Yemin töreni ile ilgili bir sorum var benim. Saat kaçta oluyor acaba bilen var mi? Gebze-tekirdağ arası 4 saatmis ama istanbul trafiğini de göz önüne almak lazımben ailemden gizli gidecegim için ancak sabah erken saatte cikabilirim evden, umarım öğleden sonraki zaman diliminde oluyordur
canım epey erken başlıyor diye biliyorum
aramıza hoş geldin :)
inşallah su gibi akıp geçer zaman :)
Ho$buldum =)
yani insan önce bu dünyada tek gibi hisediyor ama böyle ayni durumda olan insanlari görünce sanki birazda olsa insanin üzerindeki sIkInti hafifliyor...
Ho$buldum =)
yani insan önce bu dünyada tek gibi hisediyor ama böyle ayni durumda olan insanlari görünce sanki birazda olsa insanin üzerindeki sIkInti hafifliyor...
Ho$buldum =)
kızlar günaydın eşim haftaya bugün gidiyor netleşti artık iyice
Az kalmış, seni artık kk'ya girmekten men etmek lazım
Git kocacığınla vakit geçir ya 8 gün sonra bol bol gelirsin nasılsa
Selam asker yarenleri :)
selamm nasılsın canım :)
bende yazın diyet ve oryantelle 10 kılo vermstm 1 ayda :) bilmem aerobiği bi araştryım canım
kızlar günaydın eşim haftaya bugün gidiyor netleşti artık iyice
biraz buruk, biraz heyecanlı, biraz da gururlu :)
sen nasılsın?
Canım benim mrb ,hayırlı olsun Allah kavustursun , kısa donem miydi
Otobüsle mi gitmeyi düşünüyorsun , gidis dönüş saatlerine bak uyarsa kaçırma bence :))
evet aynen öyle, senin gibilerin olduğunu bilmek onlarla hissettiklerini paylaşabilmek iyi geliyor gerçekten.
Bu arada ben MissGamzeli :) 27 yaşındayım, gebzede yaşıyorum, ingilizce öğretmeniyim.
Erkek arkadaşımı gönderiyorum askere, acemilik Tekirdağ, ustalık Gelibolu.
Ya sen? :)
sağolasın canım evet kısa dönem önce amasya sonra da kars sarıkamış askeri hastane Rabbim hayırlısıyla sağ salim dönmeyi hepsine nasip etsin
selam kızlar, moraller nasıl
Otobusle uymayacak galiba annesiyle gidicem zaten umarim bi sorun cikmazda arabayla gidebiliriz aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?