Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya kk bozuldu ya da benim tlf artik kk yi taşıyamıyor, kac dakikadir dondu açılmadı sinir oldm
Bewn pcden gırıorum tatlım bı sorun yok tel bazen yapyor öyle.. İyimiş canım ne güzel bnde nezamandr spora baslamak ıstıyorum![]()
Gel başla: ) bir topigim var kendi kendime spor yapiyorum orda walla :)
Dilersen gel katıl ,beraber spor yapalim
Nasıl spor kız aerobik hareketler falan mı ? :))
Yok canim eve eliptik bisiklet aldım onu kullaniyorum ,yaninda twister da var . Bir de normal bildiğin mekik çekiyorum, yetiyor walla , Kendimi daha iyi hissediyorum ,daha dinç daha hareketli :)
ayy nerden ve ne kadara aldın :)))
Canim internetten aldim kampanya vardi 300 tl ye aldım, 3 yıldır kullaniyorum 4. Yilim :)
nasıl cok işe yarıormu canım![]()
Otobüsle mi gitmeyi düşünüyorsun , gidis dönüş saatlerine bak uyarsa kaçırma bence :)Ben gitmeyi düşünüyorum kastamonuya.bize 7 saat falan uzakklıkta otele gerek var mı acaba ya yoksa dönermiyiz hemen of bilemedim
SelamSelam kızlar :) gebzede başbaşa geçirdiğimiz güzel ve özel haftasonunun ardından bugün sevgilimle birlikte memleketimize döndük. Bir de çarşamba günü görüşeceğiz ve sonra benim için de safak başlamış olacakuğurlamaya gidemeyeceğim çünkü
![]()
Yemin töreni ile ilgili bir sorum var benim. Saat kaçta oluyor acaba bilen var mi? Gebze-tekirdağ arası 4 saatmis ama istanbul trafiğini de göz önüne almak lazımben ailemden gizli gidecegim için ancak sabah erken saatte cikabilirim evden, umarım öğleden sonraki zaman diliminde oluyordur
![]()
Yemin töreni ile ilgili bir sorum var benim. Saat kaçta oluyor acaba bilen var mi? Gebze-tekirdağ arası 4 saatmis ama istanbul trafiğini de göz önüne almak lazımben ailemden gizli gidecegim için ancak sabah erken saatte cikabilirim evden, umarım öğleden sonraki zaman diliminde oluyordur
![]()
Yaramaz mi ilk zayiflamak için almistim 65 den 57 ye düştüm yani 8 kilo verdim .Ama simdi 2 sini geri aldim :) çünkü 57 bana pek yaramadi kolumu kaldiracak halim olmuyordu cok zayiftim ,şimdi kendimi daha iyi hissediyorum.Gün icerisinde fazla kaçırmışsam hemen bisikletin başına geçiyorum, neredeyse tüm kaslari çalıştırıyor eliptikler . Ve kilo verirken hiç bi yerimde sarkma olmadi , vücudu sıkı tutuyor yani .Baslican mi spora canim
ya canım önce su bskleti almam gerekiyor cok heveslendm smdiiiii![]()
sabahtan olur 10 gibi
bizimki öyle olmuştu.
öğlenden sonra da ailesi gelen askerler evci çıkarlar.
Bu arada ben de ingilizce öğretmeniydim
nereye gidiyor askerin?
tekirdağ yazmışsın pardon :26:
Bisiklet olmadan da spor yapabilirsin .aerobik çok zevklidir.internette cok videosu var sevdigin birini indirip uygulayabilirsin :)