğukta taşa oturmuş içim gitti hic mi vicdanları yok ya

Taşa mı oturtmuşlar :85: Ya bnnu askerlerimizi kaçıralım ordan yaaaa :85::85:

Allah razı olsun kizlar gerçekten iyi geldiniz. Bu satten sonra aramaz yani beklemeyim mi. O da ddi cok sira var diye ustumuzu fln aramadilar telefon sokablrmsm ddi. Ne zor olur simdi ilk gece ona kogusta tanimadgi insanlar beton heryer of of :43: ben kendimi hazirlamistim arayamaz az knscz diye ama meger ne kadar hazirlasanda olmuomus.:43:

Hoşgeldiniz :) sinre'ye yazmışken bende atlayım dedim :23: ben luna 25 yaşındayım yüksek lisans yapıyorum ve kpss'ye hazırlanıyorum :)

haa bide inşallah aşkım ustalığını izmitte yapacak :)

Heheyyyy sedaaaa sayende herkes incilerin döküluyor ben de mi dökülsem.napsam :)

:) çok memnun oldum hem kpss ye hazırlanıp hemde askerini bekleyen baya var galiba bu ikisi bir yürür mü çok terettütlüyüm:) sevdicegumu düşünmekten başka hiçbirsey yapasım yok:)

Oyy Kıyamam ya vicdansiz adamlar ya insan yerine koymuolar resmen hasta olmazlar inşallah yazik günah:19:

Allah razı olsun kizlar gerçekten iyi geldiniz. Bu satten sonra aramaz yani beklemeyim mi. O da ddi cok sira var diye ustumuzu fln aramadilar telefon sokablrmsm ddi. Ne zor olur simdi ilk gece ona kogusta tanimadgi insanlar beton heryer of of :43: ben kendimi hazirlamistim arayamaz az knscz diye ama meger ne kadar hazirlasanda olmuomus.:43:

:85::85::85: aynı duyguları paylaşıyoruz canım tek yapabileceğimiz iyi olmaları için dua etmek sağlıkları için dua etmek onun dışında bişey yapamayız maalesef. Evet saat 10 da yatılıyomuş artık arayamaz canım.:50:

Allahım sen askerimi koru içine ferahlık ver yalnız hissetmesin kendini(AMİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNN)

Back
X