354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

canım epey erken başlıyor diye biliyorum

Ho$buldum =)

yani insan önce bu dünyada tek gibi hisediyor ama böyle ayni durumda olan insanlari görünce sanki birazda olsa insanin üzerindeki sIkInti hafifliyor...

evet aynen öyle, senin gibilerin olduğunu bilmek onlarla hissettiklerini paylaşabilmek iyi geliyor gerçekten.

Bu arada ben MissGamzeli :) 27 yaşındayım, gebzede yaşıyorum, ingilizce öğretmeniyim.

Erkek arkadaşımı gönderiyorum askere, acemilik Tekirdağ, ustalık Gelibolu.

Ya sen? :)

Ho$buldum =)

yani insan önce bu dünyada tek gibi hisediyor ama böyle ayni durumda olan insanlari görünce sanki birazda olsa insanin üzerindeki sIkInti hafifliyor...

kesinlikle öyle ve dışarıdaki insanların söylediği şu şimdikiler askerlikmi yapıyo 6 ay değilmi nolucakki insanın daha çok sinirini bozuyolar

kızlar günaydın eşim haftaya bugün gidiyor netleşti artık iyice

Günaydın canlarımm
Çok kalamayacağım ben yine
Selam vermeden gitmek istemedim.

Ho$buldum =)

Hoşgeldinn
Ben Muti 21 buçuk yaşındayım, ayrıntılara daha gireriz
Aramıza katıldığına göre asker yareni oldun demektir (önceki mesajları okuyamadım aceleden )
Bana özel mesajla askerinin acemilik ve ustalık yerlerini, ne zaman gideceğini yazar mısın? İlk sayfada listemiz var da

Az kalmış, seni artık kk'ya girmekten men etmek lazım
Git kocacığınla vakit geçir ya 8 gün sonra bol bol gelirsin nasılsa

canım o izinli de ben işteyim o yüzden akşamları giremiyorum ya. ben p.tesi izin alıcam artık

Canım benim mrb ,hayırlı olsun Allah kavustursun , kısa donem miydi

sağolasın canım evet kısa dönem önce amasya sonra da kars sarıkamış askeri hastane Rabbim hayırlısıyla sağ salim dönmeyi hepsine nasip etsin

Otobüsle mi gitmeyi düşünüyorsun , gidis dönüş saatlerine bak uyarsa kaçırma bence :))

Otobusle uymayacak galiba annesiyle gidicem zaten umarim bi sorun cikmazda arabayla gidebiliriz aminnn

M.o. Ben 24 yasindayim. nisanlimi gönderiyorum askere. Haftaya carsambaya gidecek.

sağolasın canım evet kısa dönem önce amasya sonra da kars sarıkamış askeri hastane Rabbim hayırlısıyla sağ salim dönmeyi hepsine nasip etsin

Ustalık uzağa düşmüş ama olsun hastanede rahatı iyi olur muhtemelen :)

selam kızlar, moraller nasıl

karışık :)

Otobusle uymayacak galiba annesiyle gidicem zaten umarim bi sorun cikmazda arabayla gidebiliriz aminnn

Ben de müstakbel görümcecigimle istanbulda buluşup öyle gidecegim sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…