354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Aminnnn işlerimiz rast gitsin inşallahhh

Manyak olacaz bu gidişle
,

Değil miyiz ki ?

Sabah 164 gün gözüme çok az gözüküyordu şu an arttı mı ne sanki ? Niye aramadı beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Çünküüüüü fırsatı olmadı sürekli onun sırasını bunun sırasını bekliyor bak benimkinin 3. günü hala şu sırası bu sırası bekliyorr

Daha var bence
Ne sırası ki telefon mu :26::44:

Az kaldı ama

O ayrı ama yok kıyafet sırası evrak kayıt ayakkabı palaska cart curt herşey sıra ne zaman arasa sıradayım yada şu sıradan çıktım diyor benimki.
Bide telefon sırası var tabi onuda bekleyecek bende şuanda aramasını bekliyorum açıkçası senin gibi neden aramıyor desem de bir yandan da alışmaya başladığımı düşünüyorum işi var ki aramıyor neden aramasın yoksa değil mi böyle düşün

Doğru söylüyosun evet yoksa niye aramasın illaki işi vardır demi evet evet İnşallah sıkıntı çekmemiştir zaten saçları gitti diye bunalıma girdim diyordu sabah Kıyamamm ben onun saçlarına

Doğru söylüyosun evet yoksa niye aramasın illaki işi vardır demi evet evet İnşallah sıkıntı çekmemiştir zaten saçları gitti diye bunalıma girdim diyordu sabah Kıyamamm ben onun saçlarına

Ay biz erkek arkadaşımın saçlar kesilince çok çirkin olacak diye düşünüyorduk ikimizde.Sonra gitmeden kestirdi işte bana da resmini attı yooo hiç beklediğim gibi değildi gayet iyiydi hatta şaşırdım nasıl böyle olduğuna.Aynısını oda dedi bende kötü olacak diye bekliyordum dedi :) Hatta gelince yine böyle kısa mı yaptırsam falan diye düşünmeye başladı

Şanslymış seninki Benimki kayboluyom dedi bana çıkmayacam yemin törenine yada sen gelme görme beni böyle dedi foto at dedim hayatta öyle bişey yapmam dedi yaaa nasıl olduki acaba

Haklısınız aslında.Ama ocak ayında Şırnaktan askerlikten yeni dönmüş biriyle konuştu erkek arkadaşım. Akıllı telefonun varsa sokabilirsin demiş şaşırdık bizde

biraz riskli olabilir canım ortamı çok iyi olması gerekiyo. nişanlımında var bende duruyo o kadar para veriyoruz sncta birşeycikler olmasın :) eski telefnla idare ediyo şimdilik sesini duyuyorum yetiyo :)

benim yarim bugün gidip sülüsünü aldı, pazar günü saat 1'e kadar teslim olman gerek demişler

Son düzenleme:
Şanslymış seninki Benimki kayboluyom dedi bana çıkmayacam yemin törenine yada sen gelme görme beni böyle dedi foto at dedim hayatta öyle bişey yapmam dedi yaaa nasıl olduki acaba

ha ha ha çok güldüm
bizde öyle birşey olmadı ya direk çekti gönderdi fotosunu annem bile beğendi böyle daha iyi olmuş dedi yüzü gözü açılmış

ha ha ha çok güldüm
bizde öyle birşey olmadı ya direk çekti gönderdi fotosunu annem bile beğendi böyle daha iyi olmuş dedi yüzü gözü açılmış

Bana görmek kısmet olmadı inşallah yemin törenine artık kafam üşüdü demezmi bide :85::85: Aramadı hala beni Bnnu yaaaaa kötü bişey olmamıştır değil mi

Son düzenleme:
Bana görmek kısmet olmadı inşallah yemin törenine artık kafam üşüdü demezmi bide :85::85: Aramadı hala beni Bennu yaaaaa kötü bişey olmamıştır değil mi

ay üşümez mi hiç
yok canım ya yerleşmesi uzun sürmüştür , bir de çok sıra oluyor ,ırsatını bulsun arar hemen meraklanma sen tatlım

kızlar benim şaak 174 gün çıktı,hesap yaptım da, siz izin kullanmadınız mı da 168 falan çıkmış

Son düzenleme:
Ahahah ben merakimdan catlayacagim icin kestirir kestirmez resim atti sagolsun
biraz riskli olabilir canım ortamı çok iyi olması gerekiyo. nişanlımında var bende duruyo o kadar para veriyoruz sncta birşeycikler olmasın :) eski telefnla idare ediyo şimdilik sesini duyuyorum yetiyo :)
Aynen onunkide bende duruyor bakalim bizde eski tel alalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…