• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Ya kk bozuldu ya da benim tlf artik kk yi taşıyamıyor, kac dakikadir dondu açılmadı sinir oldm

Ya kk bozuldu ya da benim tlf artik kk yi taşıyamıyor, kac dakikadir dondu açılmadı sinir oldm

Bewn pcden gırıorum tatlım bı sorun yok tel bazen yapyor öyle.. İyimiş canım ne güzel bnde nezamandr spora baslamak ıstıyorum :1:

Bewn pcden gırıorum tatlım bı sorun yok tel bazen yapyor öyle.. İyimiş canım ne güzel bnde nezamandr spora baslamak ıstıyorum :1:

Gel başla: ) bir topigim var kendi kendime spor yapiyorum orda walla :)
Dilersen gel katıl ,beraber spor yapalim

Nasıl spor kız aerobik hareketler falan mı ? :))

Yok canim eve eliptik bisiklet aldım onu kullaniyorum ,yaninda twister da var . Bir de normal bildiğin mekik çekiyorum, yetiyor walla , Kendimi daha iyi hissediyorum ,daha dinç daha hareketli :)

Yok canim eve eliptik bisiklet aldım onu kullaniyorum ,yaninda twister da var . Bir de normal bildiğin mekik çekiyorum, yetiyor walla , Kendimi daha iyi hissediyorum ,daha dinç daha hareketli :)

ayy nerden ve ne kadara aldın :)))

Ben gitmeyi düşünüyorum kastamonuya.bize 7 saat falan uzakklıkta otele gerek var mı acaba ya yoksa dönermiyiz hemen of bilemedim

Kurum kişi kötüleme : )

Son düzenleyen: Moderatör:
nasıl cok işe yarıormu canım:1:

Yaramaz mi ilk zayiflamak için almistim 65 den 57 ye düştüm yani 8 kilo verdim .Ama simdi 2 sini geri aldim :) çünkü 57 bana pek yaramadi kolumu kaldiracak halim olmuyordu cok zayiftim ,şimdi kendimi daha iyi hissediyorum.Gün icerisinde fazla kaçırmışsam hemen bisikletin başına geçiyorum, neredeyse tüm kaslari çalıştırıyor eliptikler . Ve kilo verirken hiç bi yerimde sarkma olmadi , vücudu sıkı tutuyor yani .Baslican mi spora canim

Kurum kişi kötüleme : )

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben gitmeyi düşünüyorum kastamonuya.bize 7 saat falan uzakklıkta otele gerek var mı acaba ya yoksa dönermiyiz hemen of bilemedim
Otobüsle mi gitmeyi düşünüyorsun , gidis dönüş saatlerine bak uyarsa kaçırma bence :)
Selam kızlar :) gebzede başbaşa geçirdiğimiz güzel ve özel haftasonunun ardından bugün sevgilimle birlikte memleketimize döndük. Bir de çarşamba günü görüşeceğiz ve sonra benim için de safak başlamış olacak :( uğurlamaya gidemeyeceğim çünkü :(
Selam
Benim için de başladı , o memlekete gidince yani :) .
Allah kavuştursun hadi :)

Yemin töreni ile ilgili bir sorum var benim. Saat kaçta oluyor acaba bilen var mi? Gebze-tekirdağ arası 4 saatmis ama istanbul trafiğini de göz önüne almak lazım :( ben ailemden gizli gidecegim için ancak sabah erken saatte cikabilirim evden, umarım öğleden sonraki zaman diliminde oluyordur :(

sabahtan olur 10 gibi :(
bizimki öyle olmuştu.
öğlenden sonra da ailesi gelen askerler evci çıkarlar.

Yemin töreni ile ilgili bir sorum var benim. Saat kaçta oluyor acaba bilen var mi? Gebze-tekirdağ arası 4 saatmis ama istanbul trafiğini de göz önüne almak lazım :( ben ailemden gizli gidecegim için ancak sabah erken saatte cikabilirim evden, umarım öğleden sonraki zaman diliminde oluyordur :(

Bu arada ben de ingilizce öğretmeniydim :31:
nereye gidiyor askerin?

tekirdağ yazmışsın pardon :26:

Son düzenleme:
Yaramaz mi ilk zayiflamak için almistim 65 den 57 ye düştüm yani 8 kilo verdim .Ama simdi 2 sini geri aldim :) çünkü 57 bana pek yaramadi kolumu kaldiracak halim olmuyordu cok zayiftim ,şimdi kendimi daha iyi hissediyorum.Gün icerisinde fazla kaçırmışsam hemen bisikletin başına geçiyorum, neredeyse tüm kaslari çalıştırıyor eliptikler . Ve kilo verirken hiç bi yerimde sarkma olmadi , vücudu sıkı tutuyor yani .Baslican mi spora canim

ya canım önce su bskleti almam gerekiyor cok heveslendm smdiiiii :1:

sabahtan olur 10 gibi :(
bizimki öyle olmuştu.
öğlenden sonra da ailesi gelen askerler evci çıkarlar.

Hımm, bir gün önceden gidip geceyi orda geçirmek lazım yani :( ayarlayacagiz artık bi şekilde.

Bu arada ben de ingilizce öğretmeniydim :31:
nereye gidiyor askerin?

tekirdağ yazmışsın pardon :26:

meslektas ve branşdasiz demek ne güzel :)

Benim askerimin acemiliği Tekirdağ, ustaligi Gelibolu.

İyi akşamlar kızlaar :3:
Nasılsınız? Yemin töreni diyince ağlayasım geliyor yaa :31:

Back